Ο Μητσοτάκης κολακεύει τον ΟΗΕ (στρατό κατοχής αρχικά ) που δεν έχει σταματήσει κανέναν πολεμο 75 χρονιά!

Ο Μητσοτάκης για τα 75 χρόνια του ΟΗΕ που αρχικά δημιουργήθηκε ως στρατός κατοχής στην διαλυμένη Γερμανία το 1945 και από τοτε έως σήμερα οχι άπλα δεν εχει σταματήσει κανέναν πόλεμο αλλα έχει προκαλέσει δεκάδες πολέμους : «Ζωντανό παράδειγμα παγκόσμιας συνεργασίας»

«Όταν αντιπρόσωποι από 46 χώρες -περιλαμβανομένης της δικής μου- συναντήθηκαν στο Σαν Φρανσίσκο τον Ιούνιο του 1945 βρίσκονταν ενώπιον ενός κόσμου που είχε διαλυθεί από έξι χρόνια πολέμου. Η ελευθερία, η δημοκρατία και το κράτος δικαίου είχαν διαφυλαχθεί, αλλά με αδιανόητο ανθρώπινο κόστος.

Γι' αυτό ο Χάρτης του ΟΗΕ που έθεσαν σε εφαρμογή με την υπογραφή τους οι αντιπρόσωποι εκείνη τη χρονιά διαπνεόταν από τρεις θεμελιώδεις στόχους: την Ειρήνη και την Ασφάλεια, την Ανάπτυξη και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Καθώς στεκόμαστε σήμερα εδώ, ενωμένοι και δείχνοντας την αποφασιστικότητά μας να αντιμετωπίσουμε ένα νέο και διαρκώς εξελισσόμενο σύνολο προκλήσεων που αφορούν τον τρόπο ζωής μας, λέω με υπερηφάνεια ότι η Ελλάδα ενώνει τη φωνή της με τη διεθνή κοινότητα χαιρετίζοντας αυτές τις αξίες, στην 75η επέτειο από την ίδρυση των Ηνωμένων Εθνών.

Γεννημένα από έναν ζωντανό εφιάλτη (που προκάλεσαν οι ίδιοι που δημιούργησαν τον ΟΗΕ ), τα Ηνωμένα Έθνη στέκουν σήμερα ως ένας φάρος ελπίδας κι ως ένα αυθεντικό παράδειγμα παγκόσμιας συνεργασίας. Η συνεισφορά του ΟΗΕ στη διατήρηση και την οικοδόμηση της ειρήνης καθώς και στην αποτροπή συγκρούσεων είναι αδιαμφισβήτητη. Αναρίθμητες ζωές έχουν σωθεί χάρη στις ενέργειες των Ηνωμένων Εθνών. Εκατομμύρια άνθρωποι που είχαν εκτοπιστεί μέσα στην χώρα τους ή είχαν υποχρεωθεί να διασχίσουν σύνορα αναζητώντας την ασφάλεια έχουν βρει καταφύγιο, φροντίδα και προστασία από αυτόν τον θαυμαστό και εξελισσόμενο διεθνή θεσμό.

Η υιοθέτηση της Ατζέντας του 2030 και των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης έχουν ενισχύσει την κοινή μας φιλοδοξία και μας έχουν οδηγήσει, ως οργανισμό, σε ένα νέο επίπεδο, και δικαίως. Οι εν εξελίξει μεταρρυθμίσεις του συστήματος Ανάπτυξης του ΟΗΕ αξίζουν την ολόψυχη στήριξή μας.

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι, φυσικά, ένα ισχυρό όχημα για αλλαγές. Εναπόκειται στο κάθε μέλος της διεθνούς κοινότητας να αδράξει τις δυνατότητες που έχουμε από κοινού στη διάθεσή μας. Για να το πράξουμε αυτό, πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο Σύστημα Πολυμερούς Συνεργασίας, με τα Ηνωμένα Έθνη στον πυρήνα του.

Η τήρηση του Διεθνούς Δικαίου βρίσκεται στην καρδιά αυτού του Συστήματος Πολυμερούς Συνεργασίας. Η διασφάλιση του σεβασμού, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του διεθνούς ελέγχου των εξοπλισμών, της μη εξάπλωσης (όπλων μαζικής καταστροφής), της Σύμβασης του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας και της παγκόσμιας ειρήνης και ασφάλειας. Αυτές είναι οι αξίες της Πολυμερούς Συνεργασίας σε αυτήν την 75η επέτειό μας.

Ο τύπος με αυτά που λέει παραπέμπει σε ελληνόφωνο Ιουδαίο , επίσης στο "ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" αναφέρεται στις ορδές βάρβαρων και υπηρετες του κακου, οι εχθροί της μασονίας δεν έχουν κανένα ανθρωπινό δικαίωμα

Απο το 1945 έχουν διαπραξει δέκαδες πόλεμους μέσω ΟΗΕ σε τριτες χωρες για να πάρουν την εξουσία και βγαίνει προθυπουργός χώρας και λέει για την συνεισφορά του ΟΗΕ στη διατήρηση της ειρήνης (!) χωρίς ίχνος ντροπής,επίσης αυτο δεν κανει εντύπωση σε κανέναν αφού πρώτα τους έχουν μάθει ψεύτικη ιστορία από τα σχολεία ακόμα, και οι μάζες δεν φρόντισαν να μάθουν αληθινή απο ανεξάρτητες σελίδες πριν βάλουν χέρι στο ίντερνετ , και συνεπώς τους φαίνονται φυσιολογικά αυτά που λέει λόγο άγνοιας, φυσιολογικό ειναι να βάζουν μάσκες λοιπόν και όλα αυτά που κάνουν, όταν διαπιστώνεις οτι δεν ειναι αυτοι ιδιαίτερα έξυπνοι αλλά οι μάζες ειναι ηλίθιες και λειτουργούν ως πρόβατα ...(με τι χαζομάρες που διαβαζουν οι μάζες σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους ειναι εκτός τόπου και χρόνου και έχουν χάσει την πνευματικότητα τους, και έχουν γίνει χρήσιμοι ηλίθιοι υλιστές, με όλα τα κακά που συνεπάγεται με αυτό)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications