Άδωνις για Μόρια: «Όλοι όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια να απελαθούν αυτομάτως»

Με ανάρτησή του στο twitter ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στρέφεται εναντίον όσων πήραν μέρος στο χάος της Μόριας, ζητώντας την άμεση απέλασή τους.

«Άνθρωποι που δεν σέβονται τους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας και που καταστρέφουν δημόσια περιουσία, δεν δικαιούνται άσυλο στην Ελλάδα. Πρέπει όλοι όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια να απελαθούν αυτομάτως: Λαθρομετανάστες: ‘Βye Bye Moria’ την ώρα της φωτιάς».

Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων! είδατε καμιά σοβαρή ανάπτυξη στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρονιά?

Η "Ομάδα Αλήθεια" τελικά ειναι νεα δημοκρατία για αυτό έβαλε βίντεο από εκεί ο μίστερ Άδωνις?? γιαυτό η αλήθεια των κόμματο-σκύλων νεοδημοκρατών σταματάει στο "εμφύλιο" έτσι άπλα με τους συμμορίτες? το θέμα με όλα αυτά τα καθεστωτικά κόμματα θυμίζει τσοπάνηδες που κάνουν αγώνα για το ποιος θα μαζέψει τα πιο πολλά δογματικά πρόβατα ενώ το "κεφάλαιο" που λένε και τα κομμουνιστικά ορκ ειναι ίδιο.

Έχει παρατηρηθεί γενικά ότι όλοι αυτοι οι δογματικοί κολλημένοι με καθεστωτικά κόμματα δεν έχουν μεγάλη διάφορα ως προς τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν με αριστερούς και ειναι επίσης πνευματικά νεκροί, ενώ αν δεν είσαι δογματικός στα κόμματα τους ενοχλούνται οι συμμορίτες για τον απλο λόγο ότι δεν είσαι δογματικός και έχεις ελεύθερο πνεύμα άρα και μη ελεγχόμενο.

Ακριβώς για αυτό το λόγο ενόχλησε αυτή η σελίδα, δεν έχουμε δει καμιά άλλη σελίδα στην Ελλαδα να βάζει αληθειες που βάλαμε εμείς με αποτέλεσμα να γίνουμε στόχος ελληνόφωνων από το 2016! οι λεγόμενες πατριωτικές σελίδες για μεγαλη μερίδα του πληθυσμού στην Ελλάδα υποστηρίζουν επίσης νέα δημοκρατία, και γενικά όλοι αυτοί δεν έχουν καμια σχέση με θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης μυστικισμού και πνεύματος ενώ εδώ ειναι όλες οι αλήθειες. Γενικά στο Ελλαδιστάν υπάρχει έλλειψη πνεύματος αλλα όλοι καυχιούνται ότι ειναι απόγονοι αρχαίων, και οχι άπλα δεν έχουν καμιά σχέση με τέτοια θέματα, αλλα δεν ερευνούν για τίποτα από την φύση τους, για αυτο το λόγο όλες οι έγκυρες πήγες γεμάτες σημιτικά κείμενα ειναι στην πρώτη θέση. Για όσους μπορούν να καταλάβουν τι θέλει να πει ο ποιητής : δεν γίνεται να είσαι απόγονος αρχαιων (ευρωπαϊκού καυκάσιου γένους) και να διαβάζεις σημιτικές σελίδες αν δεν έχεις πέσει στο επίπεδο τους, όμοιος και να είσαι δογματικός με όλα αυτά τα σημιτικά κόμματα. Επίσης σε όλες τις καθεστωτικές έγκυρες πήγες τους δεν υπάρχει ούτε για δείγμα άντρας ευρωπαϊκού γένους αρθρογράφος! (μονο κάτι γυναίκες που τις έχουν κάνει σαν τα σημιτικά μούτρα τους)!, ΥΓ: Για όσους ψηφίσαν Νέα δημοκρατία είδατε καμια διάφορα με το ΣΥΡΙΖΑ? λες και δεν έχουν ξανα βγάλει Νέα δημοκρατία τόσα χρονιά, εν κατακλείδι μεγαλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού ειναι δογματικοί ηλίθιοι αυτη ειναι η πικρή αλήθεια πέρα ότι ειναι συμφεροντολόγοι και δεν ψηφίζουν για το κοινό κάλο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications