Πώς ένας Καναδός ανθρακωρύχος βρήκε μια πύλη σε έναν άλλο κόσμο στα βουνά του Καναδά

Σε αναζήτηση κοιτασμάτων μεταλλεύματος, δύο Καναδοί ανθρακωρύχοι το 1968 βρέθηκαν στην πλάγια ενός βουνού, όπου είδαν πολύ περίεργους βράχους. Μια πυκνή ομίχλη υπήρχε κοντά στους βράχους, κρύβοντας μια πύλη σε έναν άλλο κόσμο ή διάσταση.

Αυτή η ενδιαφέρουσα ιστορία κατατέθηκε στο Αμερικανικό Κέντρο Έρευνας UFO (CUFON) το 2010 από συγγενή ενός αυτόπτη μάρτυρα. Αυτό συνέβη το 1968 στα βορειοδυτικά του Καναδά, όπου δύο ανθρακωρύχοι - ο Alex M. και ένας μετανάστης από τη Φινλανδία ο Veino Heimonen - αναζητούσαν πήγες μεταλλεύματος για την εταιρεία εξόρυξης του Βανκούβερ.

Το μέρος ήταν απομακρυσμένο και απρόσιτο, αλλά δεν βρήκαν κάτι. Ωστόσο, όταν αποφάσισαν να φύγουν απο την περιοχή, βρήκαν κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο. Κοιτάζοντας στην πλαγιά ενός βουνού, παρατήρησαν περίεργους σχηματισμούς και επίπεδους βράχους με διαστάσεις 15 επι ενάμισι μέτρο, σαν μια πόρτα στην πλάγια του βουνού, υπήρχαν δύο μεγάλοι ογκόλιθοι και το σημείο ήταν διασκορπισμένο με κάποιες ακατανόητες πέτρες.

Οι ογκόλιθοι ηταν καλυμμένοι με βρύα και στην περιοχή υπήρχε έντονη πυκνή ομίχλη. Όλα φαινόταν περίεργα που οι δύο ανθρακωρύχοι αποφάσισαν να πάνε στο σημείο και να δουν τι ήταν εκεί.

Όταν έφτασαν είδαν ότι οι μεγαλύτερες πέτρες είχαν σχήμα μπανάνας και είχαν μήκος περίπου 90 εκατοστά, και οι μικρότερες πέτρες φάνηκαν να αποτελούνται από ακόμη μικρότερες πέτρες με ασημί χρώμα και ημιδιαφανές. Αυτές οι μικρές πέτρες, σύμφωνα με τους ανθρακωρύχους, έμοιαζαν με αυγά βατράχου.

Είδαν μικρές πέτρες που ήταν λείες σαν γυαλί, και προσπάθησαν να προσδιορίσουν από τι είδους ορυκτό ήταν. Δεν τα κατάφεραν, αλλά βρήκαν κάτι άλλο ασυνήθιστο: δακτυλίους από λιωμένο βράχο, που πιθανότατα ηταν αποτέλεσμα κάποιας εξόρυξης στην περιοχή.Ταυτόχρονα, δεν είχαν γίνει πότε εργασίες εξόρυξης σε αυτήν την περιοχή. Και οι δύο ανθρακωρύχοι το γνώριζαν πολύ καλά, και γι 'αυτό στάλθηκαν εδώ για να αναζητήσουν πήγες ορυκτών.

Ενώ αναρωτιόντουσαν τι είδους εργασίες είχαν γίνει στην περιοχή, κοίταξαν την παράξενη πυκνή ομίχλη στην πλάγια, και είχαν την αίσθηση ότι αυτή η ομίχλη είναι τεχνητή για να καλύψει το σημείο. Διπλά ομίχλη στην παρατήρησαν ένα τεράστιο δέντρο ξεριζωμένο. Αυτό το δέντρο σαφώς δεν μπορούσε να είχε αναπτυχθεί σε αυτό το βουνό, δεν ηταν το κατάλληλο έδαφος για τοσο μεγάλα δεντρά. Από πού προήλθε και ποιος το έφερε εδώ; αναρωτήθηκαν ...

Η ομίχλη τους παραξένεψε που Alex δεν μπορούσε να αντισταθεί και πλησίασε πολύ κοντά στα πυκνά σύννεφα της ομίχλης. Προσπάθησε να κοιτάξει τι υπήρχε στην ομίχλη, και στη συνέχεια συνέβη το εξής οπως τα περίγραψε ο ίδιος: "Μετά από περίπου δύο τρία βήματα μέσα στην πυκνή ομίχλη, βρέθηκα σε ένα έδαφος με γρασίδι.Το γρασίδι ήταν μέχρι το γόνατο μου και όσο πιο πολύ ​​περπατούσα τόσο ψηλότερο ηταν. Όταν το γρασίδι έφτασε μεχρι την μέση μου, αποφάσισα να γυρίσω πίσω. Ταυτόχρονα, άρχισα να βλέπω τι ήταν στα πλάγια, είδα κάτι στα δεξιά μου που έμοιαζε με όαση. Υπήρχαν δέντρα. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι κάτι παράξενο συμβαίνει. Το μυαλό μου ήταν εντελώς κενό, εκτός από ένα μικρό κομμάτι του εγκεφάλου μου που έλεγε γυρνά πίσω. Τότε έπεσα στα γόνατά μου και βγήκα μπουσουλώντας από την ομίχλη. "

Ο Alex σοκαρίστηκε από αυτό που έγινε και ένιωθε εξαντλημένος. Δεν μπορούσε καν να σταθεί στα πόδια του όταν βγήκε απο την ομίχλη και ξάπλωσε στις πέτρες. Αργότερα, είπε ότι ένιωθε ότι ηταν σαν απειλήθηκε από το μυστηριώδες γρασίδι και ότι ήταν σε μια κατάσταση περίεργου φόβου, σαν κάτι να του φώναζε ότι ήταν επικίνδυνο να προχωρήσει.

Και μετά συνέβη κάτι ακόμη πιο παράξενο: Κοίταξε ξανά την ομίχλη και τώρα είδε δύο ανθρώπινες φιγούρες. Στέκονταν στην άκρη της ομιχλώδους "κουρτίνας" και τον κοίταζαν, αιωρούνταν πάνω από το έδαφος σε απόσταση περίπου ενός μέτρου. Ήταν τόσο ψηλοί όσο ένας άντρας, είχαν μακριά λευκά μαλλιά και τα ίδια λευκά μακριά γένια στα πρόσωπά τους. Φαινόταν σαν να ήταν περίπου 40 ετών και έμοιαζαν με εκπροσώπους της λευκής φυλής. Ωστόσο, τα μάτια τους ήταν ασυνήθιστα, όχι όπως αυτά των ανθρώπων. Έμοιαζαν σαν να ηταν δίδυμοι .

Για μια στιγμή κοίταξε προς άλλη κατεύθυνση για να καταλάβει ότι δεν βλέπει καποιο όραμα, και όταν κοίταξε ξανά είδε ότι ο ένας εξακολουθούσε να στέκεται στην άκρη της ομίχλης, ενώ το άλλο άτομο είχε γυρίζει και χανόταν στο βάθος της ομίχλης. Δεν του είπαν τίποτα, απλώς τον κοίταζαν σιωπηλά. Ο Alex ηταν σοκαρισμένος και συγκλονισμένος, σηκώθηκε και έφυγε από σημείο και πήγε στο συνεργάτη του και οι δύο τους σύντομα έφυγαν από αυτό το μέρος.

Ο Alex δεν είπε τίποτα στον συνεργάτη του για το τι βίωσε και είδε όταν βρισκόταν στην ομίχλη και όταν βγήκε από αυτή. Και δεν είπε τίποτα σε κανέναν φοβούμενος μην τον θεωρήσουν τρελό. Στα χρόνια που ακολούθησαν, θυμόταν αυτό που είχε δει ξανά και ξανά, δεν τολμούσε να ξανά πάει σε αυτό το μέρος και να βρει αυτό που ονόμασε «πόρτα».

Δεκαετίες αργότερα τελικά αποφάσισε να πει αυτή την ιστορία στον αδερφό του, και το 2010 ο αδελφός του αποφάσισε να την στείλει στο Κέντρο Ερευνών για UFO. Μετά από αυτό, οι ερευνητές του Κέντρου κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τον Alex για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ήταν πολύ δυσαρεστημένος που ο αδελφός του, τους είπε αυτή την ιστορία. Και φυσικά δεν είπε τίποτα για το πού ακριβώς βρίσκεται αυτό το παράξενο μέρος.

Kαι πολύ καλα έπραξε, αυτά ειναι για μύστες και οχι για τον καθένα, και ας δηλώνουν ερευνητής UFO δεν έχουν ηθικές άξιες οι περισσότεροι, και ούτε καν αληθινή ιστορία ξέρουν, το θέμα έχει σχέση με τους "κακούς ναζι" (όπως έχουν μάθει τον όχλο), το ευγενές γένος, Αγκάρθα, αόρατες πύλες που μονο οι ευγενείς βλέπουν, κούφια Γη, βάση στην Ανταρτική , και πολλά αλλα που ειναι μονο για λίγους, για τους πολλούς αυτά θεωρίες συνωμοσίας και μύθος μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψη τους, ως εκ τούτου δεν πρέπει καν να τους λες τέτοια θέματα, ειναι σαν να μιλάς σε μαϊμούδες, τέλος αυτούς είχε συναντήσει και ο Ναύαρχος Byrd .Μικρή περίληψη: Το αεροπλάνο του χαιρετήθηκε από ιπτάμενες μηχανές ενός τύπου που δεν είχε δει ποτέ πριν. Τον συνόδευσαν σε ασφαλή περιοχή προσγείωσης όπου απεσταλμένοι από την Αγκάρθα, τον χαιρέτησαν ευγενικά. Μετά από ανάπαυση, ο ίδιος ενημερώθηκε ότι είχε επιτραπεί η είσοδος του εκεί λόγω της υψηλής ηθικής του χαρακτήρα του.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications