Μπουνιές σε παραλία της Χαλκιδικής! Ιδιοκτήτης βάρκας επιτέθηκε σε λουόμενους γιατί τον εμπόδιζαν (video)

Αποκαρδιωτικές εικόνες αποτυπώθηκαν στο βίντεο από καβγά που εκτυλίχθηκε σε παραλία της Φούρκας στη Χαλκιδική.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν στη Voria.gr την επίθεση ενός ιδιοκτήτη μικρού σκάφους ο οποίος επέστρεφε στην ακτή μετά από ερασιτεχνικό ψάρεμα και απαίτησε από τους λουόμενους να απομακρυνθούν από το σημείο. Με θράσος μάλιστα, ζήτησε από τους ανθρώπους που απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία, να απομακρύνουν και τα αυτοκίνητά τους γιατί τον εμπόδισαν να ανελκύσει τη βάρκα του.

Ωστόσο, το γεγονός ότι στο σημείο δεν έχει κατασκευαστεί γλίστρα καθιστά παράνομη την ανέλκυση των σκαφών και ως αποτέλεσμα οι λουόμενοι αντέδρασαν και αρνήθηκαν να διωχθούν από την παραλία.

Ο νεαρός ιδιοκτήτης του σκάφους εκνευρίστηκε και άρχισε να βρίζει τους παραθεριστές ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες χτύπησε μια νεαρή γυναίκα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς με μπουνιές και σπρωξίματα μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο ιδιοκτήτης της βάρκας κατάφερε να ανελκύσει τη βάρκα του και να εξαφανιστεί πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία, ενώ η γυναίκα που δέχτηκε τα χτυπήματα, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας για τις πρώτες βοήθειες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications