Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Η κάμερα της ΔΟΥ κατέγραψε το γεγονός

Ανατριχίλα προκαλεί η επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης, όπου άνδρας οπλισμένος με τσεκούρι επιτέθηκε κατά εφοριακών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις υπάλληλοι. Ένας εκ των οποίων δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-ptolemeos.gr η επίθεση με τσεκούρι έχει καταγραφεί στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της Εφορίας, με τους ανθρώπους που το είδαν να περιγράφουν σοκαρισμένοι τα όσα συνέβησαν στο 2ο όροφο της ΔΟΥ Κοζάνης.

«Ούτε στις ταινίες θρίλερ τέτοιες εικόνες, ήρθε για να σκοτώσει τυφλά», περιγράφουν στο e-ptolemeos.gr άνθρωποι οι οποίοι είχαν πρόσβαση στο βίντεο που κατέγραψε την επίθεση.

Η περιγραφή που μεταφέρει το e-ptolomeos πραγματικά σοκάρει: «Ούτε στις ταινίες θρίλερ τέτοιες εικόνες, ήρθε για να σκοτώσει τυφλά», περιγράφουν άνθρωποι οι οποίοι είχαν πρόσβαση στο video που κατέγραψε καρέ- καρέ το περιστατικό.

Ο 45χρονος δράστης, χτύπησε με το τσεκούρι 3 φορές τον πρώτο υπάλληλο στο κεφάλι και συνέχισε το αποτρόπαιο έργο του «ισοπεδώνοντας» ουσιαστικά την πρώτη γυναίκα- εφοριακό.

Η τρίτη υπάλληλος φαίνεται ξεκάθαρα στο video να προσπαθεί να ξεφύγει από το μένος του δράστη, αλλά στον πανικό της σκοντάφτει σε καρέκλες και γραφεία με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και ο 45χρονος να της επιφέρει χτυπήματα στην πλάτη.

Πριν τις επιφέρει χειρότερα χτυπήματα έρχεται η παρέμβαση του διευθυντή της ΔΟΥ, Ιωάννη Ποδιώτη, ο οποίος με μια κίνηση αυτοθυσίας κατάφερε να σταματήσει το δράστη πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη πράξη.

Η παρέμβαση μάλιστα του Ιωαννή Ποδιώτη, περιγράφεται ως κανονική βουτιά, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να ακολουθήσει πάλη με τον δράστη ο οποίος ακινητοποιήθηκε πλήρως όταν σε συνδρομή του διευθυντή της ΔΟΥ έσπευσε υπάλληλος του τμήματος καθαριότητας, ο οποίος και ανάγκασε τον 45χρονο να εγκαταλείψει την προσπάθεια καθώς και το τσεκούρι με το οποίο έσπειρε τον πανικό.

Εκεί ήταν που παρά τις αποτρόπαιες πράξεις του, φέρεται με αίσθημα ικανοποίησης και ανακούφισης να είπε: «Σας άρεσε; Καλά να πάθετε».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο διευθυντής της ΔΟΥ που συνέβαλε στην ακινητοποίηση του δράστη εμφανίστηκε το απόγευμα από κάποιο χτύπημα το οποίο προφανώς και ο ίδιος δεν κατάλαβε όταν έπεσε πάνω στον 45χρονο δράστη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications