Ανήλικα «αγρίμια» προκαλούσαν τροχαία ατυχήματα για παιχνίδι

Είχαν βρει σαν παιχνίδι να προκαλούν τροχαία ατυχήματα στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας τέσσερις ανήλικοι και, ώσπου να συλληφθούν, είχε ήδη τραυματιστεί ένας μοτοσικλετιστής!

Οι πιτσιρικάδες τοποθέτησαν πριν από λίγες ημέρες ένα σχοινί κάθετα στο οδόστρωμα της επαρχιακής οδού Αστακού – Φυτειών, σε ένα σημείο χωρίς φωτισμό και το τέντωσαν δένοντας τα άκρα του σε πασσάλους.

Ο διερχόμενος μοτοσικλετιστής δεν είδε την παγίδα, έπεσε πάνω στο σχοινί, στη συνέχεια στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε. Την προηγούμενη βραδιά, πάλι στο ίδιο σκοτεινό σημείο, είχαν τοποθετήσει το τεντωμένο σχοινί με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε αυτό ένας οδηγός και να προκληθούν ζημιές στο όχημά του, ενώ σε άλλο σημείο είχαν κλείσει τον δρόμο με πέτρες, ζάντες και λάστιχα αυτοκινήτου!

Το «παιχνίδι» τελείωσε με τη σύλληψή τους και τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Οι φερόμενοι ψυχολόγοι θα πουν ότι δήθεν είχαν άσχημα παιδικά χρονιά οχι οτι γεννήθηκαν εξ αρχής εγκληματικά στοιχειά, επίσης τέτοια αγρίμια που αρέσκονται να προκαλούν κακό χωρίς τύψεις και ένοχες βγαίνουν και από ελληνόφωνους συγκεκριμένης ράτσας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications