Ξεσηκώθηκαν οι Κρητικοί για τους λαθρομετανάστες – Άγρια επεισόδια στο Τυμπάκι (Βίντεο)

Ένταση επικράτησε στη Μεσαρά και συγκεκριμένα στο Τυμπάκι, όπου από νωρίς το απόγευμα εχθές πραγματοποιείται η συγκέντρωση- διαμαρτυρία μετά και το άγριο επεισόδιο που είχε σημειωθεί πριν μερικές ημέρες στην περιοχή με τους Πακιστανούς και τον ξυλοδαρμό Ελλήνων.

Λίγο πριν από τις 8 το βράδυ ξεκίνησε ο “κλεφτοπόλεμος” μεταξύ των αστυνομικών και των συμμετεχόντων. Η περιοχή βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό, με τα μπλόκα – ήδη από τις 4 το απόγευμα – να ξεκινούν από το Γιόφυρο. Αστυνομικοί κατέσχεσαν διάφορα αντικείμενα, όπως κοντάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην είσοδο του Τυμπακίου μερίδα διαδηλωτών συγκρούστηκε με την αστυνομία. Ακολούθησε πετροπόλεμος και ρίψη χημικών αλλά και κρότου – λάμψης από τους αστυνομικούς. Aπό τα επεισόδια υπήρξε και τραυματισμός ενός ηλικιωμένου τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Στο χωριό επικράτησε ένταση και υπήρξαν παρεμβάσεις των αστυνομικών (τουλάχιστον 4 διμοιρίες, άνδρες των ΟΠΚΕ και ΤΑΕ) σε διάφορα σημεία του Τυμπακίου.

Έχει, ήδη, ισωπεδωθεί ο ένας από τους δύο χώρους που χρησιμοποιούν οι Μουσουλμάνοι ως χώρο λατρείας στην περιοχή, ενώ οι συμμετέχοντες προσπαθούν να ισοπεδώσουν και το δεύτερο χώρο αναφέρει το neakriti.gr. Μέσα σε λίγα λεπτά ωστόσο και αφού έγινε χρήση χημικών από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο- το επεισόδιο έληξε με το κλίμα ωστόσο στην περιοχή να παραμένει τεταμένο…

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή εφαρμογής του ειδικού σχεδίου της ΕΛΑΣ έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές και συλλήψεις, με την επιχείρηση να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και τις ισχυρότατες δυνάμεις που έχουν επιστρατευτεί να παραμένουν επί ποδός!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications