Τα Rafale πέταξαν πάνω από το Oruc Reis – «Ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία από Ελλάδα-Γαλλία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο Γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη Rafale έφυγαν από την αεροπορική βάση Ανδρέας Παπανδρέου στην Πάφο και κατευθύνθηκαν προς την αεροπορική βάση της Σούδας στην Κρήτη. Οι γαλλικές δυνάμεις που προανήγγειλε ότι θα στείλει ο Εμανουέλ Μακρόν ύστερα από την επικοινωνία που είχε χθες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουν εισέλθει στην Ελληνική επικράτεια.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν σε μήνυμα που ανήρτησε στο τουίτερ στην ελληνική γλώσσα ανακοίνωσε: «Αποφάσισα να ενισχύσω προσωρινά τη γαλλική στρατιωτική παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο τις επόμενες ημέρες, σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι θα αυξηθεί η στρατιωτική παρουσία της στη Μεσόγειο, σε συνεργασία με άλλους εταίρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Στην Κρήτη έφτασαν ένα ελικοπτεροφόρο πλοίο και δύο πολεμικά αεροσκάφη Rafale. Τα δύο αεροσκάφη που ήταν σταθμευμένα σε αεροπορική βάση της Πάφου, απογειώθηκαν σήμερα το πρωί με κατεύθυνση προς την Ελλάδα.

Τα Rafale πέταξαν πάνω από την περιοχή που έχει δεσμεύσει με την παράνομη NAVTEX οι Τούρκοι όπου κινείται το Oruc Reis, στέλνοντας έτσι ηχηρό μήνυμα, πως γενικότερα παρακολουθεί στενά Γαλλία και Ευρώπη, την παραβατική συμπεριφορά των Τούρκων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες Ελλάδα και Γαλλία αναμένεται να προβούν στη διεξαγωγή κοινών ναυτικών γυμνασίων στην περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την ισχυρή στήριξη από την Γαλλία προς την Ελλάδα.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Διαβασα οτι τα Rafale πέταξαν απο την βάση Ανδρέα Παπανδρέου στην Παφο κτλ...Αν ειναι δυνατον Έλληνες, να τιμάτε αυτους τους Εβραίους που ηλθαν για να σας εξοντωσουν!Ακομη και στην Αφρική και αλου, δεν έχτισαν Αδριάντες, σε αυτους που τους ΚΑΝΑΝΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣτους!Επι εναμηση αιωνα σκλαβιάς και ΔΥΣΤΗΧΙΑ σ, υπο την Εβραϊκή ΚΑΤΟΧΗ,και δεν πειρατεχαμπαρι τισας συναιβει! Ειδα τα σπιτια των Ελλήνων να ειναι εριμια, και ναειστε ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΗΚΟ ΣΑΣ. ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ Εβραίοι που κυβέρνησαν και κυβερνουν,σας εχουν εκτελέσει δενυπαρετε πλεον, αλλαεχουνχτυσει Αδριάντες για τον εαυτο τους. Ουτε μια στιγμή α νομιζετε οτι σας εκανανκαλο,μονον καταστροφη, μεγαλη καταστροφη.Περασαν χρονια προετοιμασίας,ΜΗΛΟΥΝ Ελληνικά καλιτερα καιαποεσας,χρονια προετοιασιας γιατηντελεια καταστροφη!Φανταζομαι οτι ουτε το Κ Πλευδη το βιβλιο για τους Εβραίους δεν διαβασατε!Τρομερο, εμεις διαβασαμε τα 63 Βιβλια του ΤΑΛΜΥΔ, ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΚΥΡΙΟΕΧΤΙΚΑ, δεν νομιζω οτι εχετε καταλαβει τι συμβαινει, διοτι εαν ειχατε καταλαβει, δεν θα πέφτατε στον γκρεμό που σασεχεουν ετοιμάσει.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications