Η Ιωάννα βγήκε από το νοσοκομείο και πως  το παρουσιάζουν τα κανάλια σαν ταινία θρίλερ

Απορίας άξιο ειναι πως υποτιθέμενοι "μορφωμένοι με πτυχία", κάθονται σαν ζομπι και βλέπουν τηλεόραση, που εκμεταλλεύονται τέτοια τραγικά γεγονότα για να περάσουν διάφορα υποσυνείδητα μηνύματα με μουσική υπόκρουση ταινίας τρόμου(!) και ότι δήθεν ενδιαφερονται για μια άγνωστη τους...

Όλοι ενδιαφέρονται για το κάλο σας, και τυχαια όλοι οι μοχθηροί εμφανίζονται με αγγελικό πρόσωπο! βγαίνει ο άλλος ο συμμορίτης που δηλώνει ανθέλληνας και έχει εικόνες του Μπαφομέτ (προφανώς και συμμετέχει και σε τελετές) και γράφει για κακούς φασίστες που ειναι ντροπή της Ελλάδας και για "συνανθρώπους"(!), τέτοια υποκρισία μονο οι συμμορίτες! φαντάσου πως θα ειναι αυτός έξω, έτσι παρασύρουν γυναικες στο σατανισμό και στην π@ρνεια.. Και κάπως ετσι ο όχλος δεν καταλαβαίνει ούτε τα αυτονόητα πλέον, 40 χρονιά ψηφίζουν συμμορίτες που έφεραν την παρακμή και τον εκφυλισμό των πάντων αλλα οι κακοί ειναι οι φασίστες και οχι αυτοι που προσκυνούν δαίμονες!

Ίδια τακτική έχουν πολλές έγκυρες πήγες τους, που γράφουν προπαγάνδες επι χρονιά στα πάντα με έναν ιδιαίτερο σημιτικό τρόπο, απευθείας από σχόλες μαζικής πλυσης εγκεφάλου της Αγγλίας-μασονίας(!)και χρησιμοποιούν λέξεις κλειδιά μοναρχία, ισότητα, ρατσισμό, συνάνθρωποι μας κτλ κτλ, που πλέον οποιος δεν γραφει όπως γράφουν αυτοί ειναι αγενής και δεν έχει τρόπους! και που ο όχλος ούτε καν καταλαβαίνει τι κακό του κάνουν, με αποτελέσματα να μην μπορούν να ξεχωρίσουν τους υποκριτές και τα αγρίμια και στην προσωπική ζωή τους με τραγικά αποτελέσματα... Μαντέψτε για παράδειγμα γιατί η Ελένη Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει τα αγρίμια που την δολοφόνησαν κιόλας, που να τα πιάσουν αυτά οι πολλοί? πρέπει να "σπουδάσουν ψυχολογία" για να καταλάβουν τα αυτονόητα, άλλες παντρεύονται κιόλας με αδίσταχτους υποκριτές και ξυπνούν μετά από 1-2 χρονιά( αλλες δεν ξυπνούν πότε), αφου πρώτα γεννήσουν τα αγρίμια τους, γέμισε ο τόπος παντρεμένες χωρισμένες και αδίσταχτους υποκριτές, όταν κανεις παιδιά μαντάμ με δαίμονες γιατι είσαι ανίκανη να τους ξεχωρίσεις περιμένεις να βγουν άγγελοι τα παιδιά σου? η άλλη λέει δεν υπάρχουν άντρες πια, και κοιτάς τους φίλους της και φαίνονται τι ρεμάλια της κοινωνίας και ύπουλοι ειναι μονο απο τα προφίλ τους και απο αυτα που βαζουν, με αλλα λογία η μαντάμ υποστηρίζει μοχθηρούς άθελα της και μετα κλαψουρίζει ότι δεν υπάρχουν άντρες .

Στο θέμα τίτλου : Από νωρίς το πρωί οι κοντινοί της άνθρωποι μετέφεραν τα πράγματά της, με τη μητέρα της, τον αδερφό της, στενούς φίλους και το δικηγόρο της να βρίσκονται στο πλευρό της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Ιωάννα έχει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς νιώθει χαρά που βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά έχει και αγωνία για το μέλλον.

Όπως είπε η διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο νοσοκομείο, Μαρία Καλοφώνου, «την Ιωάννα θα τη θυμάμαι για τη δύναμη και την επιμονή της».

Το συγκινητικό αντίο της Ιωάννας σε γιατρούς και νοσηλευτές
Λίγο πριν πάρει εξιτήριο η Ιωάννα συγκινημένη, αποχαιρέτησε νοσηλευτές και γιατρούς.
«Το τι είπε δεν έχει μεγάλη σημασία, το πώς αισθανόμαστε έχει μεγάλη σημασία. Η ευχή μου είναι να ξαναπάρει τη ζωή της πίσω και να ζήσει μια καλή ζωή» είπε η κ. Καλοφώνου, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star.

Η Ιωάννα γνωρίζει με λεπτομέρειες πώς είναι η κατάσταση της υγείας της. Οι βλάβες που έχει υποστεί είναι μεγάλες και ξέρει ότι δεν θα είναι όπως πριν.
Ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο έγινε η επίθεση καθώς η φερόμενη ως δράστης κρατά το στόμα της κλειστό. Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας μετά το εξιτήριο
Η Ιωάννα έφθασε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι στο σπίτι της στο Μοσχάτο και εκεί είχε την πρώτη ευχάριστη έκπληξη. Την περίμεναν οι φίλες της που την καλωσόρισαν με αγκαλιές και φιλιά.

Ήταν όλες συγκινημένες και ιδιαίτερα η Ιωάννα. Μόλις το αυτοκίνητο έφθασε στη γειτονιά της, γύρισε στον αδερφό της και τη μητέρα της και τους είπε «Επιτέλους στο σπίτι μου».Η υπόθεση παραμένει ανοικτή καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων για το δεύτερο κινητό της κατηγορουμένης και το λάπτοπ της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications