Ο Παιδόφιλος στην Σερβία που τελικά δεν ηταν Παιδόφιλος  και η ανατομία της χαζομάρας του κόσμου

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε τούτο το πλανήτη και που δεν ειναι καθόλου θεωρίες συνωμοσίας! έχει διαπιστωθεί ότι μεγάλη μερίδα του πληθυσμού μιλάει για πράγματα που ούτε ξέρει καν γιατί μιλάει, και λειτουργεί εντελώς μηχανικά, σαν μην φτάνει αυτό ειναι και αγρίμια πολλοί εξ αυτών, αρχιζει να ξεκαθαρίζει η πήγη του πρόβληματος.

Το πρόβλημα ειναι οτι αναμεσα μας κυκλοφορούν κατώτερα άτομα που λειτουργούν σαν τα ζώα, ανεξάρτητα ποσά πτυχία έχουν και τι θέσεις, και αναπαράγουν ότι τους λες ως δεδομένο, εκτός από αυτό δεν σκεφτονται βάση κοινής λογικής , για παράδειγμα τους λένε οτι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι και δέχονται ως δεδομένο αυτό λογική χωρίς λογική , ειναι σαν παραδέχονται ότι εν δύναμη ειναι και οι ιδιοι δολοφόνοι παιδεραστές και εγκληματικά στοιχειά (!) για να καταλάβει κάποιος σκεπτόμενος περί τίνος πρόκειται: το 2014 άκουσες την λέξη φασίστας από ορδές νεοελλήνων στο ίντερνετ ,πριν δεν είχες ίντερνετ ούτε τηλεόραση έβλεπες και επειδή μεγάλωσες σε μια επαρχιακή πόλη που δεν υπήρχαν καν κομμουνιστές που έχουν ψωμοτύρι αυτη την λέξη, σου ηταν εντελώς άγνωστη.

Και λες τι γίνεται εδώ? είσαι φασίστας! ε και? και εσύ είσαι αλεπού που ειναι το πρόβλημα? οχι λέει ξέρεις το φασίστας ειναι κακό πράγμα και ειναι ιδεολογία ! ενώ αν είσαι κομμουνιστής αριστερός ειναι καλή ιδεολογία! τι ιδεολογία και πράσινα άλογα λες? δηλαδή θα πάω να σκοτώσω κάποιον θα ειναι φυσιολογικό επειδή έτσι λέει η ιδεολογία μου? και ποιος κρίνει τι ειναι κάλο και κακό? δηλαδή αν υποστηρίζω το παράλογο ως λογικό, ειναι κάλη "ιδελογία"? κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουφάρι της ηλιθιότητας που επικρατεί στην κοινωνία, και τι ηλίθια λογική έχουν πολλοί δηλαδή έχει γίνει ένα είδος προγραμματισμού και πλυσης εγκεφάλου των μαζών, ο ίδιος ο τρόπος που σκεφτονται και λειτουργούν πολλοι παραπέμπει σε πρόβατα που τα οδηγεί ο τσοπάνης με τα σκυλιά.... Ερώτηση αφού λένε οτι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι πως προκύπτουν οι παιδεραστές? ο λογικός άνθρωπος έτσι λειτουργεί !

Εδώ παράδειγμα πως θολώνουν τα νερά και κατευθύνουν άλλου τον όχλο και οχι στο πρόβλημα , για τον απλό λόγο ότι υποστηρίζουν τους παιδεραστές : Ένας παιδόφιλος γνώρισε με ψεύτικο προφίλ μια 13χρονη μέσα από το διαδίκτυο. Μάλιστα έκλεισε και ραντεβού μαζί της για τη δει. Δυστυχώς όμως για αυτόν, στη θέση της ανήλικης κοπέλας εμφανίστηκε ο θείος της.

Αυτοί εκεί στην Σερβία έχουν και εικόνες "κακούς μπάτσους" που δέρνουν "αθώους πολίτες" τύπου antifa , fake news ότι ηταν Παιδόφιλος :

Και οι όμοιοι τους στην Ελλάδα, fake news ότι ηταν Παιδόφιλος

H Σερβική "έγκυρη πηγή" telegraf τύπου lifo με 623.332 άτομα στο facebook https://www.facebook.com/telegraf.rs δημοσίευσε φωτογραφία άσχετου με το περιστατικό που βρήκε απο καποιο προφίλ ως υπεύθυνο για τον ξυλοδαρμό και έβαλε και το βιογραφικό του, έγκυρη πηγή με 623.332 like σε μια τόσο μικρή χώρα κάνει τέτοια πράγματα? αυτά τα κάνουν αναξιόπιστες μικρές σελίδες για τον όχλο, ενώ οι έγκυρες πήγες διαδίδουν ψέματα σε ολο το κόσμο, γιατί δεν έβαλαν και φώτο και του "θύματος" απο το νοσοκομείο εφόσον ειναι αθώος?? γράφει μάλιστα καταζητούμενος από την αστυνομία για ξυλοδαρμό και πρόκλησης σοβαρών τραυματισμών στο 28χρονο:

Ένας μεγάλος αριθμός εγχώριων και περιφερειακών ΜΜΕ ανέφεραν αυτό το γεγονός, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία ενός αθώου ατόμου από ένα προσωπικό προφίλ στο Facebook επειδή είχε ίδιο η παρόμοιο όνομα με αυτόν που πλάκωσε στο ξύλο κάποιον "για άγνωστο λόγο"... Εκτός από την καταστροφή της φήμης του, τα μέσα ενημέρωσης χωρίς να ελέγξουν τις πληροφορίες έκαναν στοχοποίηση ενός αθώου ανθρώπου και δέχθηκε επίθεση και απειλές από ορδές υπερασπιστών του Παιδόφιλου . "Δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις κατηγορίες, στην πραγματικότητα, δεν έχω πάει ποτέ στη Σερβία στη ζωή μου", καταλήγει :

Τελικά Δικαστές Εισαγγελείς και φαρισαίοι κυνηγούν αυτόν που πλάκωσε στο ξύλο έναν τύπο αλλα οχι επειδή ηταν παιδόφιλος (!) δεν υπάρχουν παιδεραστές στην Σερβία αυτά ειναι fake news!!!

Άλλο περιστατικό που έχει σχέση: Η Ανώτατη Εισαγγελία στο Βελιγράδι εξακολουθεί να εξετάζει τον Ιδρυτή του Ιδρύματος "Tijana Jurić", Igor Jurić, ο οποίος ενημερώσε την Εισαγγελία για τα ευρήματά του σχετικά με έναν παιδόφιλο πολιτικό. Ο Igor Jurić, ο ιδρυτής του Ιδρύματος "Tijana Jurić" και ο πατέρας του δολοφονημένου 15χρονου κοριτσιού, που ήταν φιλοξενούμενος στο πρωί πρόγραμμα της Prva TV στις 9 Μαρτίου, δήλωσε ότι "υπάρχουν παιδόφιλοι σε σημαντικές θέσεις στη Σερβία" και ότι ένας γνωστός πολιτικός, ο οποίος είναι γνωστός σε εθνικό επίπεδο ειναι παιδόφιλος. Η Ανώτατη Εισαγγελία στο Βελιγράδι (!)εξακολουθεί να εξετάζει τις καταγγελίες για παιδόφιλους πολίτικους καλα θα κάνει να ψάξει αν ειναι και οι εισαγγελείς παιδόφιλοι ! και αλληλοϋποστηρίζονται, σημειώστε οτι όλοι οι παιδόφιλοι σε όλο το κόσμο ειναι πάντα αριστεροί κομμουνιστές, ουγκ ουγκ ίσα δικαιώματα είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι !

Εδώ ένα πρόχειρο γράφημα πως λειτουργεί η μασονία και πως οι έγκυρες πήγες τους ΜΜΕ απευθύνονται σε ηλίθιους αρχικά γιαυτό λένε ηλιθιότητες αφού γνωρίζουν οτι τα γκοιμ τα αναπαράγουν οτι τους λες, για να παρασύρουν τους σκεπτόμενους που ειναι πολύ λιγότεροι σε σχέση με τον πληθυσμό:

Μερικές λέξεις φράσεις που δεν σημαίνουν τίποτα στην ουσία αλλα κάνουν στοχοποίηση, και η πηγή τους ειναι μασονική : Θεωρίες συνωμοσίας, fake news , φασίστες , ναζι ,άποψη , ιδεολογία,ομοφοβικοί (και όλες αυτές οι λέξεις ), συνωμοσιολόγοι , ρατσιστές/ ρατσισμός, και πολλές άλλες που λένε αριστεροι κομμουνιστές οι αμέσως επόμενοι απο την μασονία δηλαδή, μερικές εξ αυτών καπιταλισμός , Πατριαρχία (?) εντωμεταξύ λένε στα χρήσιμα γκοιμ κατα της Πατριαρχίας αλλά στην έδρα τους την Βρετανία έχουν βασιλιάδες ακόμα (!)αφού οι κομμουνιστές ειναι κατα της πατριαρχίας και των βασιλιάδων και έκαναν επαναστάσεις για να ανατρέψουν την μοναρχία παντού εκτός απο την δικιά τους ! γιατί δεν ειναι κατα της βασίλισσας Ελισάβετ? ευτυχώς με το ίντερνετ βλέπεις live με τι ηλιθιότητες καθοδηγούν αυτά τα χρήσιμα γκοιμ με δείκτη νοημοσύνης που δεν ξεπερνάει αυτή ενός σκύλου, και που ζουν ανάμεσα σας ως φυσιολόγοι άνθρωποι, και καταλαβαίνεις πολλά..αρχικά η περίεργη συμπεριφορά στο ίντερνετ κίνησε υποψίες οτι κατι δεν πάει καλα με αυτούς, γιατί έξω δεν φαίνονται γιατι ειναι υποκριτές μεταξύ άλλων, και πρέπει να τα κανεις να εκδηλώσουν την αληθινή φύση τους.

Το 2017 εντοπίστηκαν 2-3 τέτοια γκοιμ για να δεις αν λένε τα ίδια όπως κάνουν στο ίντερνετ, δηλαδή κομμουνιστές, μιλάμε για εντελώς αγρίμια που ούτε διάλογο δεν μπορούν να κάνουν το μονο επιχείρημα τους ουγκ ουγκ φασίστα ναζι ουγκ ! και συνυπάρχουν ανάμεσα σας ως φυσιολογικοί άνθρωποι και ειναι δήθεν " ιδεολογία " (!) Δηλαδή μαζεύω 50-100 από αυτά τα γκοιμ τα φανατίζω και τα μαθαίνω να λένε τα ίδια με μένα, και για να μην φαίνονται σχιζοφρενείς στον όχλο το ονομάζω αυτό ιδεολογία οκ! τι εστί γκοιμ η γκοχιμ που λενε στας ιεράς γραφάς οι εκλεκτοί του Γιαχβε? δίκια τους φραση ειναι, τα χρήσιμα γκοιμ τα δημιούργησε ο Γιαχβέ ( έτσι λένε μονοί τους ), για να βοηθούν τους εκλεκτούς τους να κατακτήσουν το κόσμο, μα τι θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές? είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι ουγκ! εγώ που ειμαι μύστης σαν τους "κακούς ναζι" γνωρίζω ότι το πνεύμα ειναι ανεξάρτητο με το σώμα από μικρό, πνεύμα/ χαρακτήρας , άρα δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας αυτά που λένε άφου, διαπίστωσα οτι αυτα τα γκοιμ ναι μεν φαινομενικά ειναι άνθρωποι, πνευματικά όμως δεν ειναι... ουπς! και αυτό ηταν μονο η αρχή κάθως δεν ειναι μονο αυτοί... Σε ζωντανό Matrix ζουν εκατομμυρία γιατί έτσι έχουν εκπαιδευτεί. Γιαυτό έχουν μάνια από την αρχή αυτή την σέλιδα γιατί δεν έχεις την "λογική" νεολληνων ποσο δε την "λογική" των γκοιμ!

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

παιδεραστης τεραστιος ηταν και ο σταλιν,κανενα απο τα ανηλικα δεν γυρισε πισω!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications