Φρίκη στο Αττικόν: Ασθενής προσπάθησε να σφάξει νοσηλεύτρια μητέρα δυο ανήλικων παιδιών  (video)

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους τα όσα εκτυλίχθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Αττικόν, όταν ένας 59χρονος Αλβανός ασθενής μαχαίρωσε μια 32χρονη νοσηλεύτρια και στην συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του πέφτοντας στο κενό.

Όπως είχε γράψει το newsbreak.gr ο ασθενής πάτησε το κουδούνι κλήσης νοσηλευτή ζητώντας βοήθεια. Λίγα λεπτά αργότερα στο δωμάτιο έσπευσε μια νοσοκόμα, όμως ο άνδρας άρχισε σε κατάσταση αμόκ να την μαχαιρώνει στο λαιμό και σε διάφορα σημεία του σώματός της. Ο 59χρονος ασθενής που έστησε καρτέρι με κουζινομάχαιρο στη νοσηλεύτρια είχε εγχειριστεί πριν από μερικές μέρες και νοσηλεύονταν στην καρδιολογική κλινική στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου.

Η νοσηλεύτρια, 32 ετών και μητέρα δυο παιδιών, έχει σοβαρά τραύματα στον αυχένα αλλά νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η ανακοίνωση του «Αττικόν»
Για το πρωτοφανές περιστατικό, η διοίκηση του νοσοκομείου Αττικόν εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 5:20 π.μ., η νοσηλεύτρια βάρδιας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από νοσηλευόμενο ασθενή, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του.

Η νοσηλεύτρια δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για την συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο δράστης του περιστατικού μετά την αυτοχειρία του, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης. Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το συμβάν και συμπαραστεκόμαστε στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας, που με αυτοθυσία πασχίζει και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες. Ευχόμαστε στην τραυματισμένη νοσηλεύτρια, ταχεία και πλήρη ανάρρωση».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications