N.E.S.A.R.A.,  ο δήθεν αόρατος παγκόσμιος πόλεμος του 21ου αιώνα  και λοιπές χαζομάρες!

Ένας σούπερ ερευνητής με χιλιάδες ακολούθους ήρθε εδώ και έγραψε: Παρακαλώ σε όσα άρθρα σας αναφέρονται στο όνομα μου, στο τέλος να εμφανίζετε τα κάτωθι προσωπικά μου στοιχεία για καλύτερη επικοινωνία των αναγνωστών σας με εμένα. Μετά τιμής ο τάδε...(!)

Βάζοντας μέχρι και διεύθυνση που μείνει, τηλεφωνά και προφίλ facebook κτλ, αν το έγραψε ο ίδιος ο οποιος ειναι γνωστός στους κύκλους την εναλλακτικής ενημέρωσης , μιλάμε για μεγάλο νούμερο, και ούτε καν έχεις αναφέρει το όνομα του, αν το έγραψε άλλος, επίσης δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο συγκρινόμενος φαίνεται σας δούρειος ίππος, ένα βιντεο του είδες μια φορά και το έκλεισες γιατί έλεγε προπαγάνδες με επικάλυψη του ερευνητή .

Και όπως είπες σε ενα φιλο: Είναι τοσο ερευνητής που ούτε το blog του δεν ξέρει να φτιάξει, αλλα τον έχουν καλέσει μέχρι και στα γνωστά κανάλια και έγραφε και σε περιοδικά, ειναι απο αυτούς τους κλασικούς σοβαροφανείς τύπους που έχει παρόμοιο ύφος με τους πολίτικους . Και ορδές τον ακολουθούν. Μια άλλη στο facebook επίσης παριστάνει την ερευνήτρια, και το τι ηλιθιότητες λέει κάθε φορά για θέματα που ούτε μπορεί να καταλάβει δεν λέγεται, και χιλιάδες οι ακόλουθοι!! λες και όλους αυτούς τους βαζουν οι μασόνοι να αναπαράγουν ηλιθιότητες και να κουκουλώνουν ότι ενοχλητική αλήθεια βγαίνει ..

Το γεγονός ότι όλοι αυτοί δεν έχουν καμιά ενόχληση από τους γνωστούς μονο ύποπτο ειναι, εμείς φτιαξαμε μια ομάδα κάποτε facebook και πλάκωσαν οι συμμορίτες και έβαζαν μέχρι και ακατάλληλες εικόνες, για το τι έχουν κάνει ακόμα και σε αυτή την σελίδα τα έχουμε πει σε αλλά post, τους έξυπνους κυνηγούσαν πάντα και οχι τους ηλίθιους που βοηθούν στην αποχαύνωση ακόμα και σε θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης.

Ο άλλος λέει για παλιά και νεα τάξη, λευκη και μαύρη αδελφότητα και πράσινα άλογα. Ο άλλος λέει ότι η μασονία πλήρωνε τους κακούς ναζι, άκουσον άκουσον, πράγματα που δεν έχουν λογική, το γεγονός ότι όλες αυτές οι ηλιθιότητες προέρχονται απο κολλημένους χριστιανούς συνήθως λέει πολλά, πρόκειται για δογματικούς που όλα τα βλέπουν δογματικά, πρόσφατα είχαμε βάλει έναν θρήσκο που έλεγε σε βίντεο και σε βιβλίο ότι η Μαρία Όρσιτς ηταν θεά του διαβόλου ! αυτός αν δεν ειναι μέσα απο την μασονία τοτε ειναι εντελώς ηλίθιος.. Επίσης πολλοι άλλοι παριστάνουν τους ερευνητές και αναπαράγουν ότι ηλιθιότητες βρουν από άλλους.

Εδώ και πολύ καιρό έχουν αρχίσει ένα άλλο παραμύθι όλοι αυτοί, περί NESARA: Ο νόμος NESARA. Αν και στην Ελλάδα ήρθε στην επιφάνεια τώρα τελευταία, αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της τελικής πράξης του έργου της παγκοσμιοποίησης, της μιας και μόνης κυβέρνησης, της νέας τάξης πραγμάτων και της νέας οικουμενικής Πανθρησκείας… Αν τελικά… Είναι λοιπόν άτοπο να επιτεθείς σε ένα νόμο φάντασμα, ο οποίος δεν αφήνει να φανεί στο πλατύ κοινό τίποτε πέραν όσων θέλει να ακούσει το ίδιο…

Ο νόμος NESARA (National Economic Stabilization And Reformation Act δηλαδή Πράξη Εθνικής Οικονομικής Σταθερότητας και Αναμόρφωσης), είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο χρηματοοικονομικού νόμου για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ένα σχέδιο το οποίο δημιουργήθηκε και (φέρεται ότι) υπογράφηκε στις ΗΠΑ επί προεδρίας Μπίλ Κλίντον, με σκοπό να αντιμετωπίσει πιθανές εκτροπές του χρηματοπιστωτικού συστήματος… Δημιουργήθηκε δηλαδή την ίδια περίοδο της απελευθέρωσης του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος και η κεντρική του ιδέα είναι πολύ απλή…

Όσο πιο απλή μπορεί να γίνει… Χαρίζονται οι τόκοι των δανείων των Αμερικανών πολιτών, αναμορφώνεται το χρηματοπιστωτικό σύστημα και δημιουργεί μια και μοναδική (Αμερικανική) τράπεζα, όπου όλοι πλέον οι πολίτες συναλλάσσονται μέσω αυτής… Όλα αυτά, -θα μπορούσε να πει κάποιος ότι- είναι πολύ θετικά… Οι Αμερικάνοι δηλαδή προβλέπουν πιθανή κατάρρευση του συστήματος που δημιουργούν και πριν βρεθούν στα δύσκολα σχεδιάζουν μια λύση σαν «μαξιλάρι ασφαλείας»…

Εδώ μιλάνε για καποιο νόμο στην ουσία, και το πήραν οι ερευνητές της κακιάς ώρας και τα έχουν κάνει όλα έναν αχταρμά ως συνήθως, από εξωγήινους μέχρι την μασονία και τον Τραμπ, ειναι οι ίδιοι χρήσιμοι ηλίθιοι που παριστάνουν τους ερευνητές που πριν βγει καν ο Τραμπ έλεγαν ότι ειναι και αυτός της μασονίας, μετά που είδαν ότι όλοι ειναι κατα του, το γύρισαν και αυτοί και ξαφνικά δεν ειναι δικό τους. Κοινό χαρακτηριστικο όλων αυτών των "έξυπνων" ειναι ότι πότε δεν εχουν ανακαλύψει κάτι αυτοί, παίρνουν από εδώ και από εκεί διάφορα στοιχειά μαζί και προπαγάνδες τα κάνουν σαλάτα συνήθως, και μετά τα παρουσιάζουν ως δικά τους και ότι ειναι ερευνητές! πολλοι εξ αυτών δίνουν την εντύπωση ότι δεν άπλα ηλίθιοι αλλα βάλτοι, ώστε να κάνουν τον όχλο να μην ερευνά για τίποτα και να τα θεωρεί όλα χαζομάρες και δήθεν γελοίες θεωρίες συνωμοσίας, η τακτική των συμμοριτών ειναι πάντα ίδια και η γελοιοποίηση τέτοιων θεμάτων ειναι εύκολη, πετώντας άπλα σανό στα πρόβατα/ερευνητές που αναπαράγουν ότι ηλιθιότητες βρουν. Για την ιστορια σε ξένο site με τέτοια θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης, έγραφε και συμμορίτης δούρειος ίππος για να θολώσει τα νερά. Και τέλος ότι βάζεις στο facebook και ενοχλεί το βλέπουν ελάχιστοι, αν το βάλεις δε σε σελίδα facebook θα πάνε την απήχηση στο πάτο και ότι άλλο βάζεις μετά για 2-3 μήνες ακόμη και αν δεν το βγάλουν fake news, ενώ όταν βάζουν αυτοί ηλιθιότητες έχουν μεγάλη απήχηση, όμοιος και τα βιντεο τους στο youtube, κοινός προωθούν την ηλιθιότητα παντού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications