Τα ναρκωτικά ομίλησαν: Άντρας εφονεύθει από την Aubrey Gold

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως η πασίγνωστη Aubrey Gold, κατά κόσμον Lauren Wambles, συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Η 23χρονη συνελήφθη από τις Αρχές της Αλαμπάμα για την δολοφονία του 51χρονου Raul Guilen. Η δολοφονία έγινε στις 4 Ιουλίου και η Wambles κατάφερνε όλο αυτό το διάστημα να παραμένει ασύλληπτη.

Με συμμετοχή σε 31 ερωτικές ταινίες, η Aubrey Gold, σε ηλικία 23 ετών κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της ερωτικής βιομηχανίας που ανήκει στους γνωστούς κύκλους .

Η σορός του Guilen εντοπίστηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού του, με την αστυνομία να φτάνει στα ίχνη του μετά από αναζητήσεις των συγγενών του.

Μαζί με την Wambles συνελήφθη και ένας 35χρονος άνδρας ως συνεργός.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα για την δολοφονία, με τις Αρχές να εικάζουν πως πιθανότατα υπήρξε κάποια διαφωνία σε παράνομη συναλλαγή.

Η αστυνομία φυσικά και δεν θα κανει υγειονομικές εξετάσεις για να δει πως τις μετατρέπουν σε π@ρνες τοσο εύκολα και αν ειναι σώας τα φρένας στο μυαλά της πλέον, γιατί υπό φυσιολογικές συνθήκες η συγκεκριμένη οχι άπλα δεν θα γινόταν π@ρνη αλλα ούτε θα πείραζε μυρμήγκι οχι να κάνει δολοφονία , στην ίδια κατηγορία ανήκουν και πολλές γνώστες τύπου lady gaga που έχουν μετατραπεί σε άβουλα υποτακτικά οντά :

Τι να περιμένεις όταν και οι σχιζοφρενείς συμμορίτες θεωρούνται φυσιολογικοί άνθρωποι?

Πάλι καλα που ελέγχουν τον τομέα της υγείας εδώ και πολλά χρονιά! αν και οι μάζες μόλις πρόσφατα έμαθαν ότι και ο τομέας της υγείας ελέγχεται απο τους γνωστούς κύκλους λόγο Κορονοϊου, το ότι εδω και χρονιά κυνηγούν με λυσσά τους αντιφρονουντες γιατρούς δεν το βλέπουν... Συγκεκριμένα ελέγχεται απο τους ίδιους από το 1945 οπού και ίδρυσαν το λεγόμενο "Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας" η ημερομηνία δεν ειναι τυχαία.Στην εποχη του μικροσκοπίου και της μοριακής βιολογίας ψοφάνε ακόμα σαν κοτόπουλα από καρκίνο και αρρώστιες, και εφαρμόσουν μεσαιωνικές τακτικές τύπου πονάει χέρι κόβει χέρι, και η μονή σωτηρία σας ειναι τα φάρμακα και τα εμβόλια . Αυτή ειναι η λεγόμενη επιστήμη τους που καυχιούνται μέρα νύχτα για επιστήμη και δήθεν "ειδικούς επιστήμονες" ! να παπαγαλίζουν άπλα ότι τους έμαθαν από σχόλες που ελέγχουν οι ίδιοι, σε άλλη περίπτωση όσοι δεν λενε άπλα αυτα που τους έμαθαν τους διαγράφουν απο ιατρικούς συλλόγους και τους κυνηγούν .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications