Ένα φίδι ενός μέτρου  βγήκε από το στομάχι ενός κατοίκου της Ρωσίας - βίντεο

Υπάρχουν πολλές λαϊκές ιστορίες για φίδια που μπαίνουν στο στόμα ενός ατόμου ενώ αυτό κοιμάται στην εξοχή, αλλά όταν αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα, μοιάζει με κάτι ψεύτικο. Πολλοί άνθρωποι, και με το βίντεο, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αυτό είναι δυνατό. Το βίντεο από το RuNews24 έχει προκαλέσει προκάλεσε πολλά σκεπτικιστικά σχόλια. Το αν ειναι φίδι η σκουλήκι αν μπορεί να συμβεί αυτό.

Υποτίθεται ότι συνέβη στο χωριό Levashi, για να απομακρυνθεί το ερπετό, το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και όλα συνέβησαν υπό πλήρης ανωνυμία.

Το γεγονός ότι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας έχουν δηλώσει ότι κανένα από τα νοσοκομεία δεν είχε αυτό το συμβάν δεν σημαίνει κάτι. Ένας ειδικός σωλήνας γαστροσκόπιο, εισήχθη μέσω του στόματος στο στομάχι του ασθενούς και μέσω αυτού κατάφεραν να πιάσουν το φίδι και να το τραβήξουν έξω. Το φίδι ήταν προφανώς ήδη νεκρό εκείνη τη στιγμή.

Η νοσοκόμα, που έβγαλε το φίδι, φοβήθηκε και αμέσως έσπευσε να ρίξει το φίδι στο πλαστικό μπολ. Η ασθενής ήταν υπό αναισθησία κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Ξεκίνησαν συζητήσεις στο αν αυτό ήταν δυνατό. Κάποιοι είπαν ότι πρέπει να είστε πολύ μεθυσμένοι ώστε να μην αισθανθείτε το φίδι να μπαίνει στο στόμα σας ενώ κοιμάστε.

Ωστόσο,μεγάλος αριθμός παλαιών πεποιθήσεων της περιοχής, λένε ότι ένα φίδι μπορεί πραγματικά να μπει στο στόμα ενός ατόμου αν κοιμηθεί τη νύχτα στη φύση.

Θρύλοι για φίδια που έχουν μπει στη ανθρώπινη κοιλιά.
Η ιδέα ότι ένα ερπετό μπορεί να σέρνεται στο εσωτερικό ενός ατόμου και να παραμείνει εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα είναι χαρακτηριστικό πολλών λαών, συμπεριλαμβανομένων των σλαβικών.
" Εάν ένας κοιμισμένος δει στο όνειρο του ότι ήπιε πολύ κρύο νερό, αν ένιωθε άρρωστος το πρωί, αν νιώθει ότι το στομάχι ειναι πολύ βάρη , τότε κανείς δεν αμφιβάλλει ότι έχει ένα φίδι στο στομάχι του, δίνεται να κανει εισπνοές ατμού, να πιει αγελαδινό γάλα, με λάδι κάνναβης, και όσο μπορεί να το κρατήσει το στομάχι του, τότε τον δένουν από τα πόδια ανάποδα σε ένα θερμαινόμενο λουτρό και τον κρατούν μέχρι να κάνει εμετό ... με τον εμετό, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις τους, βγαίνει το φίδι ", λέει στο βιβλίο του ο Σλάβος λαογράφου Τσούλκοφ.

Ένα καταπληκτικό συμβάν συνέβη τις προάλλες στο Νταγκεστάν. Μια γυναίκα στο χωριό Λεβάσι ξάπλωσε για να ξεκουραστεί κάτω από ένα δέντρο και κοιμήθηκε. Ένα φίδι μπήκε στο στόμα της. Το φίδι σύρθηκε στο στόμα ενός κατοίκου του Νταγκεστάν το πώς ακριβώς το ερπετό μπήκε στο στόμα είναι άγνωστο, αλλά οι γιατροί το αφαίρεσαν.Το νοσοκομείο Levashinskaya αρνήθηκε ότι έγινε τέτοια επέμβαση , γράφει το Rossiyskaya Gazeta. Το Υπουργείο Υγείας επίσης δεν επιβεβαίωσε την υπόθεση, αλλά είπε ότι υπολογίζουν ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Λέει η περιγραφή στο βιντεο στα ρωσικά :

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications