Στα τόσα εμβόλια που έχουν κάνει οι μάζες γιατί ενοχλούνται για ένα ακόμα?

Πως το παρουσιάζουν το θέμα εμβόλια που άρχισαν μαζικά από την δεκαετία του 50, από μια έγκυρη πηγή τους :

Ο εμβολιασμός είναι η λύση κατά των λοιμωδών νοσημάτων και αποτελεί αναγκαιότητα για τη διατήρηση της καλής υγείας του πληθυσμού. Τα εμβόλια ξεκινούν ήδη από την παιδική ηλικία, ώστε να θωρακίσουν τον οργανισμό από διάφορες ασθένειες. Ωστόσο, ακόμη και στις μέρες μας σε παγκόσμια κλίμακα, περίπου 22 εκατομμύρια βρέφη δεν εμβολιάζονται πλήρως, ενώ πάνω από 1,5 εκατομμύριο παιδιά κάτω των 5 ετών πεθαίνουν από νοσήματα τα οποία προλαμβάνονται με εμβολιασμό.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία τάση, κυρίως στους νέους γονείς να αποφεύγουν κάποια εμβόλια. Οι παιδίατροι είναι οι μόνοι ειδικοί που μπορούν να χειρίζονται το θέμα του εμβολιασμού των παιδιών. Να σημειωθεί στο σημείο αυτό, ότι τα εμβόλια πληρούν αυστηρές προϋποθέσεις, όπως ορίζονται από αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς (π.χ. ΕΟΦ, EMA, FDA).

Ποια εμβόλια πραγματοποιούνται σε ποια ηλικία, πάντα κατόπιν οδηγιών του παιδίατρου:
Μετά τη γέννηση: ηπατίτιδα Β, φυματίωση (σε παιδιά πληθυσμιακών ομάδων σε υψηλό κίνδυνο μόλυνσης ή όταν υπάρχει ιστορικό φυματίωσης στο άμεσο περιβάλλον της οικογένειας).

1-2 μηνών: ηπατίτιδα Β (2η δόση ή 1η για παιδιά που δεν εμβολιάστηκαν στη γέννηση), διφθερίτιδα-τέτανος-κοκκύτης, αιμόφιλος ινφλουένζας τύπου Β, πολιομυελίτιδα, πνευμονιόκοκκος, ροταϊός.

Ποια είναι τα απαραίτητα παιδικά εμβόλια ανά ηλικία
2-4 μηνών: ηπατίτιδα Β (2η δόση για παιδιά που δεν εμβολιάστηκαν στη γέννηση), διφθερίτιδα-τέτανος-κοκκύτης (2η δόση), αιμόφιλος ινφλουένζας τύπου Β (2η δόση), πολιομυελίτιδα (2η δόση), πνευμονιόκοκκος (2η δόση), ροταϊός (2η δόση).

6 μηνών: ηπατίτιδα Β (3η δόση για παιδιά που δεν εμβολιάστηκαν στη γέννηση), διφθερίτιδα-τέτανος-κοκκύτης (3η δόση), αιμόφιλος ινφλουένζας τύπου Β (3η δόση εμβολίου), πολιομυελίτιδα (3η δόση), πνευμονιόκοκκος (3η δόση), ροταϊός (3η δόση), γρίπη (1η δόση σε παιδιά που ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου).

12 μηνών: αιμόφιλος ινφλουένζας τύπου Β (4η δόση), πνευμονιόκοκκος (4η δόση), μηνιγγιτιδόκοκκος (1η δόση), ιλαρά-ερυθρά-παρωτίτιδα (1η δόση), ανεμευλογιά (1η δόση), ηπατίτιδα Α (1η δόση).

15-18 μηνών: διφθερίτιδα-τέτανος-κοκκύτης (4η δόση), ηπατίτιδα Α (2η δόση).
4-6 ετών: διφθερίτιδα-τέτανος-κοκκύτης (5η δόση), πολιομυελίτιδα (4η δόση), ιλαρά-ερυθρά-παρωτίτιδα (2η δόση), ανεμευλογιά (2η δόση). 11 -18 ετών: διφθερίτιδα-τέτανος-κοκκύτης- πολιομυελίτιδα (αναμνηστικός εμβολιασμός), μηνιγγιτιδόκοκκος (αναμνηστικός εμβολιασμός), ιός ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV).

Τι εμβόλια γίνονται στο στρατό; από Post του 2011 , άγνωστο αν έχει αλλάξει κάτι από τότε .
Τα εμβόλια που γίνονται στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων είναι:
* mantoux (δοκιμαστικό) και μετά από 2 ημέρες το BCG, που είναι το εμβόλιο κατά της φυματίωσης
* Το εμβόλιο Διφθερίτιδας - Τετάνου, που γίνεται κανονικά σε τρεις δόσεις: οι δύο πρώτες στο κέντρο, με διαφορά ενός μήνα μεταξύ τους και η τρίτη (5 μήνες μετά τη δεύτερη) που πρέπει να γίνει στη μονάδα.

Που ειναι το πρόβλημα? αν μπείτε εδώ, και δείτε τι είδους άτομα συνεργάζονται με αυτή την "έγκυρη πηγή" και δήθεν ανεξάρτητη, θα πέστε από τα σύννεφα κάποιοι νοήμονες ,όσοι έχουν απομείνει και αντιλαμβάνονται το μέγεθος και την σοβαρότητα του προβλήματος.

Ενημερωτικά μέσα σε λίγα χρονιά σε συνεργασία google facebook έκαναν πολεμο σε όλες τις ανεξάρτητες πήγες και μάζεψαν το όχλο σε δίκες τους και καθε μέρα τρώνε σανό με το κιλό λες και ειναι παιδιά 5 χρόνων, το 2014 υπήρχαν δεκάδες ανεξάρτητες πήγες σήμερα ελάχιστες και οι μισές από αυτές ειναι ηλίθιων, που δεν τους ενοχλούν γιατί βοηθούν στην αποβλάκωση του όχλου αφού βάζουν ότι βρουν μαζί με προπαγανδες πχ σελίδα ηλίθιου Νεοέλληνα που δεν έχει ούτε ένα δικό της Post ειναι στο 500 στο alexa. Ενημέρωση επειδή πολλοι δεν κατάλαβαν : Οι μάζες ήδη κάνουν δεκάδες εμβόλια από την στιγμή που θα γεννηθούν, αυτό εξηγεί πολλά για την ηλιθιότητα που επικρατεί, η στενή σχέση των γνωστών κύκλων με τα εμβόλια τα καθιστά μη αθώα, ο γραφών δεν έχει κάνει όλα αυτά τα εμβόλια που αναφέρουν πιο πάνω εκτός απο ενα στο δημοτικό και ενα στο στρατό .

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ωραίες οι στατιστικές του στυλ "πόσα παιδιά πέθαναν γιατί δεν εμβολιάστηκαν", αλλά γιατί δεν κρατούν στατιστικές για τις αρνητικές συνέπειες των εμβολίων;
Π.χ. Το 3πλό "διφθερίτιδα-τέτανος-κοκκύτης" πόσα εκατομμύρια παιδιά άφησε καθυστερημένα; Μάλιστα πιό ευάλωτα ήταν τα αγόρια, και εγώ προσωπικά ξέρω 10 παιδιά που έμειναν καθυστερημένα μετά το 3πλο εμβόλιο!
Πόσα εκατομμύρια παιδιά ανέπτυξαν αυτισμό;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications