Αδελφή Τραμπ: «Άσπλαχνος» και «ψεύτης δεν έχει καμία ηθική αρχή» ενώ αυτή που την εβαλαν λέει κατα του έχει!

Εδώ έχουμε κλασική περίπτωση γυναικών που μετατρέπονται σε αριστερές και φτάνουν στο σημείο να κατηγορούν ακόμα και συγγενείς τους για λογαριασμό μασονίας χωρίς ηθικούς φραγμούς τύψεις και ένοχες , και λέει ακριβώς τα ίδια με τους συμμορίτες που λειτουργούν ακριβώς έτσι με ανύπαρκτα ολα αυτα τα στοιχειά που διαχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζωα, στην ίδια κατηγορία ανήκει και η Χίλαρι Κλίντον,ως επί το πλείστον μετατρέπουν σε αριστερές/κομμουνίστριες που δεν ανήκουν σε σημιτικές και βάρβαρες ράτσες μονο γυναίκες.

Αν πάτε σε εκδήλωση ΚΚΕ η σε μαρξιστικές σελίδες facebook δεν θα βρείτε ούτε για δείγμα ευρωπαϊκού γένους άντρα ειναι όλοι τους σημιτοφάτσες και ίδιας ράτσας με λαθρο,(το οτι πολλοι μοιάζουν με αυτούς από αιμομιξίες αιώνων δεν σημαίνει τίποτα, ξεχωρίζουν και από τον ο μοχθηρό χαρακτήρα τους οχι μονο φυλετικά), αντίθετα θα βρείτε μερικές γυναίκες ευρωπαϊκού γένους που τις έχουν μετατρέψει σε αριστερές, όμοιος και τις μετατρέπουν σε π@ρνες πολύ εύκολα, το πως γίνεται αυτό παραμένει άγνωστο (μονο αν πιάσεις μια απο αυτές και υποβληθούν σε ειδικές υγειονομικές εξετάσεις μπορείς να βρεις πως μολύνονται), η αν ειναι μονο με την πλύση εγκεφάλου ,η ένα είδος ύπνωσης από τα ερπετά, η ακόμα και να τις ποτίζουν ναρκωτικά ώστε να διαχωρίζεται το πνεύμα απο σώμα και να μετατρεπονται σε υποτακτικά οντά βλέπε πως έχουν καταντήσει την Lady Gaga. Ιστορικά πάντως στην Ελλάδα οι συμμορίτες έσφαζαν επιλεκτικά τους άντρες ευρωπαϊκού γένους που δεν ελέγχονται εύκολα και κρατούσαν τις γυναικες ακριβώς για αυτό το λόγο, ότι τις μετατρέπουν σε αριστερές όπως την Τζένη Καρέζη πχ μεταξύ άλλων τις θέλουν και για γυναίκες τους για να βάλουν τα αυγά του φιδιού καθώς δεν πάνε με αλλες ράτσες συνήθως, γιατί δεν πανε με μαύρες? μήπως ειναι ρατσιστές? αυτά για Νεοέλληνες με πτυχία ειναι "πυρηνική φυσική" .
. Διαβάστε τι γράφουν χωρίς να λένε ότι η εφημερίδα The Washington Post ειναι ιουδαϊκή και συκοφαντεί τον Τραμπ κλασική τακτική Οβριών με το πιο μοχθηρό και ύπουλο τρόπο, μέσω της Αδελφή του :

Αδελφή Τραμπ: «Άσπλαχνος» και «ψεύτης» – «Δεν έχει καμία ηθική αρχή»
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι άνθρωπος «άσπλαχνος», «ψεύτης», χωρίς ηθικές αρχές, σύμφωνα με την άποψη της μεγαλύτερης αδελφής του, τα συγκεκριμένα σχόλια της οποίας είχαν ηχογραφηθεί μυστικά και αποκαλύφθηκαν χθες Σάββατο από την εφημερίδα The Washington Post .

Η Μεριάν Τραμπ Μπάρι, 83 ετών, στηλιτεύει στα σχόλια αυτά ειδικά την πολιτική του ενοίκου του Λευκού Οίκου στο μεταναστευτικό ζήτημα, που είχε οδηγήσει στον διαχωρισμό των παιδιών από τους γονείς τους και τη μεταγωγή τους σε κέντρα κράτησης.

«Το μόνο που θέλει είναι να ικανοποιήσει την (εκλογική του) βάση», λέει η Τραμπ Μπάρι σ’ ένα από τα ηχογραφημένα αποσπάσματα. «Δεν έχει καμία ηθική αρχή. Καμία».

«Οι ρημάδες οι αναρτήσεις του στο Twitter και τα ψέματα του, ω Θεέ μου», προσθέτει.
Οι ηχογραφήσεις, συνολικής διάρκειας δεκαπέντε ωρών, είναι έργο της ανιψιάς του προέδρου, της Μαίρης Τραμπ, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε βιβλίο το οποίο αναφέρεται στην «τοξική» οικογένειά της.

Ο Ρόμπερτ Τραμπ, ο μεγαλύτερος αδελφός του προέδρου, ο οποίος πέθανε την περασμένη εβδομάδα, είχε προσφύγει -μάταια- στη δικαιοσύνη για να εμποδίσει τη δημοσίευση του βιβλίου. Περίπου 950.000 αντίτυπά του πουλήθηκαν μέσα στην πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του. Ο Λευκός Οίκος το χαρακτήρισε γεμάτο «ψέματα».

«Είναι η υποκρισία πίσω από όλο αυτό. Η υποκρισία κι αυτή η σκληρότητα. Ο Ντόναλντ είναι άσπλαχνος» , ακούγεται να λέει η Τραμπ Μπάρι, πρώην ομοσπονδιακή δικαστίνα, σε απόσπασμα των ηχογραφημένων συζητήσεων με την ανιψιά της.

Διατείνεται ακόμη πως ο δισεκατομμυριούχος είχε βάλει κάποιον να κάνει αντί γι’ αυτόν τις εξετάσεις όταν πήγε στο πανεπιστήμιο, κατηγορία που περιέχεται επίσης στο βιβλίο που έγραψε η Μαίρη Τραμπ. «Μπήκε στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνιας επειδή κάποιος άλλος πέρασε τις εξετάσεις αντί γι’ αυτόν», λέει και διαβεβαιώνει πως θυμάται ακόμη το όνομα του ενδιαφερόμενου.
Ούτε ο αμερικανός πρόεδρος, ούτε ο Λευκός Οίκος έχουν κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το δημοσίευμα αυτό της Πόουστ μέχρι στιγμής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications