«Μηνύματα ειρήνης»  από εκφυλισμένους δημοκράτες Αθηναίους προς ναζι Σπαρτιάτες  411 π.Χ

411 π.Χ Η Αθηνά έχει εκφυλιστεί εντελώς (όπως σήμερα), κάποιος ονόματι Κλεισθένης με θανάσιμο φυλετικό μίσος στους Δωριείς οχι μονο της Σπάρτης αλλα όλου του γνωστού κόσμου τότε, επιβάλει την δημοκρατία στας Αθηνάς δια της βίας δούλοι μαστιγώνουν τους αντιφρονουντές που δεν πηγαίναν να ψηφίσουν, και κηρύσσει πολεμο στις αλλες πόλεις κράτη στο ελλαδικό χώρο.

Μάλιστα είχαν κάνει γκάφα και έγραφαν μονοί τους στην wikipedia ότι ο συγκεκριμενος έτρεφε θανάσιμο φυλετικό μίσος στους Δωριείς,άπαξ που σημαίνει οτι δεν ήσαν Έλληνας στο γένος, και μόλις το είχαμε αναφέρει προ ετών έτρεξαν στην wikipedia να το σβήσουν , για τον απλό λόγο ότι πράγματι δεν άνηκε σε ευρωπαϊκό γένος αλλα σε κάποιο γένος ονόματι Αλκμεωνίδες που ηταν ότι ειναι και σήμερα οι ψευδό-αριστοκράτες αριστερό-συμμορίτες (σημιτικής ράτσας )..Στο τέλος του 7ου π.Χ. αιώνα ο Αλκμεωνίδης Μεγακλής που ήταν άρχοντας στην Αθήνα, σκότωσε με παρασπονδία τους στασιαστές οπαδούς τού Κύλωνος οι Αλκμεωνίδες χαρακτηρίστηκαν γένος μιαρό και εξορίστηκαν από την πόλη..

Εκατομμύρια Νεοέλληνες και απόγονοι απο μινωίτες μυκηναίους (μη καυκάσιο γένος) πιστεύουν ότι η λεγόμενη δημοκρατία ειναι ελληνική επινόηση ενώ επιβλήθηκε στους Αθηναίους, ίδια ιστορια με τον χριστιανισμό , ενώ οι γνήσιοι Έλληνες (αν μπορείς να τους πεις έτσι) δηλαδή καυκάσιου γένους είχαν αυτο που ξέρετε ως κακό ναζισμό με έναν αρχηγό τύπου βασιλιάδες, o Λεωνίδας της Σπάρτης τι ηταν η Μέγας Αλέξανδρος? δημοκράτες ηταν? τέτοια μαζική ηλιθιότητα δεν έχει ξανα συμβεί στα χρονικά της Γης πάντως, σημειώστε ότι ειδικά ο Μέγας Αλέξανδρος ήσαν καυκάσιου γένος 100%, η δημοκρατία σας μαζί με τον χριστιανισμό εξοστράκισε αρχαίους φιλοσόφους μύστες έκλεισε τα ελευσίνια μυστήρια (έλεγαν θεωρίες συνωμοσίας εκεί) και έκανε ομαδικές γενοκτονίες σε αντιφρονούντες. Μέχρι που πλέον όλη η Ελλάδα είχε εκφυλιστεί και έφευγαν κατα χιλιαδες οι καυκάσιου γένους προς βορεια Ευρώπη ξανα για να γλυτώσουν τους διωγμούς από τους βάρβαρους, απο οπού ήρθαν στο ελλαδικό χώρο και έφεραν τον πολιτισμό την ελληνική διάλεκτο και έκτισαν το Παρθενώνα (κάθοδος δούρειων ) οι ιδιοι δημιουργούσαν τους λεγόμενους Κέλτες (οι κρυμμένοι) Βίκινγκς κτλ..

2000 Χρονιά μετά ανεγκέφαλοι που ισχυρίζονται ότι ειναι απόγονοι αρχαιων! ποιων αρχαιων δεν μας είπαν όμως! σίγουρα οχι καυκάσιων! αφού φαίνεται και απο τον χαρακτήρα τους εκτός ότι έχουν σημιτική "λογική", καυχιούνται για την δήθεν Ελληνική δημοκρατία ενώ η δημοκρατία ειναι ιουδαϊκό πολίτευμα και οχι Ελληνικό, που ξανα επιβλήθηκε δια πυρός και σιδήρου ξανα, πιο συγκεκριμένα δια σφυροδρέπανων μεσώ κομμουνισμού σε όλη την Ευρώπη, και τα μιαρά γένη που έγιναν δήθεν ιδεολογία και που δεν ανήκουν σε Ευρωπαϊκό γένος (έχετε δει καυκάσιο κομμουνιστή? μονο κάτι γυναικες που τις έχουν κάνει σαν τα σημιτικά μούτρα τους), επιβλήθηκαν ξανα και έφεραν παντού τον εκφυλισμό και την παρακμή . Οι σπαρτιατες είχαν περιγραφεί ως έχοντες ξανθά μαλλιά συχνά κόκκινο σε παλαιότερες εποχές.Βακχυλίδης έγραψε ότι η τρίχα των Σπαρτιατών ήταν ξανθιά (Dith. Xx. 2), ενώ, επίσης, να σημειωθεί από τα χρυσά μαλλιά των αθλητών σε Νεμέων Αγώνων (Επ. Ix. 23). Οι Σπαρτιάτες ήταν οι Δωριείς (Ηρακλείδες)

Με αφορμή αυτό που λένε έγκυρες πήγες τους:Μηνύματα ειρήνης και συμφιλίωσης από τη «Λυσιστράτη » στην Επίδαυρο.. Η διαχρονική αξία του λόγου του Αριστοφάνη με το καυστικό του χιούμορ κυριάρχησαν στην ορχήστρα του θεάτρου της Επιδαύρου μέσα από τη Λυσιστράτη, ένα από τα πλέον αντιπροσωπευτικά έργα του. Το Εθνικό Θέατρο κατέβηκε για δεύτερη φορά φέτος στο αρχαίο αργολικό θέατρο με την παράσταση που παίχθηκε χθες και επαναλαμβάνεται τα Σαββατοκύριακο.

ΤΗ σκηνοθεσία υπογράφει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος που για πρώτη φορά έχει την επιμέλεια μιας παράστασης στο θεσμό των Επιδαυρίων.
Ένας θίασος εκλεκτών ηθοποιών ανέβασε τη Λυσισστράτη , το έργο που ο Αριστοφάνης παρουσίασε στα Λήναια του 411 π.Χ., μεταφέροντας τη γυναίκα από τον «Οίκο» στον «Δήμο» και προσφέροντάς της τη δυνατότητα πολιτικής δράσης για όσα αφορούν το σπίτι αλλά και την πόλη της.

Είκοσι χρόνια μετά την έναρξη του πελοποννησιακού πολέμου, η Αθήνα και η Σπάρτη συνεχίζουν έναν πόλεμο που φαίνεται να μην έχει τέλος. Οι ανθρώπινες απώλειες και οι καταστροφές βαίνουν αμείωτες και από τις δύο πλευρές, ενώ κάθε προσπάθεια ειρήνης έχει αποτύχει. Η Αθηναία Λυσιστράτη όμως δεν απελπίζεται και προτείνει ένα ανορθόδοξο σχέδιο για την παύση των εχθροπραξιών.

Ace of Base - κακοί «φασίστες» και αυτοί σύμφωνα με συμμορίτες της Γερμανίας! και λένε ότι αυτό το τραγούδι και το βίντεο ειναι ναζιστικό μυστικιστικό επειδή λέει για ευτυχισμένο έθνος, ενώ οι ίδιοι θέλουν να επικρατεί παντού το κακό και η δυστυχία,και έχουμε φτάσει στο σημείο με την προπαγάνδα και τα ψέματα και ψεύτικη ιστορία, οι μάζες να θεωρούν το κακό κάλο και το κάλο κακό, τα ακριβώς αντίστροφα ,τέτοια ηλιθιότητα δεν έχει ξανα συμβεί στην Γη, και όλα αυτά μονο με τα ψέματα, το 40% του πληθυσμού να ειναι γκοιμ αρκεί για να παρασύρει και το υπόλοιπο:

Όταν μιλάς με ομοίους σου του ευγενούς γένους και ας μην ειναι απο Ελλάδα(το 50% στην Ελλαδα ειναι μιγάδες της μεσογείου λατίνοι και αραβικού τύπου):

H ιστορία θα σας γράψει ως τους χειρότερους και πιο ηλίθιους που περασαν πότε από την Γη, πολλοι Νεοέλληνες είστε τοσο κατώτεροι πνευματικά που οχι μονο δεν ξέρετε ούτε τα αυτονόητα αλλα κάνετε δεδομένα ότι σας λένε, , όταν γίνει το μεγάλο reset ξανά στην Γη θα είστε προϊστορία, ο χρόνος θα μετράει ξανα από την αρχή, η νεα Κυβέρνηση θα ειναι μια μορφή ολοκληρωτισμού όπως σας έμαθαν δηλαδή "κακού ναζισμού" λεφτά δεν θα υπάρχουν και όλοι θα προσφέρουν, οι αιμομιξίες με αλλόφυλους θα απαγορεύονται και ετσι θα γεννιούνται καθαρές φυλές καυκάσιου τύπου και θα ειναι πνευματικοί και οχι υλιστές, οι αρχηγοί θα ειναι μύστες και φιλόσοφοι και οχι αναίσθητα παρτάλια που άπλα θα εξαφανιστούν από προσώπου Γης, σύμφωνα με τα «Chronicles From The Future» του Paul Dienach ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications