Συμμορίτισσα της γνωστής ράτσας παρίστανε για χρόνια την Αφροαμερικανή!

Αμερικανή ακαδημαϊκός της οποίας το έργο επικεντρωνόταν στην Αφρική και την αφρικανική διασπορά παραδέχθηκε ότι επί σειρά ετών παρίστανε ψευδώς ότι ήταν μαύρη.Η Τζέσικα Κρούγκ, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσιγκτον (GWU), ομολόγησε ότι είναι στην πραγματικότητα λευκή Εβραία γυναίκα από το Κάνσας Σίτι.

«Εχω χτίσει τη ζωή μου πάνω σε ένα βίαιο αντι-μαύρο ψέμα», γράφει μια δημοσίευση ιστολογίου με το όνομα της. Το πανεπιστήμιο είπε ότι διερευνά την επίμαχη ανάρτηση, αλλά δεν θα σχολιάσει περαιτέρω.

Η υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει έκπληξη και καταδίκη από εκείνους που την γνωρίζουν, θυμίζει την αντίστοιχη της Ρέιτσελ Ντόλεζαλ – μια ακτιβίστρια υπέρ της «λευκής φυλής» που επίσης ισχυριζόταν ότι είναι μαύρη.

Η Ντόλεζαλ έγινε πρώτο θέμα στα πρωτοσέλιδα όταν οι γονείς της αποκάλυψαν ότι είναι λευκή.
Η πρώην ακτιβίστρια πολιτικών δικαιωμάτων και καθηγήτρια αφρικανικών σπουδών επέμενε να προσποιείται την αφροαμερικανή για χρόνια, αλλά είπε ότι «αναγνωριζόταν ως μαύρη».

Σε μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, η Τζέσικα Κρούγκ είπε ότι είχε υιοθετήσει ψευδείς ταυτότητες «που δεν είχα κανένα δικαίωμα να διεκδικήσω»: πρώτα ισχυρίστηκε ότι ήταν μαύρη της Βόρειας Αφρικής, μετά Αφροαμερικανή, στη συνέχεια υποστήριξε ότι ήταν μαύρη από το Μπρονξ με ρίζες από την Καραϊβική».

«Σε κλιμακούμενο βαθμό κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής μου, έχω αποφύγει να εκφράσω την εμπειρία που βίωσα ως λευκό εβραϊκό παιδί», έγραψε.

Περιέγραψε αυτή τη συμπεριφορά της ως «την επιτομή της βίας, της κλοπής και της εκμετάλλευσης, των μυριάδων τρόπων με τους οποίους οι μη Μαύροι άνθρωποι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν και να κάνουν κατάχρηση μαύρων ταυτοτήτων και πολιτισμών», προσθέτοντας ότι είχε συνεχίσει την προσποίηση ακόμη και στις προσωπικές της σχέσεις.

Όπως είπε τα ψέματά της οφείλονται σε ζητήματα ψυχικής υγείας και τραύματα που βίωσε τα πρώτα της χρόνια, αν και είπε ότι αυτό δεν ήταν δικαιολογία για τις ενέργειές της.

Το ακαδημαϊκό της έργο επικεντρώνεται στην πολιτική και τον πολιτισμό των Αφρικανών και των αφρικανικών κοινωνιών της διασποράς.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, η Κρουγκ χρησιμοποίησε επίσης το όνομα Τζέσικα Λα Μπομπαρέλα ως ακτιβίστρια.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε νωρίτερα φέτος, επέπληξε τους λευκούς Νεοϋορκέζους επειδή δεν «αφιέρωσαν τον χρόνο τους για τους μαύρους αυτόχθονες νέους της Νέας Υόρκης».

Η ομολογία της Κρουγκ έχει δεκτή με έκπληξη και θυμό, από συναδέλφους της ακαδημαϊκούς, φοιτητές και φίλους.
Μια φοιτήτρια της στο GWU, η 21χρονη Αρια Σακόνα, είπε ότι «σοκαρίστηκε» και ένιωσε «μπερδεμένη» με την αποδοχή του ακαδημαϊκού.
Πρόσθεσε ότι επρόκειτο να ξεκινήσει να παρακολουθεί το μάθημά της για την ιστορία της Λατινικής Αμερικής τη Δευτέρα.
«Απλώς ραγίζει την καρδιά μου, Ολοι αυτοί οι μαθητές ήταν πολύ ανοιχτόμυαλοι και πρόθυμοι, να μάθουν για τη λατινική κληρονομιά και την ιστορία», δήλωσε η νεαρή στην Washington Post . «Ολοι την εμπιστευτήκαμε».

Από el.gr, στην Ελλάδα πάντως υπάρχει μια Συμμορίτισσα ίδιας ράτσας που άλλοτε παριστάνει την σούπερ ντούμπερ Ελληνίδα, άλλοτε εμφανίζεται δήθεν ως άσχετη και "κατα του συστήματος", άλλοτε μιλάει ως ειδική λες και ειναι αυτή υπουργός υγείας της Ελλάδας(!) και άλλοτε ως την κοινή θνητή που έχει άποψη για όλα , την παρακολουθούμε από το 2016 για να διαπιστώσουμε αν έχουν σώας στα φρένας τουλάχιστον οι γυναικες αυτής της ρατσας και για να επιβεβαιώσεις παλιές πληροφορίες που ανακάλυψες το 2015 για την ράτσα τους πριν βάλουν χέρι στην ψυχολογία, έχει φίλους τους συμμορίτες των ellinika hoaxes από οπού και εντοπίστηκε, και άλλους "Έλληνες" με "καθαρό ελληνικό DNA" της ράτσας της, η κλινική εικόνα της στο facebook και χωρίς να έχεις σπουδάσει ψυχολογία ειναι ότι ειναι σχιζοφρενής για δέσιμο (!) αλλα οχι με την έννοια που σας έχουν μάθει την σχιζοφρένεια ως πάθηση, εδώ πάμε σε αλλα εντελώς άγνωστα στην μάζα .

Ο λόγος που ειναι άγνωστα ειναι γιατί δεν ειναι πνευματικά οντά πολλοι Νεοέλληνες αλλα υλιστές με ότι κακό συνεπάγεται αυτό και άλλοι εχουν πέσει στο επίπεδο των πρώτων, και έχουν γίνει υλιστές χάνοντας την ανθρωπινή υπόσταση τους, ειδικά γυναίκες συγκεκριμένου γένους που δεν ειναι έτσι απο την φύση τους ,(εδώ καποιο ρόλο εχουν παίξει και τα εμβόλια που λέγαμε σε προηγούμενο post που κάποιοι δεν κατάλαβαν τι θέλαμε να πούμε αγνοώντας οτι ελληνόφωνοι Ιουδαϊκής ράτσας έχουν κάνει στοχοποίηση αυτής της σελίδας απο 2016 θέλοντας και μη τους γνώρισες, και τα λέμε κάπως κωδικοποιημένα ), επίσης η σχέση τους με το μυστικισμό και την αναζήτηση πολλών νεοελλήνων ειναι ανύπαρκτη, γιαυτό εξάλλου ειναι και μαζεμένοι σε έγκυρες πήγες της εν λόγο ράτσας στελεχωμένες με μια άλλη ελληνόφωνη μαυριδερή ράτσα τα γνωστά και ως χρήσιμα γκοχιμ στην γλωσσά τους,(τους ξέρετε και ως κομμουνιστές), σημειώστε ότι όλες αυτές οι ράτσες θεωρούνται απόγονοι αρχαιων με καθαρό ελληνικό DNA για τον κοιμισμένο όχλο που δεν έχει καμιά αίσθηση του γένους, δηλαδή πιο τραγικά δεν γίνεται ,"θεωρίες συνωμοσίας" όπως θα έλεγε η ράτσα τους και ουδείς γνωριζει ότι αυτή την φράση την έβγαλε αυτή ράτσα για να καλύπτει την δράση της, τις θεωρίες συνωμοσίας που τις είδατε ? όλα φανερά ειναι εσείς δεν τα βλέπετε, επίσης μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας ότι ελληνόφωνοι δίνουν εντολες σε facebook google και κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες πήγες σαν την δίκη μας? μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας οτι στην Ελλάδα το 80% διαβάζει ιουδαϊκές σελίδες για ελληνικές και δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτά που διαβάζει σε έγκυρες πήγες ειναι σημιτικά? .

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

ας μας πει αυτη η εβραια την σταση της χωρας της απεναντι στους νεγρους!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications