Ο κόσμος θα ηταν παράδεισος χωρίς τους βάρβαρους! & μουσική ανάδρομη ανά την Ευρώπη

Πράγματα και θαύματα ανακάλυψες με το ίντερνετ, ένα από το τα πρώτα πράγματα που ανακάλυψες ότι στην Ελλαδα (και οχι μονο) πολλοι ειναι απόγονοι βάρβαρων, η δε "λογική" τους ουδεμιά σχέση έχει με την λογική, και η πηγή του κακού ειναι πάντα ίδια..

Ο ορισμός του κακού η ίδια η παρουσία τους στην κοινωνία, για μην επεκταθείς πολύ με αυτά τα μιάσματα λες μονο αυτό :Έχουν κανει τον όχλο να νομίζει θεωρεί μύθο την ινδοευρωπαϊκή φυλή! να βλέπουν ως εχθρό της Ελλάδας κάποιον/κάποια ευρωπαϊκού γένους σε άλλη χώρα επειδή δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα(!) δεν μας είπαν αυτοι οι Νεοέλληνες όμως πως βρεθηκαν "Έλληνες" στο Καύκασο και στην Ανατολία αφου ηταν μύθος η ινδοευρωπαϊκή φυλή? να νομίζουν ότι οι ξανθοί Γερμανοί στην πλειοψηφία τους το 30 ηταν "Μογγόλοι και Ούννοι" εκτός οτι δεν υπάρχει μογγόλος ξανθός, πιστεύουν δηλαδή ότι σήμερα έχουν ελικόπτερα αεροπλάνα μηχανές και τόση τεχνολογία χάριν στους Μογγόλους(!) και όμως αυτό πιστεύουν πολλοι "απόγονοι αρχαίων" στην Ελλάδα απίστευτο!

Την ίδια ώρα διαβάζουν αρχαίους φιλοσόφους που λένε ότι η Ευφυΐα ειναι προνόμιο από αυτούς που έχουν αρετή, ειναι δίκαιοι και ειναι αγαθές ψυχές, με αλλα λογία ειναι φύση αδύνατον να κάνουν εφευρέσεις βάρβαροι, βλέπε για παράδειγμα τον Tesla ηταν τοσο αγαθός που δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην βάρβαρη κοινωνία της Αμερικής...

Πολλοί Νεοέλληνες που ισχυρίζονται ότι ειναι απόγονοι αρχαίων οχι μονο δεν έχουν κανέναν από τα άνωθεν χαρακτηριστικά,οχι μονο ειναι υπερβολικά υλιστές και κοιτάνε πως να εκμεταλλευτούν, αλλα και ουδεμιά σχέση έχουν με θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης και μυστικισμού, εφόσον ισχυρίζονται ότι ειναι απόγονοι αρχαίων που ερευνούσαν τα πάντα...

Προ ετών διαπιστωθεί ότι οι ελληνόφωνοι δούλοι των ιουδαίων γνωστοί και ως κομμουνιστές ενοχλήθηκαν με αυτό το Ουκρανικό συγκρότημα ονόματι DakhaBrakha :

Ο λόγος? επειδή λέει παίζουν και ψάχνουν την χαμένη παραδοσιακή μουσική(!) που εξαφάνισαν με τον δικό τους τον Στάλιν, το όνομα ριζοσπάστης τελικά δεν ειναι τυχαίος σπάνε τις ρίζες, και 500 χρονιά τώρα σπέρνουν διχόνοια μεταξύ αδελφικών ευρωπαϊκών λαών μέχρι να γίνουν όλοι σημιτικές ράτσες..

Ο Νεοέλληνας γραικύλος μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης (όσο πέφτει το επίπεδο σε ζωώδες τοσο πιο εύκολα ελέγχονται) δεν βλέπει ότι σε όλη την Ευρώπη κάνουν το ίδιο, σε αυτό το παλιό βίντεο με παραδοσιακή Γερμανική μουσική (που μοιάζει με ποντική καθόλου τυχαίο) σχολιάζουν την κατάντια της σημερινής Γερμανίας που πλέον ειναι άραβες οι περισσότεροι και Τούρκοι :

Ερώτηση προς Νεοέλληνες μορφωμένους ηλίθιους με πτυχία και "πολιτισμένους" αν σας έλεγαν ότι αυτή ειναι ποντιακής καταγωγής απογόνη αρχαίων "Ελλήνων" τι θα λέγατε?

Η συγκεκριμένη ειναι παλιο-Γερμανίδα αυτή φταίει για την κατάσταση στην σημερινή Ελλάδα ουγκ ουγκ! "λογική" Νεοέλληνα! αν δει ένας λογικός τι μίσος βγάζουν κατα της Γερμανίας σε σχόλια θα καταλάβει πως προκάλεσαν τόσους πολέμους βάζοντας αυτά τα ορκ, μονο με την προπαγάνδα και τα ψέματα, και νομιζουν ότι όλοι οι Γερμανοί ειναι εχθρός της Ελλάδας, και οχι οι συμμορίτες που ειναι η εξουσία οπως ειναι και στην Ελλαδα! κάτω τα κουλά σας ρε μιγάδες της μεσόγειου και βάρβαροι! η Katja Moslehner φαίνεται ότι ειναι άκακος άνθρωπος .Οι χριστιανοί παρασύρονται σε έναν πόλεμο απο ηλιθιότητα, την άγνοια και την εθνική ματαιοδοξία! Αυτοί θα σκοτώσουν ο ένας τον άλλον και τότε θα έχουμε αρκετό χώρο για το δικό μας λαό .(Ραβίνος Ράιχ Χορν Ιούλιος του 1880)

Kavkasiuri Balada καυκάσια μπαλάντα GEORGIA η οποία ομοιότητα με τους Κρητίκαρους δεν ειναι τυχαία ούτε με τον αρχαιοελληνικο σταυρό ✠ που έχουν και οι κακοί Γερμανοί (το έκλεψαν όλοι από την Ελλάδα ουγκ):

Αυτά τα τρία μαντίλια (Trio Mandili) με παραδοσιακή ενδυμασία τι σχέση έχουν με την Ελλάδα?

Αυτές η "σπορά της θεάς Αθηνάς" τι σχέση έχουν με Ελλάδα και με όργανα που είχαν στην αρχαία Ελλάδα ? θα τα έκλεψαν ουγκ! Celtic Heart :

Και τέλος εδώ οι 4 βασικές εκδόσεις γυναικών ευρωπαϊκού γένους μετά περνάμε σε κόρες του Γιαχβέ που ειναι αριστερές κομμουνίστριες εκ γενετής και ασχημομούρες συνήθως "ο δικό μας λαός" που έλεγε και ο ραβίνος :

Οι αρχικές εκδόσεις ήσαν ξανθιές και κοκκινομάλλες γνωστή και ως δωρική φυλη η θεϊκό γένος η άρια φυλή η καυκάσιο γένος... Οι Σπαρτιάτες είχαν περιγραφεί ως έχοντες ξανθά μαλλιά συχνά κόκκινο σε παλαιότερες εποχές. Βακχυλίδης έγραψε ότι η τρίχα των Σπαρτιατών ήταν ξανθιά, ενώ, επίσης να σημειωθεί από τα χρυσά μαλλιά των αθλητών σε Νεμέων Αγώνων . Οι Σπαρτιάτες ήταν οι Δωριείς (Ηρακλείδες) ίδιο γένος με τους λεγόμενους Βίκινγκς που έφεραν στην Ελλάδα την ελληνική διάλεκτο και έκτισαν τον Παρθενώνα, και αφήστε τα παραμυθία που σας λένε οι φερόμενοι αρχαιολόγοι απο μασονικές στοές, επίσης πράγματι πολλοί Νεοέλληνες ειναι απόγονοι αρχαιων από τους λεγόμενους Μινωίτες και οι Μυκηναίους με καθαρό ελληνικό DNA, πάνω στην προπαγάνδα που κάνουν περί καθαρού ελληνικού DNA λένε και μίση αλήθεια.Μονό που οι λεγόμενοι Μινωίτες και οι Μυκηναίοι ούτε ελληνική γραφή είχαν ούτε αρχαία Ελληνικά μιλούσαν και είχαν αραβική καταγωγή! δεν κανει εντύπωση λοιπόν που πολλοι Νεοέλληνες μοιάζουν με άραβες και οχι με ευρωπαϊκό γένος....Ρώτας έναν πάππου ευρωπαϊκού γένους που ούτε ίντερνετ έχει :τι γένος ήσαν οι αρχαίοι Έλληνες? και λέει άρια φυλη που σημαίνει ευγενές γένος, που το ξέρεις αυτό ρε πάππου? τι σε νοιάζει που το ξέρω λέει, επειδή το ξέρω και εγώ μην το πεις αυτό σε Νεοέλληνες μιγάδες της μεσογείου, θα σε σφάξουν ως ναζι φασίστα όπως έκαναν το 40!

To κακό έλκει το κακό!(γιαυτό έχουν και αυτή την φώτο για να έλκουν τους μοχθηρούς εκ γενετής να τους υπηρετούν), έστειλες αυτήν την εικόνα σε ένα φίλο και λέει μην στέλνεις τέτοια τρόμαξε κιόλας! και τους λες και όμως αυτοί σας κυβερνούν! η φωτογραφία ειναι εικόνα προφίλ σελιδας facebook μασόνων! τι λέμε από εκεί και πέρα? και ενώ τους βλεπεις Live και τι πρεσβεύουν ορδές κοιμισμένων έχουν ίντερνετ και δεν βλέπουν τίποτα! άσε που διαβάζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους και εχουν γίνει τα μυαλά τους τυρόγαλο απο την πλύση εγκεφάλου...ΥΓ έχει και το σήμα των antifa...Μπράβο που λέτε τα ίδια με αυτούς Νεοέλληνες!!!

Δεν κανει εντύπωση επίσης οτι δεν υπάρχει ευρωπαϊκού γένους κομμουνιστης αριστερός όλοι τους ειναι γόνοι του Γιαχβέ! με εξαίρεση γυναικες που τις έχουν κάνει σαν τα σημιτικά μούτρα τους! τι διάφορα έχουν οι φυλές? οι μασόνοι λενε οτι ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι γιατί έτσι τους βολεύει! μάλιστα λένε για ψευδό-επίσημη του μίσους από αυτούς που ηταν 50-100 χρονιά μπροστά σε όλα! και πρώτοι εκαναν αναλύσεις σε μοριακό επίπεδο και απο αυτούς προέρχεται το 80% της σημερινής τεχνολογίας ! ψευδοεπιστήμη έλεγαν και για τους πρώτους πυραύλους στον κόσμο V-2 rocket(!) και για πολλές άλλες τεχνολογίες που απολαμβάνουν σήμερα ! χωρίς εξετάσεις καν ανακάλυψες τι διάφορες υπάρχουν, και οχι μονο αυτό αν κάνεις ανεξάρτητες υγειονομικές εξετάσεις στους λεγόμενους κομμουνιστές και ιουδαίους απο αυτές που εξαφάνισαν απο τα νοσοκομεία θα βγουν αλλα στην επιφάνεια, και ειναι ο λόγος που τσιρίζουν για ίσα δικαιώματα και για ρατσιστές! αυτό το ήξερες?

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Για τους Αχαιούς-Δαναούς(όπως λέγονται στον όμηρο), που λανθασμένα οι χαζοαρχαιολογοι τους ονομάζουν μυκηναιους, λόγω του ανακτόρου των Μυκηνών, δεν νομίζω να ήταν αραβοσημιτες, λόγω των περιγραφών της ελίτ αυτών που ήταν αριοι, όπως ο Αχιλλέας, ο Ορφέας, ο ραδαμανθης, η ωραία Ελένη, κ.λ.π, που παρουσιάζονται ξανθοι και γενικά ανοιχτόχρωμοι. Τώρα σταδιακά λόγω των πολέμων, και της επιμειξίας αυτών με τους ιθαγενείς Πελασγούς και Μινωίτες, φυσικά θα επικράτησαν τα πιο μελαχρινα χαρακτηριστικά. Οι νεοέλληνες είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία, κράμα Πελασγών με άλλες αραβοεβραικοσημιτικες φυλές, κάτι που φαίνεται και στα χαρακτηριστικά τους και στην ψυχοσύνθεση τους. Οι απόγονοι των αρχαίων, ιδίως οι αρσενικοί εξολοθρευτηκαν εδώ και πολλούς αιώνες, εκτός από κάποιες μεμονωμένες περιοχές και περιπτώσεις. Το ποσοστό των λευκών στην Ελλάδα, δεν προέρχεται από τους Έλληνες αριους αρχαίους εισβολείς, αλλά από μεταγενέστερους λευκούς αδελφούς αυτών που εισέβαλαν κατά καιρούς(κελτογαλατες, γερμανοσκανδιναβικα φύλα και μισθοφόροι των σημιτοβυζαντινων, κάποιοι Σλάβοι, Φράγκοι και άλλοι ιππότες, Αρβανίτες, κ.λ.π).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications