Βερναρδάκης για Big Brother: «Εξευτελισμός της ανθρώπινης αξίας»

Ο πρώην Υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, χθες το βράδυ προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσω της οποίας άσκησε έντονη κριτική στο Big Brother.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάλυσή του κάνει λόγο για "εξευτελισμό της ανθρώπινης αξίας", λόγω της αδιάλειπτης προβολής, η οποία οδηγεί σε εξαφάνιση της ιδιωτικής ζωής.

"Κάθε στιγμή του εικοσιτετραώρου είναι ορατός από αόριστο αριθμό προσώπων. Ελέγχεται η παραμικρή του κίνηση, δεν μπορεί να αποκρύψει καμία δραστηριότητά του, ακόμη και εκείνη που κατά παράδοση γίνεται σε μοναχικότητα, ενώ αδυνατεί και ενστικτώδεις ενέργειές του να ορίσει εκτός θεαματικότητας.

Απαξιώνεται η ανθρώπινη του ύπαρξη και παρασύρεται από την τηλεθέαση, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Εξευτελίζεται πολλές φορές, χωρίς ο ίδιος να το αντιλαμβάνεται. Και ο ύπνος του παρακολουθείται και προβάλλεται", σημειώνει ο Χ. Βερναρδάκης αναφερόμενος στο γνωστό ριάλιτι.

Ενώ όλα τα αλλα στο κόσμο ειναι μια χαρά ... Βερναρδάκης: Μάλλον απο Κρήτη έχει καταγωγή και αυτός, η Κρήτη ειναι γνωστή για την παράγωγη συμμοριτών, γνωστό και ως συριζονησί, η πηγή του κακού πάει πολύ πίσω, καθώς η Κρήτη ήσαν υπό κατοχή Αράβων πολλά χρονιά μαντέψτε τι σημαίνει αυτό..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications