Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος: «Αυτή Είναι Η Τουρκία, Αυτοί Είναι Οι Τούρκοι, Αρπακτικά

Ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος σε παρέμβασή του στο ραδιόφωνο του Μετρόπολις 95,5 fm σχολίασε την απόφαση του Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί.

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Φράγκος αναφέρθηκε στην παιδεία που έλαβε ο Ερντογάν στα ισλαμικά λύκεια, όπου απέκτησε την ιδιότητα του ιμάμη (Χότζα) και κατά συνέπεια διαμορφώθηκε στην ψυχολογία του, ότι «εγώ είμαι πιο Τούρκος από τους Τούρκους και δεν αποδέχομαι την Ελληνική μου καταγωγή» παρόλο που ο προπάππους του ήταν ηγέτης αντάρτικης ομάδος που συμπολέμησε με τους Ρώσους το 1917.

Αυτό που πρέπει να ανησυχήσει τη διεθνή κοινότητα είναι τα 7 εκατομμύρια Τούρκογενών που έχουν αποφοιτήσει από τα ισλαμικά λύκεια.Η ενέργεια του Ερντογάν να κάνει την Αγιά Σοφιά τζάμι ήταν το όνειρό του και το πραγματοποίησε!

Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί η διεθνής κοινότητα Η.Π.Α., Ευρωπαϊκή Ένωση και «ξανθό γένος», όπως ειρωνικά το αποκάλεσε, διότι στην πραγματικότητα δεν συμπαρίσταται λόγω της επιθυμίας τους να γίνουν αυτοί το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Να είστε βέβαιοι ότι έρχεται ένα δεύτερο Ιράν, δεν έχω κάτι με τους Ιρανους, ένα δεύτερο ακραίο ισλαμικό κράτος με ότι συνεπάγεται αυτό κάτι που θα το βρουν μπροστά τους καθώς αυτοί τον εξοπλίζουν, το ενισχύουν το ανδρωθούν και το ανέχονται.

Αυτό που πρέπει σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο να κάνουμε εμείς είναι να ασκήσουμε επιθετική πολιτική και να διεκδικήσουμε με κάθε μέσον
• Την Κυριακή να λειτουργεί ο Πατριάρχης Κωνταντινουπολεως και Νεας Ρωμης κκ Βαρθολομαίος στην Αγία Σοφία, όπως αντιστοίχως γίνεται με τους μουσουλμάνους με το Ναμάζι της Παρασκευής!
• Να απαιτήσουμε την ίδρυση Ελληνικού προξενείου στην Τραπεζούντα καθώς έχουμε ένα λιγότερο,ώστε να εμφανιστεί ο ελληνικός πληθυσμός που είναι εκατομμύρια..

Όπως δήλωναν οι Ντεμιρέλ και Οζαλ “Bizde yetmis iki millet”, δηλ. Και σε εμάς υφίστανται 72 και μισό Έθνη. Ο Οζαλ ήταν από μητέρα Κούρδος και όπως απεδείχθη μετά την εκταφή του τον δηλητηρίασαν με πολλαπλά μέσα, γιατί δεν τον εμπιστεύονταν..

Αναφερόμενος στον Κεμάλ Ατατούρκ είπε ότι δεν γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά κατάγεται από την Μαλάτεια η Μελιτήνη αποκαλύπτοντας, ότι η μητέρα του είναι η Αϊσέ, Ελληνίδα από τα Ιωάννινα και μάλιστα το όνομα αυτής είναι Μαρία και όχι η Ζουμπειντε Χανουμ. Το βιβλίο που απαγορεύτηκε η κυκλοφορία του “Από τον Κεμαλ στον Ατατουρκ το μεγάλο μυστικό”, οδήγησε τους Κεμαλιστές στρατιωτικούς να αφαιρέσουν από το ληξιαρχείο της Μελιτηνης τις σελίδες, ενώ η θετή του κόρη αποκάλυψε ότι ο πατέρας της έστελνε το 1931 επιταγές στους συγγενείς του στη Μαλάτεια..

Η Ζωζώ Νταλμάς η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία υπήρξε ερωμένη του Κεμάλ, δήλωνει σε δίωρη συνέντευξη της που διαθέτω, ότι ο Κεμάλ φορούσε πάντα ένα ξύλινο Σταυρό τον οποίο του είχε δώσει η μητέρα του.

Ο Στρατηγός Φράγκος επισήμανε, πως για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία χρειάζεται να έχουμε δυνατή οικονομία, που σημαίνει ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις άρα ΑΠΟΤΡΟΠΗ, ενώ παρέχει την δυνατότητα σε αυτούς που ασκούν την εξωτερική πολιτική να ζητούν και να απαιτούν ισονομία και σεβασμό του διεθνούς δικαίου.

Αναφέρθηκε στη αίολη συμπεριφορά μας σχετικά με την ανακήρυξη της ΑΟΖ και την αποδοχή της μειωμένης επήρειας στα Διαπόντια νησιά και στις Στροφάδες με αποτέλεσμα ο Ιταλος ΥΠΕΞ Ντι Μάιο να πουλάει εκδούλευση στην Άγκυρα ότι διασφάλισε αντίστοιχα μειωμένη επήρεια για το Σύμπλεγμα του Καστελλόριζου.

Πρότεινε: Αμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ
Οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Κύπρο
Εν συνεχεία με την Αίγυπτο, που εκβιάζει υπενθυμίζοντας ότι για δυο νησάκια στη Ερυθρά θάλασσα διασφάλισε πλήρη επήρεια, όταν οριοθετούσε με την Σαουδικη Αραβια, που τώρα απαίτησε μηδενική επήρεια για Καστελλόριζο, 1% για Ρόδο, 10% για Κάρπαθο και 20% για την Κρήτη,
Ο Τούρκος είναι αρπακτικό γιατί στη γλώσσα του δεν υπάρχει παρακαλώ αλλά το ISRMEK απαιτώ, σπάζω!!
Τέλος έστειλε το μήνυμα, ότι οι Έλληνες πρέπει να ομονοούν και να έχουν ως προτεραιότητα τα Εθνικά ζητήματα αυτά που μας απασχολούν, γιατί είμαστε λαός με δέκα χιλιάδες χρόνια ιστορία και πεπρωται να ζήσουμε για αλλά τόσα..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications