Φονικό στα Τρίκαλα: “Την 16χρονη Μαρία την σκότωσαν αλλού. Δούλεψαν με σχέδιο”

16χρονη Μαρία: Αν και αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε αυτοκτονία λόγω πτώσης από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοιχτός.

Την εμπλοκή ενός 30χρονου ομοεθνούς της, τον οποίο η 16χρονη Μαρία συναντούσε συχνά το τελευταίο διάστημα, εξετάζουν οι Αρχές στα Τρίκαλα, προκειμένου να λύσουν τον γρίφο της μυστηριώδους “αυτοκτονίας” της κοπέλας από την Αλβανία.

Έτσι, αν και αρχικά ο θάνατος της κοπέλας αποδόθηκε σε αυτοκτονία λόγω πτώσης από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοιχτός και εμπλουτίζεται συνεχώς από νέα στοιχεία, όπως ένα αποκαλυπτικό βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της 16χρονης που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, όπως αποκάλυψε η Realnews την Κυριακή.

Ο πατέρας της 16χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έκανε λόγο για σκηνοθετημένη αυτοκτονία.

«Την κόρη μου την σκότωσαν κάπου αλλού και την κουβάλησαν και την έβαλαν εκεί. Δούλεψαν με σχέδιο. Θέλω να βρεθεί η αλήθεια» είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας. «Χάλια είμαστε όλοι. Έφυγε ένα λουλουδάκι. Το στόμα της μύριζε γάλα. Ακόμα δεν είχε κλείσει τα 16 της χρόνια. Σε μια εβδομάδα, 10 μέρες θα έκλεινε τα 16» τόνισε.

Το κινητό της Μαρίας θα δώσει απαντήσεις
Το κινητό της άτυχης κοπέλας είχε μεταφερθεί από την πρώτη στιγμή στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί με ποιους συνομίλησε η 16χρονη μαθήτρια, τόσο στο τηλέφωνο όσο και στο Instagram και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι Αρχές δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε όσα «πει» το τηλέφωνο του ανήλικου κοριτσιού από την Αλβανία, καθώς ίσως «φωτίσουν» άγνωστες πτυχές της σκοτεινής υπόθεσης που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες που επικαλείται το trikalavoice.gr, τη μοιραία νύχτα που έχασε τη ζωή της η 16χρονη φέρεται ότι είχε συνομιλήσει με φίλες της, στις οποίες είχε πει για τη συνάντησή της με τον 27χρονο αστυνομικό στο εκκλησάκι του Αϊ-Λια, ενώ φέρεται επίσης ότι δέχθηκε πάνω από 60 κλήσεις από τα αδέλφια της, τα οποία την αναζητούσαν εναγωνίως από τις 4 τα ξημερώματα έως και τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που διερευνούν τη μυστηριώδη υπόθεση έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, στο οποίο διακρίνεται η άτυχη 16χρονη Μαρία να κατευθύνεται μόνη της προς τον λόφο του Προφήτη Ηλία, όπου και εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της. Νωρίτερα, είχε καταγραφεί να περπατάει στις οδούς Αθανασίου Διάκου και 28ης Οκτωβρίου που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications