Τραμπ: «Ο στόχος τους είναι η καταστροφή» 

«Πάντα υπήρχαν αυτοί που ήθελαν να πουν ψέματα για το παρελθόν προκειμένου να κερδίσουν δύναμη στο παρόν, αυτοί που λένε ψέματα για την Ιστορία μας, αυτοί που θέλουν να ντρεπόμαστε γι’ αυτό που είμαστε», δήλωσε ο Τραμπ. «Ο στόχος τους είναι η καταστροφή»....

Πιο δυναμικός από ποτέ, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμ, εμφανίστηκε στην ομιλία του για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στον Λευκό Οίκο.

Μεταξύ άλλων μάλιστα, μη έχοντας επίσημα στοιχεία και ντοκουμέντα στα χέρια του, τόνισε πως το το 99% των κρουσμάτων του κορωνοϊού στις ΗΠΑ είναι «εντελώς ακίνδυνα». Αν και πολλές πολιτείες χθες ανακοίνωσαν έναν τεράστιο αριθμό κρουσμάτων, αποτέλεσμα του φονικού ιού.

Μάλιστα για ακόμα μια φορά τόνισε πως η Κίνα πρέπει να «λογοδοτήσει» επειδή δεν κατάφερε να περιορίσει την επιδημία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που ο Τραμπ, εκφώνησε τον λόγο του, μισθωμένοι "διαδηλωτές" έκαναν πορεία κατά της αστυνομικής βιαιότητας και των "φυλετικών ανισοτήτων".

«Πάντα υπήρχαν αυτοί που ήθελαν να πουν ψέματα για το παρελθόν προκειμένου να κερδίσουν δύναμη στο παρόν, αυτοί που λένε ψέματα για την Ιστορία μας, αυτοί που θέλουν να ντρεπόμαστε γι’ αυτό που είμαστε», δήλωσε ο Τραμπ. «Ο στόχος τους είναι η καταστροφή».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications