Μογγόλοι και Ουννοι ξανα μαζί για να κατασπαραξουν τον ελληνισμό -  όταν η ηλιθιότητα κτυπάει κόκκινα!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Τους πιο παραδοσιακούς ανά τους αιώνες εχθρούς του Ελληνισμού, σήμερα δυστυχώς πολλοί Νεοέλληνες τους θεωρούν σαν σύμμαχους μας στο περίφημο χαμένο ΝΑΤΟ και στην παραπαίουσα Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το πολιτιστικό τους επίπεδο, σφαγές αμάχων, γενοκτονίες, καταστροφές, λεηλασίες, μάστιγες του Θεού και των ανθρώπων.
Αυτοί οι ίδιοι που κατάσφαξαν τον ελληνισμό της Ανατολής, συνεργαζόμενοι βρίσκονται ξανά στο ίδιο ανθελληνικό στρατόπεδο για να χτυπήσουν με κάθε μέσο την ελληνική κυριαρχία.

Αλλά το πρόβλημα είναι πως δυστυχώς το ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι γερμανοκρατούμενο και τουρκοφοβούμενο.
Αυτό το πολιτικό σύστημα έχει παραδώσει την εθνική μας κυριαρχία σε συμμαχικές πολιτικές αυτοκαταστροφής μας.
Και σήμερα που αντιμετωπίζουμε σε τόσο μεγάλη έκταση την τουρκική απειλή, αυτή η Γερμανία της κυρίας Μέρκελ όχι μόνο δεν μας στηρίζει αλλά θέλει και την κεφαλή μας επί πίνακι να την προσφέρει στον αιμοδιψή δικτάτορα της άλλης πλευράς του Αιγαίου.

Σήμερα η Γερμανία ουσιαστικά κυβερνά την Ευρώπη. Τα πρώτα βήματα της για την πλήρη κυριαρχία της ήταν η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και η δημιουργία δορυφορικών κρατών όπως η Σλοβενία και η Κροατία. Δημιούργησε μια σειρά κρατών στην ανατολική Ευρώπη του πρώην σοβιετικού μπλοκ όπου καλλιέργησε ένα αντιρωσικό μένος και μια διαστρέβλωση της ιστορίας, ότι δήθεν οι Ρώσοι δεν ήταν αυτοί που νίκησαν του ναζιστές αλλά οι ενωμένες συμμαχικές δυνάμεις και κυρίως τα αμερικανικά στρατεύματα.

Μετά την ένωση των δυο Γερμανιών ήρθε η διάλυση Γιουγκοσλαβίας, η διάσπαση της Τσεχοσλοβακίας, η διαφοροποίηση της Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Σκοπίων και η πλήρη γερμανική επικράτηση στις Βαλτικές χώρες που έγιναν ουσιαστικά προτεκτοράτα της Γερμανίας και βέβαια, (εδώ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρων η άποψη), η Ελλάς, το τελευταίο θύμα του γερμανικού επεκτατισμού.

Ενώ η Ευρώπη καταρρέει από την θανατηφόρο επιδημία του Κορονοιού και η Ελλάδα κυριολεκτικά βαδίζει προς μια άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή, η Γερμανία εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση αδιαφορώντας αν έτσι διαλύεται η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η στάση αυτή προδιαγράφει και την αντιμετώπιση της Γερμανίας προς την χώρα μας έναντι της τουρκικής απειλής.
Αν δεν ανατραπεί το γερμανόφιλο ελληνικό πολιτικό καθεστώς της γνωστής οικογένειας τότε οι Ούννοι και οι Μογγόλοι θα κάνουν περίπατο στις πλαγιές της Ακρόπολης.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
wwwçnıkosxeıladakısçgr

Αυτός ο τυπος όπως πολλοι άλλοι όμοιοι του ειναι μια μείξη μεταξύ κομμουνιστών και πατριωτών, με έντονα αντιγερμανικά συναισθήματα θυμίζουν κομμουνιστές την εποχή του 30, εξαιτίας τους άφαγες 2 χρονιά για βρεις την καταγωγή των κακών Γερμανών γιατί όλοι τους λένε ότι ηταν "Μογγολοι και Ουννοι κατακτητές της Ελλάδας", αυτοί η ράτσα νεοελλήνων δεν κανει προπαγάνδα αλλα πράγματι πιστεύουν οτι ηταν Μογγόλοι οι ξανθοί Γερμανοί(!) και καρπώνονται την τεχνολογία τους σήμερα ...

Το να αναπαραγάγεις μασονικές προπαγανδες που δεν εχουν στοιχειώδες λογική 80 χρονιά, μετά κατι δεν πάει καλα με πολλούς Νεοέλληνες,και ενώ μπορείς να δεις οτι οι Γερμανοί του 30 ήσαν ευρωπαϊκού καυκάσιου γένους, αυτοί επιμένουν για Μογγόλους, και κατάσφαξαν τον ελληνισμό της Ανατολής γελάνε και οι πέτρες! η ηλιθιότητα τους δεν σταματάει εκεί, αναπαράγουν και αλλες κομμουνιστικές προπαγάνδες, δεν ξερουν καν οτι η Γερμανία ως κράτος έπαψε να υπάρχει το 1945 εκτός οτι ηταν επι χρονιά υπό τριπλη κατοχή, ειναι επίσημα ένα βρετανικό προκτεκτορατο ούτε σύνταγμα έχει και με νομούς Βρετανίας-Αμερικής... Τέτοιοι Νεοέλληνες χάρισμα σας.

Το βασικό πρόβλημα ειναι ότι το 60%-70% στην Ελλαδα δεν ανήκει στο καυκάσιο γένος εδω και πολλά χρονιά αν δείτε ποιοι γράφουν όλες αυτές τις μαρξιστικές ηλιθιότητες υπό την σημαία του πατριώτη ειναι όλοι τους μιγάδες της μεσόγειου, και κάνουν ότι μπορουν να δείχνουν πόσο κατώτεροι ειναι:

Μήνυμα σε γυναικά ευρωπαϊκού γένους που την έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους οι Νεοέλληνες: Λοιπόν στην Κρήτη το 40 χωριάτες μετατράπηκαν σε αδίσταχτους κομμουνιστές και έσφαζαν Γερμανούς χωρίς καν να ειναι στρατιώτες,χωρις να έχουν καμιά δουλειά με τον πόλεμο Βρετανίας-Γερμανίας για να μην αφήσουν πέρασμα προς Αφρική στους κακούς Γερμανούς, για λογαριασμό Βρετανίας που είχε υπό κατοχή την Κρήτη (όπως είχε και την Κύπρο) και οχι μονο έσφαζαν αλλα βεβήλωναν και τα πτώματα, γιαυτό οι Γερμανοί τους έλεγαν αγριάνθρωπους, και οι χωριάτες κάλυπταν τους δολοφόνους κομμουνιστες. Και εσύ τωρα θελεις να ειμαι υπέρ των κρητικών και να τους θεωρώ Έλληνες όλους? τους είδα και στο στρατό τι αγρίμια και γραικύλοι ειναι οι 8 στους 10 χωρίς καν ξέρω τι είχαν κάνει ιστορικά φυλακοβιοι μεθύστακες και όλο φασαρίες έκαναν ...Πάππους απο Κρήτη καυκάσιου γένους είχε στείλει μήνυμα και έλεγε οτι οι κομμουνιστες πράγματι έσφαζαν Γερμανούς κατα παράβαση καθε δίκαιου πόλεμου και βεβήλωναν τα πτώματα και μετα το έπαιζαν αθώοι χωριάτες, είχε κανένα λόγο να πει ψέματα ο πάππους? άπλα ως καυκάσιου γένους ήσαν δίκαιος, οχι κουκλίτσα μου τέτοιοι Νεοέλληνες χάρισμα σου! εγώ ειμαι με το δίκαιο είτε ηταν Γερμανοί είτε Ιταλοί είτε Βέλγοι κτλ,και δεν θα υποστηρίζω δογματικά τέρατα και τζιχαντιστές επειδή ειναι Έλληνες τάχα, άσε που η Κρήτη ηταν υπό κατοχή Αράβων και στην πραγματικότητα το 60% αν οχι το 70% των Κρητικών ειναι αραβικής ράτσας!

Γιαυτό αυτη η σελιδα ενόχλησε τους εκλεκτούς του Γιαχβέ οπως καμια άλλη στην Ελλάδα , και έπιστράτευσαν μέχρι και μασονους να συκοφαντούν ...Πρώην ιδρυτής των «Antifa» στην Αυστραλία έλεγε ότι πρέπει να μην αφήνουν τους λευκούς να έχουν λόγο, για τον απλό λόγο ότι οι αλλες ράτσες ως επί το πλείστον αναπαράγουν ηλιθιότητες και όλως τυχαίος το 95% των εφευρέσεων ειναι απο καυκάσιο λευκό γένος ... Ζωντανό παράδειγμα όλοι αυτοί οι ηλίθιοι Νεοέλληνες που δεν ανήκουν στο λευκό καυκάσιο γένος πόσο κατώτεροι ειναι, και πολλές φόρες δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν ειναι "πατριώτες" η κομμουνιστες, και κατι άλλο: αφου όλοι στην Ελλαδα ειναι απόγονοι αρχαιων του ευγενούς γένους με "καθαρό ελληνικό DNA" γιατι δεν ειναι καυκάσιου γένους όλοι? ποιοι διαβαζουν έγκυρες μαρξιστικές πήγες που ειναι όλες στην πρώτη θέση? ποιοι ειναι κομμουνιστες? ποιοι ειναι μασόνοι και ανθέλληνες ? .Και ερχεται ο καθε ηλίθιος Νεοέλληνες και λεει οτι εμείς είμαστε της μασονίας όταν είμαστε η πρώτη σελιδα στην Ελλάδα που έγινε στόχος τους από το 2015 επειδή είπαμε αυτά που δεν ειπε κανένας Νεοέλληνας που βάζει ελληνικές σημαίες και παριστάνει τον σούπερ ντουμπερ απόγονο αρχαίων για να έχει κόσμο με copy paste ότι βρει και ορδες ακομα και στο ίντερνετ υποστηρίζουν λαμόγια...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications