Κυβέρνηση: «Όποιος εκφράζει διαφωνία για τις απαγορεύσεις του κορωνοϊού θα συλλαμβάνεται - Δεν ανεχόμαστε ανυπακοή»

Σε άλλη μία κίνηση προς τον αυταρχισμό η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετά την απαγόρευση των διαμαρτυριών, απαγορεύει στους πολίτες να εκφράζουν τη διαφωνία τους σχετικά με τις... απαγορεύσεις για τον κορωνοϊό, καθώς διέταξε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να στέλνει στον εισαγγελέα όποιον αναρτά οτιδήποτε δεν συμφωνεί με την «γραμμή» της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε εντολή στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, το υλικό αναρτήσεων στο Διαδίκτυο, οι οποίες τάσσονται ενάντιον των μέτρων, ώστε να προχωρήσει σε ποινικές διώξεις των «αντιφρονούντων».

Στο υλικό, προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση, περιλαμβάνονται αναρτήσεις όπου γίνονται αναφορές σε μη εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού ή αμφισβητούν τη «γραμμή ΠΟΥ και επιτροπής λοιμωξιολόγων» σχετικά με τον ιό.

«Θα πάρουμε όλα τα νόμιμα μέτρα ώστε να μην απειληθεί η δημόσια υγεία από παραπληροφόρηση ή θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο» ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης, συμπληρώνοντας πως η πανδημία «δεν προσφέρεται για εκκλήσεις ανυπακοής ή για σενάρια συνωμοσίας».

«Σε κάθε ενέργεια, σε κάθε πράξη μας, να κυριαρχεί η ευθύνη και η συναίσθηση των συνεπειών για τους συμπολίτες μας. Η πολιτεία δεν θα επιτρέψει την δημιουργία εστιών κινδύνου της δημόσιας υγείας, από ανεύθυνες κοινωνικά συμπεριφορές» κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

pronews

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Και μετά λένε ότι ήταν δικτάτορας ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος!!!

vasiliaείπε...

Αυτή δεν ειναικυβερνηση, ειναι μπορδελο! Με τα Ολλα του! Όταν αυτοί που περνούν αποφάσεις ειναι αγράμματοι, και δεν ξέρουν ότι η Μάσκα, μπορεί να προκαλέσει και θάνατο, δεν εχουν διαβάσει οι αγράμματοι τους Γιατρουσ που τα εχουν Ολλα εξηγήσει, πχ Δρ Rashid A BUTTAR, DR JENSEN, DR. KENNEDY κτλ. Μπορεί και να μην ξέρουν να ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ Αγγλικά!Ετσι και αλιως ποιος τους έβαλε στις θέσεις που ειναι??Οι Ραββινοι βέβαια.Αλλο παράδειγμα, τα ίδια βλέπουμε στην ΑΜΕΡΙΚΗ! Απο τον Κλίντον, τον α στοιχια το, που κατάφερε να εξωλοθρευσει 69 ανθρώπους απο το περιβαλον του, ακουσατε τίποτα γιασυταταεγκληματα? Κατόπιν διάλεξαν τον Bush, aπιθανής ηλιθιότητας, και του βαλανε το ? Δεν θυμάμαι το όνομα, ζέβραιος βέβαια, και κυβερνουσέ. Να και ο Οβαμα που ελάχιστοι αμερικανοί ΞΕΡΟΥΝΕ ότι ηταν Εβραιος, απο την μητέρα του και τον Ζπαππουτου! Το μάθαμε όταν ο παππούς του τα τειναξε, ηδριτηκον μέλος της μεγάλης επιχείρησης DUPOND!! Τελικα, ο Τρυμπ , 30 χρόνια τον παρακολουθούσαν! 7 φορές παραλίγο Φαλιμέντο και οι ΕΒΡΑΙΟΙ Τραπεζιτες τρεχαν να τον σώσουν!που να βρουν καλλιτερο. Η κόρη του Τρυμπ παντρεφτικε με τον Koushner, Jared,Hassidic, Orthodox, member of the biggest Μαφία tou Πλανιτη,των Chabad Lubavitch. Neon-con,extremist, and the TALMUD STATES THAT KUSHNER MARRIED A WOMAN WHO IS LESS THAN AN ANIMAL!!

Ανώνυμοςείπε...

Διαφωνω με οτι εχει να κανει με κορονοιο!!!! Πιπετες του συστηματος!!! ΟΛΑΑΑ!!! ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΕΣΣ!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications