Σύψας: «Τηρήστε τα μέτρα – Θα έχουμε εκατόμβη νεκρών από τον ιό»

Δραματική έκκληση στους Έλληνες να τηρήσουν τα μέτρα από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, κ. Νίκο Σύψα, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων τις επόμενες ημέρες.

Η κατάσταση στην Ελλάδα με τον κορονοϊό είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, με τον κ. Σύψα να απευθύνει δραματική έκκληση στους πολίτες παύλα πρόβατα.

Την ώρα που η χώρα μας μετρά σε μία μόλις μέρα 262 νέα κρούσματα, ο λοιμωξιολόγος κάνει λόγο για εκατόμβη θυμάτων από τον κορονοϊό αν συνεχιστεί η χαλαρότητα.

«Δυστυχώς ο ιός σκοτώνει. Θα έχουμε εκατόμβη θυμάτων. Είναι κρίσιμη η στιγμή και μπορεί να εκτραπούν τα πράγματα. Φοβόμαστε πως όταν επιστρέψουν στα αστικά κέντρα αυτοί που παραθέριζαν στα νησιά θα την πληρώσουν οι αγαπημένοι τους άνθρωποι», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης.

Αφού θα πεθάνετε ούτως η άλλος μια μέρα γιατί να ζείτε ευτυχισμένοι? που νομίζετε ότι είστε? στον παράδεισο? αν και είχε προδιαγραφές ο πλανήτης για παράδεισο μέχρι που εισέβαλε το κακό και απο παράδεισος μετατράπηκε σε κόλαση, εντωμεταξύ οι 9 στους 10 αν τους πεις ότι γεννήθηκες για να πεθάνεις ξινίζουν τα μούτρα τους! το φυσικό τους φαίνεται παράλογο(!), τέτοια ειναι η απληστία τους και η ματαιοδοξία τους! αυτά γίνονται όταν διαβαζουν έγκυρες πήγες και λένε τα πάντα θεωρίες συνωμοσίας, κακομοίρα υλιστικά ανθρωπάκια που δεν έχουν ιδέα τι γίνεται κατάντησαν τον κόσμο, γιαυτό τον απομάκρυναν από σελίδες εναλλακτικής ενημέρωσης και να μην ασχολείται με μεταφυσικά, γιατί εκεί ειναι η γνώση και η σοφία ...

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Α ρε Σύψα, πόση σήψη έχει το μυαλό σου. Εύχομαι για εσένα και τους ομοίους σου, να σας βρουν τουμπανιασμένους. Ψεύτες και υποκριτές. Άθλια ερπετά....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications