Σημιτικές τακτικές με τις λέξεις: Όχι ανασχηματισμός, αλλά «διορθωτικές αλλαγές» λέει ο Πέτσας (video)

Επειδή στην Κυβέρνηση τον βαφτίζουν «διορθωτικές αλλαγές», δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι ανασχηματισμός… Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος λάνσαρε προ ημερών την έκφραση «διορθωτικές αλλαγές», έρχεται και ο Στέλιος Πέτσας να συνεχίσει τη γραμμή του Πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι οι αλλαγές που θα γίνουν στο κυβερνητικό σχήμα δεν θα συνιστούν ανασχηματισμό.

«Δεν γίνεται ανασχηματισμός. Μόνον διορθωτικές αλλαγές τις οποίες αποφασίζει ο Πρωθυπουργός για ενίσχυση του κυβερνητικού έργου. Επίσης, θα καλυφθούν κενές θέσεις σε επίπεδο υφυπουργών και γενικών γραμματέων, όπου αυτό χρειάζεται», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επεσήμανε πως υπάρχουν τομείς που χρειάζονται επιτάχυνση και ενίσχυση, αναφέροντας ως παράδειγμα τη διαχείριση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης. «Ο Πρωθυπουργός σταθμίζει και θα πάρει τις αποφάσεις του», πρόσθεσε.

Για ελληνοτουρκικά, επανέλαβε ότι η μόνη διαφορά μας με την Τουρκία είναι η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών, ενώ χαρακτήρισε θετικό βήμα την απομάκρυνση του Oruc Reis από τη θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου. Μάλιστα, σχολίασε πως αν η Τουρκία εννοεί αυτά που λέει «θα καθίσουμε στο τραπέζι των διαλόγου».

Όσο για την αγορά των φρεγατών από τη Γαλλία, επεσήμανε ότι είναι μακροπρόθεσμη, καθώς προτεραιότητα της Ελλάδας είναι η άμεση ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Όσοι θέλουν να δουν έντονα αυτο το σημιτικό φαινόμενο, δηλαδή πως με τις λέξεις κάνεις πλύση εγκεφάλου και χειραγωγείς τον όχλο, μπορουν να μπουν σε έγκυρες πήγες, ποιες ειναι αυτές? όλες που βγαίνουν με εικόνες στην αναζήτηση google στην πρώτη θέση,η πατήστε άπλα θεωρίες συνωμοσίας η ναζι φασίστες οποίες σελίδες σας βγάλει αυτές ειναι οι έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης, που μπαίνεις πχ με IQ 200 και βγαίνεις με - 100 διαβάζοντας άπλα ένα σημιτικό κείμενο γραμμένο από συμμορίτη, και ως γνωστόν όσο ρίχνεις το νοητικό επίπεδο (σε όσους έχουν βεβαία) τόσο πιο εύκολα ελέγχεις κάποιον.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications