Γιαννιτσά: Θύμα ωμής βίας 13χρονη από τέσσερις ανήλικες  και τα γκοϊμ  που ζουν ανάμεσα μας

Έκτος το θέμα κάθε αυτού, δείτε πως ζουν εκτός πραγματικότητας εκατομμύρια στην Ελλάδα : Η δικηγόρος του θύματος καταγγέλλει στο ethnos.gr! νομίζοντας ότι το ethnos ειναι ανεξάρτητη σελίδα και εφημερίδα που κόπτεται αν κάποιοι ενόχλησαν εκαναν σε επίθεση σε μια 13χρονη, πόσο δε να ηταν και λαθρο αυτοί, όπως σε άλλο περιστατικό με μαθήτρια στον Εύοσμο που της επιτέθηκε αλλοδαπός, δεν υπήρχε σε καμιά έγκυρη πηγή τους και αν δεν το είχαν βάλει τοπικές σελίδες θα το έβγαζαν fake news!αφού δεν πήγε να καταγγέλλει ότι λαθρο επιτέθηκαν στην 13χρονη ellinikahoaxes που βγάζουν fake news ότι άφορα και λαθρο μεταξύ άλλων, πάλι καλα.

Και ο συμμορίτης που συκοφαντούσε την σελίδα μας το 2016 λέει ότι ειναι θεωρίες συνωμοσίας ότι δολοφόνησαν τον Χριστόδουλο, χωρίς καν να ξέρεις οτιδήποτε ούτε για το θέμα ούτε τι ρόλο παίζουν στα ellinikahoaxes, σαν να μπαίνεις πρώτη φορά στο ίντερνετ, μονο από το γεγονός ότι λενε θεωρίες συνωμοσίας ότι τον δολοφόνησαν και ασχολούνται με το θέμα σημαίνει, ότι τον δολοφόνησαν και μετα βγαίνουν οι ίδιοι και λένε θεωρίες συνωμοσίας κοινή λογική, ακριβώς το ίδιο με τον Kennedy που από τοτε έβγαλαν αυτη την φράση "θεωρίες συνωμοσίας" που σημαίνει ότι ειναι αλήθεια, αλλα όταν έχεις ορδές από ηλίθιους γκοιμ που νομίζουν ότι ειναι άνθρωποι και αναπαράγουν ότι τους λες όπως το θεωρίες συνωμοσίας λογικό να κάνουν party, και καταλήγουμε πάλι στο θέμα οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι τα γκοιμ που ζουν αναμεσα μας,εκτός ότι τα χρησιμοποιούν προς όφελος τους και τα βαζουν σε θέσεις κλειδιά να εκτελούν εντολες χωρίς τύψεις και ένοχες, αφού νοητικά δεν έχουν καμιά διάφορα από ζώα, η μήπως ειναι και αυτό θεωρίες συνωμοσίας? υπάρχουν και τα αλλα γκοιμ που αναπαράγουν τους πρώτους σε πληθώρα θεμάτων, και αν τους ρωτήσεις τι πάει να πει θεωρίες συνωμοσίας για παράδειγμα δεν θα ξερουν να απαντήσουν, όμοιος και το φασίστες ρατσιστές κτλ κτλ, υπέροχος κόσμος.

Και κάπου εδώ καταλαβαίνεις και ανακαλύπτεις εκ νέου αυτά που έλεγαν άλλοι πριν 80 χρονιά, οτι οι αλλες φυλές ειναι κατα πολύ κατώτερες από το γνήσιο ευρωπαϊκό λευκό γένος οχι μονο επειδή ειναι ανίκανες να κάνουν εφευρέσεις, και κάνουν ότι μπορουν κάθε μέρα να δείχνουν πόσο κατώτεροι ειναι και στην Ελλάδα που επίσης ειναι γεμάτο γκοιμ, σωστά λοιπόν δεν ήθελαν αιμομιξίες με αυτές τις κατώτερες φυλές πόσο δε με σημιτικές ράτσες. Όσοι είστε καυκάσιου γένους ακόμα και εκφυλισμένοι ξέχαστε ότι σας έχουν μάθει (η ακόμα καλύτερα να μείνετε εντελώς μονοί σας πάνω από 2 μήνες τύπου μονάχοι του Θιβέτ ένα είδος καθαρισμού απο το ζωώδες επίπεδο που σας έχουν ρίξει ) και μέτα βρείτε έναν γνήσιο κομμουνιστή για παράδειγμα απο αυτούς που κυκλοφορούν που ειναι στάνταρ γκοιμ γιατί οι γνήσιοι ειναι ιουδαϊκής φυλής, η μετανάστη (το ίδιο ειναι), και δώστε προσοχή στο ζωώδες χαρακτήρα/πνεύμα του, σαν να είστε ψυχολόγοι δεν χρειάζεται να το έχεις σπουδάσει εξάλλου οι γνήσιοι ευρωπαϊκού γένους εκτός απο εφευρετικοί ειναι αυτοδίδακτοι στα πάντα χωρις σχόλες και πτυχία, για να καταλάβετε γιατί έβγαλαν την λέξη ρατσισμός την εποχή του 30, όταν κάποιοι που άνηκαν στο ευρωπαϊκό γένος και τότε δεν ηταν γεμάτο γκοιμ η κοινωνία και δεν τα είχαν συνηθίσει, διαπίστωσαν ότι ανάλογα την φυλη και το (Y-DNA) haplogroups πάει και το πνεύμα (γνώστο και ως γεννητικό φαντασμα - Genetic Ghost) που στην ουσία ειναι ο χαρακτήρας και το οποίο ειναι ανεξάρτητο με σώμα ...το οποίο δεν πεθάνει μαζί με το σώμα (αυτά τα ηξεραν οι κακοί Γερμανοί τοτε που ήσαν μύστες )και πάνε περίπατο οτι σας έχουν μάθει οι δήθεν ειδικοί γενετιστές που άπλα αναπαράγουν ότι τους έμαθαν σε σχόλες (εκτός μερικές εξαιρέσεις) και τι ειναι ο θάνατος και η ζωή για να σας κάνουν υλιστές μονο, με όλα τα κακά που συνεπάγεται με αυτό.

Γιαυτό τους κουβαλούν στην Ευρώπη ξανα κατα εκατομμύρια μετά από 2000 χρονιά ... Βεβαία αν είσαι σαν αυτούς δηλαδή γκοιμ δεν θα δεις καμιά διάφορα,μονο το ευρωπαϊκό γένος η όσοι έχουν πνεύμα ευρωπαϊκού ευγενούς γένους ακόμα και αν ειναι εκφυλισμένοι βλέπουν την διάφορα, γιατί οχι μονο ειναι κατώτεροι και λες εντάξει πάει στα κομμάτια, αλλα προέρχονται απο το κακό που σημαίνει οτι δεν ειναι άπλα κατώτεροι αλλα και άκρως ύπουλοι και μοχθηροί. εξάλλου γράφουν ότι τα γκοιμ τα δημιούργησε ο Γιαχβέ για να ειναι χρήσιμα στους εκλεκτού του και αυτά δεν έχουν να κάνουν με θρησκείες και αυτά τα παραμυθία, προφανώς ο Γιαχβέ ηταν εξωγήινος απο την φυλη των ερπετών που έσπειρε το κακό στην Γη. Παντού στην Αρχαιότητα μιλάνε για θεούς που κατέβηκαν απο τον ουρανό και έρχονται τα γκοιμ και λένε θεωρίες συνωμοσίας και μύθος ειναι αυτά. Ο Μπαφομέτ που πρόσκυνουν γιατί δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας?

Το 2014 από την αρχή που μπήκες ίντερνετ παρατήρησες την ύπουλη συμπεριφορά άναρχο-κομμουνιστών ουγκ ουγκ ναζι φασίστες!!, και λες ποιοι ειναι αυτοί που κάνουν σαν σχιζοφρενείς στο ίντερνετ και προσπαθούν να εξαπατήσουν ακόμη και με σχόλια τους πάντες? κυκλοφορούν ανάμεσα μας αυτοί και τόσα χρονιά δεν τους έβλεπες επειδή ειναι υποκριτές εκτός ίντερνετ? τελικα ακολούθησες μερικούς για να δεις ποιοι καθοδηγούν αυτά τα ορκ και σε οδήγησαν σε κάτι τέτοιες σελίδες και αυτή ειναι η πιο νορμάλ :

Το κάλο σας θέλουν δεν δαγκώνουν! για πλάκα ειναι σε τέτοιες σελίδες! όπως για πλάκα κουβαλούν ορδές και έχουν φέρει την παρακμή παντού απο το 2010, άμα σας περισσεύει κανένα παιδάκι δώστε το τους να το κανουν θυσία στο Μπαφομετ, όσο πιο γαλατάδικο τοσο καλύτερα σαν τα αρνιά ,πέρα απο την πλάκα πρέπει να είσαι εντελώς γίδι για να λες τα ίδια με αυτούς για φασίστες ναζι και να ψηφίζεις και τα κόμματα τους, μάλιστα ένας συμμορίτης από που αυτούς που ειναι μέλος έδω είναι "έγκυρος αρθρογράφος" σε "έγκυρη ανεξάρτητη πηγή" τους, οχι δεν είχαν άσχημα παιδικά χρονιά το αντίθετο ειναι πλούσιοι... εγω θα τρεπόμουν αν είχαν πατήσει έστω like κατα λάθος σε έγκυρες πήγες τους ! πόσο δεν να τις διαβάζω ως "έγκυρες και ανεξάρτητες πήγες" όπως κάνουν ορδές νεοελλήνων της ράτσας των γκοιμ και παρασύρουν και τους υπολοίπους, όλες οι σελίδες που γράφουν για φασίστες ναζι (με εξαίρεση κάτι νεοελλήνων που νομίζουν ότι ειναι απόγονοι αρχαίων ) δίκες τους ειναι, περαστικά σας!

Η δικηγόρος του θύματος καταγγέλλει στο ethnos.gr ότι τα 4 ανήλικα κορίτσια επιτέθηκαν χωρίς καν να γνωρίζουν τη 13χρονη - Ισχυρίζεται ότι έχουν σημειωθεί και άλλα αντίστοιχα περιστατικά τουλάχιστον τις τελευταίες δύο εβδομάδες

Θύμα σκληρής βίας από συμμορία ανήλικων κοριτσιών, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, με βάση τα όσα αναφέρει στο ethnos.gr η δικηγόρος της οικογένειάς της, Αναστασία Δαρδανελιώτη, έπεσε μία 13χρονη κοπέλα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και μάλιστα μέσα σε σχολικό συγκρότημα, στα Γιαννιτσά, με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, κατά την κυρία Δαρδανελιώτη τις τελευταίες τουλάχιστον δύο εβδομάδες έχουν πέσει και άλλα παιδιά θύματα της συγκεκριμένης συμμορίας των ανήλικων κοριτσιών, τα οποία, όταν θέλουν να επιτεθούν, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος και ίσως χωρίς καν να γνωρίζονται με το θύμα τους, χρησιμοποιούν την κωδική ονομασία «beef».

«Φαντάζομαι ότι εννοούν ότι πάνε να κάνουν κάποιον… κρέας. Προσωπικά γνωρίζω κι άλλες αντίστοιχες επιθέσεις από την ίδια συμμορία των ανήλικων κοριτσιών τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η συμμορία επιτίθεται σε κορίτσια που βλέπει ότι είναι πολύ ήσυχα. Μάλιστα, μίλησα και με τη μητέρα ενός από τα θύματα. Μου επιβεβαίωσε το γεγονός, αλλά μου είπε ότι δεν κινήθηκε νομικά, επειδή δεν είχε χρήματα. Τα μέλη της συμμορίας είναι όλες μαθήτριες Γυμνασίου», λέει στο ethnos.gr η κυρία Δαρδανελιώτη.

Το περιστατικό
Όπως αναφέρει ή ίδια, το περιστατικό σημειώθηκε στις 9:00 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Η 13χρονη βρισκόταν με άλλες τρεις συνομήλικες φίλες της στο προαύλιο των 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Γιαννιτσών, όταν χωρίς κανένα λόγο της επιτέθηκαν οι άλλες τέσσερις ανήλικες.

«Άρχισαν να της δίνουν γροθιές στο κεφάλι, σκαμπίλια στο πρόσωπο και της κόλλησαν τσίχλα στα μαλλιά. Ευτυχώς, εκεί κοντά ήταν ένα αγόρι, λίγο μεγαλύτερο από την 13χρονη, ο οποίος κατάφερε να την τραβήξει από τα χέρια της συμμορίας. Το αγόρι και η εντολέας μου άρχισαν να τρέχουν, για να σωθούν, αλλά η συμμορία τους κυνηγούσε. Κάποια στιγμή κατάφεραν να ξεφύγουν, αλλά το κορίτσι λιποθύμησε. Λιποθυμικό επεισόδιο παρουσίασε και όταν βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα, όπου πήγε να καταγγείλει το γεγονός», λέει η κ. Δαρδανελιώτη.

Κατά την ίδια, επειδή το νοσοκομείο των Γιαννιτσών δεν έχει παιδοχειρουργό, η 13χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύθηκε για δύο μέρες. «Έχει κάκωση στο κεφάλι και φοράει κολλάρο, διότι πάσχει από ρήξη σπονδύλου. Το κορίτσι έχει πάθει, επίσης, ψυχολογικό σοκ. Φοβάται να βγει από το σπίτι της και υποφέρει από φρικτούς πονοκεφάλους. Έχουν χειροδικήσει εναντίον της και οι τέσσερις. Ξέρουμε ποιες είναι και τη Δευτέρα θα καταθέσουμε μήνυση σε βάρος των κοριτσιών, ενδεχομένως και των γονιών τους», τονίζει στο ethnos.gr η κυρία Δαρδανελιώτη

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications