Όταν οι συμμορίτες παριστάνουν τους πατριώτες και τους φωστήρες!

Όταν οι συμμορίτες παριστάνουν τους πατριώτες: Ευγε! Η Ρωσία στέλνει 2 ελικόπτερα στην Ελλάδα για να βοηθήσουν στη μάχη με τις πυρκαγιές!

Στον πλευρό της Ελλάδος, είναι η ρωσική αεροπορική εταιρεία UTair, καθώς στέλνει στη χώρα μας, δύο ελικόπτερα προκειμένου να συνδράμουν στη μάχη με τις δασικές πυρκαγιές.

«Η UTair έστειλε δύο ελικόπτερα Mi-8AMT με πληρώματα και τεχνικό προσωπικό στην Ελλάδα για να βοηθήσει τη χώρα να αντιμετωπίσει τις δασικές πυρκαγιές» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία από την αντιμετώπιση πυρκαγιών σε όλο τον κόσμο.
Η UTair χρησιμοποιεί ελικόπτερα Ka-32, Mi-8 και Mi-8MTV/AMT που μπορούν να μεταφέρουν 5 τόνους νερού και σε περίπτωση πολύ μεγάλης φωτιάς, Mi-26, που μπορούν να μεταφέρουν 15 τόνους νερού.

«Για να βοηθήσουμε την Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές, στέλνουμε τα νέα μας ελικόπτερα Mi-8AMT, που μπορούν να ρίχνουν νερό με ακρίβεια στην εστία της φωτιάς» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της υπηρεσίας ελικοπτέρων της UTair, Μαράτ Καρμαζίν.
Τα ελικόπτερα της εταιρείας θα επιχειρούν στη Χίο και την Κρήτη.

Οργανωμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων και μάλιστα κάποιος το έγραψε στην ομάδα τους, να ασχοληθούν με το θέμα! προφανώς ο τυπος δεν έχει ιδέα σε τι σελίδα ειναι! όταν είσαι στο λάκκο μετά φίδια αλλα νομίζεις ότι είσαι στο παράδεισο! μαρκαρισμένες έγκυρες πήγες μόλυνσης μυαλών :

Ε όχι και να βγάλουν fake news από δίκες τους σελίδες!!! οι οποίες ειναι γεμάτες ιστορικό ψέματα και οχι μονο που έχουν γίνει πλέον δεδομένα από τον όχλο και προπαγάνδες, όλες στην πρώτη θέση με προώθηση google facebook άντε να κάνεις ανθρώπους τα πρόβατα μετά , και πρόσφατα άρπαξαν και χιλιαδες ευρώ :

Και ετσι έβγαλαν fake news απo δικιά τους σελίδα ονόματι olympia.gr από που προκύπτει ότι ειναι δικιά στους? όλες οι σελίδες στην Ελλάδα που λένε για ναζι φασίστες που ευθύνονται για τα πάντα και σκότωσαν "Έλληνες", και υπέρ ιουδαίων ειναι δίκες τους, (με εξαίρεση κατι ηλίθιους Νεοέλληνες που τους αναπαράγουν), και η συγκεκριμένη αυτό κάνει, συμμορίτες που παριστάνουν τους πατριώτες κλασική τακτική τους!

Ακόμα και σε αυτά που ειναι υπεύθυνοι αυτοί αλλα δεν υπήρχαν κακοί ναζι τότε για πουν οτι οι κακοί ναζι πρόδωσαν την Κύπρο όπως λένε ότι έσφαξαν Έλληνες στην μικρά Ασία και πήρα τις περιουσίες τους,(μονο που και να ήθελαν δεν γινόταν γιατί ήδη ηταν σε πολεμο και αμέσως μετά έχασαν εδάφη και έγιναν πολωνικά και ταυτόχρονα λιμοκτονούσαν με την Δημοκρατία της Βαϊμάρης των συμμοριτών κοινή λογική που απουσιάζει απο ραγιάδες Νεοέλληνες, ο δηθεν Γερμανός αξιωματικός με τον Κεμάλ που βαζουν ως απόδειξη ήσαν ιουδαίος και οχι Γερμανός που έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά στην Γερμανία και έχασε τον πόλεμο ), όποτε έριξαν την ευθύνη στην κάκια Χούντα του Παπαδόπουλου αν και όταν έγινε η εισβολή της Τουρκιάς με εντολες Βρετανίας/μασονίας ηταν ήδη φυλακή ένα χρόνο πριν σχεδόν, 100 χρονιά πάλευαν οι Άγγλοι που ειχαν υπό κατοχή την Κύπρο σε σημείο που έφτασαν να οδηγούν όπως στην Αγγλία, μαζί με τους ντόπιους κομμουνιστές τους κακούς "φασίστες", μέχρι που εβαλαν την Τουρκιά να κανει εισβολή και ξεμπέρδεψαν μια και καλή,και καμιά μείωση απήχησης όπως κάνουν με ενοχλητικές σελίδες:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τρεις εχθρούς. Τους Βρετανούς, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος μου πονοκέφαλος, ήτο οι κομμουνιστές.» Γεώργιος Γρίβας Διγενής....Η παλιότερη σελίδα συμμοριτών στην Ελλάδα olympia.gr πάνω απο 15 χρονιά ταΐζει σανό τους ηλίθιους Νεοέλληνες! και ηταν η πρώτη που είχες εντοπίσει όταν μπήκες στο ίντερνετ πρώτη φορά 2013-2014, πως γίνεται ορδές νεοελλήνων να μην καταλαβαινουν τίποτα? και να φανταστεί κάνεις ότι τοτε ούτε καν είχες ασχοληθεί πότε με πολίτικα και ούτε καν αληθινή ιστορια δεν ήξερες ακόμα, αλλα ο υποκριτικός σημιτικός τρόπος που έγραφαν ιστορικά ψέματα τους πρόδωσε.
Σου πήρε αλλα 1-2 χρονιά (2017) για να καταλάβεις ότι πολλοί Νεοέλληνες στην Ελλάδα ειναι άπλα Νεοέλληνες αμφίβολου ράτσας ραγιάδες απολίτιστοι γραικύλοι με 5-6 πτυχία ο καθένας και παριστάνουν τους πολιτισμένους,και έχουν πολλά κοινά με τους συμμορίτες στην ψυχοσύνθεση τους, γιαυτό κάνουν δεδομένα πράγματα που δεν έχουν λογική από κάτι τέτοιες σελίδες και παρασύρουν και τους άλλους .
Η συγκεκριμένη είχε βαλει και Post κατα της σελίδας μας όταν θίξαμε τα αφεντικά τους το 2014: Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο, επιβεβαιώνοντας την αρχική υποψία ότι ειναι συμμορίτες ... Και κατι άλλο που κανουν γενικά όλες αυτές οι σελίδες συμμοριτών : ανάλογα ποιο κόμμα τους προωθούν για κυβέρνηση υποστηρίζουν και κατηγορούν το άλλο και αντίστροφα, εκτός και δεν ειναι δικό τους όποτε ειναι φασίστες .Ένα άλλο που έμαθες με τους συμμορίτες ειναι ότι έχουν κάνει τους Νεοέλληνες δογματικά Έλληνες και να θεωρούν εχθρό ολους τους άλλους σε ευρωπαϊκές χώρες που επίσης οι ίδιοι κάνουν κουμάντο βλεπε Γερμανία πότε για χώρες απο οπού έρχονται μετανάστες και που φυλετικά δεν ανήκουν σε ευρωπαϊκό γένος .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications