Πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο – Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ

Μία σφαίρα τον βρήκε στο λαιμό

Επίθεση με πυροβολισμούς δέχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του ο δημοσιογράφος και εκδότης, Στέφανος Χίος.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δημοσιογράφος την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στα Βριλήσσια, λίγο μετά τις 3:00, δέχθηκε μία σφαίρα στον λαιμό και άλλη μία στα πλευρά, ενώ άλλες βολίδες έχουν καρφωθεί στο αυτοκίνητό του. Οι δράστες διέφυγαν αφού τον πυροβόλησαν.

Ο Στ. Χίος διακομίστηκε αρχικά στο Σισμανόγλειο και κατόπιν στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή του κρίσιμη αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, όλα έγιναν λίγο μετά τις 03:00, την ώρα που ο Στέφανος Χίος επέστρεφε στο σπίτι του. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του ένας ένοπλος άνδρας και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του. Ο δημοσιοφράφος δέχθηκε μία σφαίρα στον λαιμό και άλλη μία στα πλευρά, ενώ ακόμη δύο βολίδες καρφώθηκαν στο αυτοκίνητό του. Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει με τη βοήθεια συνεργού του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πράγματα μπορεί να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, αν δεν είχε μπλοκάρει το όπλο του επίδοξου δολοφόνου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications