Χαϊκάλης: «Ζούμε ένα Martix – Η αλήθεια είναι σε μια άλλη διάσταση»

Ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την αγάπη του στην αστρολογία, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων τ’ ότι «όλο αυτό που ζούμε είναι ένα Matrix», περίεργες δηλώσεις από τετοια άτομα που δεν περίμενες να έχουν σχέση με αυτά, όταν τα λενε άλλοι ειναι "συνωμοσιολόγοι" και λένε θεωρίες συνωμοσίας.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως πιστεύει ότι η ψυχή είναι αθάνατη και «ταξιδεύει» στον χρόνο, ενώ παράλληλα ανέφερε και ότι ένα από τα βασικά βήματα που πρέπει να κάνει κανείς, για να αρχίσει να έρχεται σε αρμονία με το σύμπαν, είναι να προσέχει τη διατροφή του, σημειώνοντας πως έχει ελαττώσει σημαντικά την κατανάλωση κρέατος.

Τόνισε, δε, ότι «ότι όλο αυτό είναι ένα Matrix που ζούμε, η αλήθεια είναι σε μια άλλη διάσταση».

Είπε αρχικά: «Τα δύο πιο βέβαια πράγματα στη ζωή είναι η γέννηση και ο θάνατος. Το ενδιάμεσο, που λέγεται ζωή, είναι η μεγαλύτερη αβεβαιότητα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Εκείνο, λοιπόν, που έχει σημασία είναι να αποκτήσει κανείς συνειδητότητα. Να απαντήσει στο ερώτημα ”γιατί ήρθα εδώ;”. Και να καταλάβει ότι όλα είναι εφήμερα και επιδερμικά. Ότι όλο αυτό είναι ένα Matrix που ζούμε και ότι η αλήθεια είναι σε μια άλλη διάσταση».

Και συνέχισε: «Σχετικά με την ελεύθερη βούληση, είναι, επίσης, δύσκολο να καταλάβουμε πως ο άνθρωπος έχει προεπιλέξει, άρα δεν μπορεί να επιλέξει εδώ. Έχει προεπιλέξει σε άλλη διάσταση να βρεθούμε οι δυο ψυχές, εγώ και εσύ, σε αυτήν τη ζωή, να κάνουμε μια σχέση, είτε είμαστε πατέρας και γιος και κόρη είτε είναι επαγγελματική μια σχέση είτε οτιδήποτε άλλο. Το έχουμε προεπιλέξει αυτό το πράγμα, οπότε δεν μπορούμε να επιλέξουμε κάτι διαφορετικό.

Απώτερος στόχος είναι η λύτρωση της ψυχής. Να απελευθερωθεί, δηλαδή, να ”φύγει” σε άλλη διάσταση και να ενωθεί με το Θείο. Η λεγόμενη Θέωση (σ.σ. διαδικασία μετασχηματισμού που έχει ως στόχο την ομοιότητα ή ένωση με τον Θεό). Αλλά για να συμβεί αυτό δεν φτάνει μια ζωή. Για αυτό και υπάρχουν θεωρίες ότι μπορεί να αρχίσεις να επανέρχεσαι στη ζωή».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications