Μήνυση σε ελληνική εφημερίδα έκανα οι δικηγόροι του Ερντογάν κατόπιν εντολής ελληνόφωνων (!)

Μήνυση σε ελληνική εφημερίδα έκανα οι δικηγόροι του Ερντογάν κατόπιν εντολής ελληνόφωνων που έχουν σε «εκτίμηση» την συγκεκριμένη εφημερίδα, αλλά το παρουσιάζουν έτσι:

Μήνυση κατά ελληνικής εφημερίδας καταθέτουν, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, οι δικηγόροι του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Μήνυση κατά ελληνικής εφημερίδας κατέθεσαν όπως μεταδίδει το Anadolu οι δικηγόροι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή πρωτοσέλιδο το οποίο στρεφόταν με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Τούρκου προέδρου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή (18/09) κλήθηκε στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ο Έλληνας πρέσβης με αφορμή το πρωτοσέλιδο.«Οι δικηγόροι του Προέδρου υπέβαλαν ποινική καταγγελία εναντίον εκείνων που είναι υπεύθυνοι για την ελληνική εφημερίδα με τους προσβλητικούς τίτλους για τον Ερντογάν», μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Σημειώνεται ότι η αντίδραση του τουρκικού ΥΠΕΞ προήλθε μετά από πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία». «Siktir Git Mr. Erdogan» («Αντε γ@@@@@ κ. Ερντογάν»), ήταν το πρωτοσέλιδο.

Το πρωί της Παρασκευής το "Ελληνικό" υπουργείο Εξωτερικών δηλαδή οι ελληνόφωνοι είχα καταδικάσει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία», χωρίς να την κατονομάζει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:«Η ελευθερία έκφρασης και η ελευθερία του τύπου είναι απολύτως κατοχυρωμένες στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό δεν αναιρεί την υποχρέωση αποχής από ύβρεις έναντι της προσωπικότητος οιουδήποτε ατόμου, κατά μείζονα λόγο ξένων ηγετών. Η χρήση υβριστικών εκφράσεων απάδει προς τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας και δεν μπορεί παρά να καταδικάζεται».

Οι ίδιοι οι ελληνόφωνοι της γνωστής ράτσας έδωσαν εντολή στους δικηγόρους του Ερντογάν, και αυτά που παρουσιάζουν ως εχθρό της Ελλάδας την τουρκιά οι ελληνόφωνοι ειναι παραμυθία προς κατανάλωση από Νεοέλληνες που δεν καταλαβαινουν ότι και η τουρκιά και η Ελλαδα διοικούνται υπόγεια από την ίδια ράτσα, δεν υπάρχει "ελληνικό" κράτος από το 1974 στην Ελλάδα, αλλίως θα είχε κλείσει όλες τις μασονικές λέσχες και ότι έχει σχέση με κομμουνισμό, προφανώς θελει πολύ μυαλό για να καταλάβουν τα αυτονόητα οι μάζες, αφού στα σχολεια τους μολύνουν τα μυαλά με μαρξιστική ψεύτικη ιστορία και πλύση εγκεφάλου, και έχουν φτάσει στο σημείο να μην καταλαβαίνουν τίποτα .

Πρόσφατα βρήκαμε αυτό το βιβλίο του λυκείου το οποίοι ειναι αντιγραφές από εβραϊκές σελίδες τύπου wikipedia iefimerida mixanitouxronou.gr κτλ, που θεωρούν για ελληνικές οι μάζες αφού τους μολύνουν τα μυαλά απο τα σχολεία και βγαίνουν "μορφωμένοι" ηλίθιοι με πτυχία , και τα ίδια που γράφουν στο ίντερνετ άναρχο-κομμουνιστές τα ίδια διδάσκουν στα σχολειά copy paste, ειναι δυνατόν? αυτή δεν ειναι χώρα "Ελλήνων" αλλα χώρα αναρχοκομμουνιστών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications