«Αποκαλύψεις» σανός για προσπάθεια συγκάλυψης στο Μάτι: «Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε»

Τι γράφουν μετα από τόσο καιρό ενώ δεν πήγε κανένας φυλακή : Αποκαλύψεις-σοκ για όσα δραματικά έγιναν στο Μάτι πριν δύο χρόνια, στην φονική πυρκαγιά με τους 102 νεκρούς.
Δημοσίευμα της Κυριακάτικης Καθημερινής, για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, υποστηρίζει ότι ο πραγματογνώμονας που ανέλαβε το πόρισμα για το Μάτι δεχόταν υποδείξεις από υψηλόβαθμα στελέχη του πυροσβεστικού σώματος, ώστε να μην προχωρήσει με την πραγματογνωμοσύνη. Τόσο ο τέως αρχηγός της Πυροσβεστικής, όσο και η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, διαψεύδουν το δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, ο τότε αρχηγός της πυροσβεστικής, Βασίλης Ματθαιόπουλος, φέρεται να προέτρεψε τον πραγματογνώμονα να αποκρύψει στοιχεία και να αποδώσει την εξάπλωση της φωτιάς στους ανέμους, την καύσιμη ύλη, την άναρχη και αυθαίρετη δόμηση και όλα αυτά φέρεται να τα έλεγε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ακολουθώντας εντολές της τότε πολιτικής ηγεσίας. «…θαψ' τα μη μπλέξεις, σου μεταφέρω άνωθεν πολιτικές εντολές, μη δείξεις ονόματα, θα τα βάλεις με την περιφερειάρχη… θα σε σκίσουμε, θες καμία δυσμενή;», φέρεται να είπε στον πραγματογνώμονα.

Ο τέως αρχηγός της Πυροσβεστικής Γιώργος Ματθαιόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε συνομιλία με τον πραγματογνώμονα και σε καμία περίπτωση δεν του υπέδειξε πώς να κάνει τη δουλειά του: «Καμία συνάντηση, καμία επαφή, αυτός έκανε τη δουλειά του εγώ τη δική μου, ως συνάδελφοι τον γνωρίζω τίποτα άλλο, όλα αυτά που γράφονται είναι ψεύδη».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των οικογενειών των θυμάτων Αντώνη Φούσα, ο πραγματογνώμονας έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη πριν από περίπου ένα χρόνο για τις απειλές που έχει δεχτεί: «Υπήρξαν απειλές σοβαρές και για αυτό έχει καταφύγει στη δικαιοσύνη και έχει επιμεληθεί η δικαιοσύνη. Είχε δεχτεί απειλές σχετικά με το καθήκον, απειλές είχαν σχέση με την πραγματογνωμοσύνη και με τα αίτια της πυρκαγιάς και τους υπευθύνους και της μεγάλης καταστροφής».

Η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε τα εξής αναφορικά με δημοσίευμα της «Καθημερινής»: «Η απάντηση στο δημοσίευμα της Καθημερινής περί πολιτικών παρεμβάσεων είναι απόλυτα κατηγορηματική: Ουδέν ψευδέστερον. Οι έρευνες εξελίχθηκαν επί των ημερών μας χωρίς καμία παρέμβαση από την πλευρά μας και με απόλυτο σεβασμό στο έργο και στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου».

Έβαλαν και σχετικό βιντεο στο καθεστωτικό κανάλι τους και φυσικά κανένας δεν θα δικαστεί να είχαμε να λέγαμε και για να περνάει η ώρα, ακόμα και τότε προπαγάνδα έκαναν ότι μεταναστες ψαράδες άκουσον άκουσον έσωσαν κάτοικους το είχε γράψει σε βρετανική σελίδα υπάλληλος/συμμορίτης του Soros στο Open Society Foundations και απο εκεί το εβαλαν πολλές έγκυρες πήγες τους στην Ελλάδα που επίσης δουλεύουν για το Soros(αλλά εμείς δεν ξέρουμε τίποτα Βρετανική ΜΜΕ το είπαν), τα λεφτα δε που μάζεψαν εκμεταλλευόμενοι την συμπόνοια του όχλου πήγαν υπέρ πίστεως του μαρξισμού στην υγειά τον κορόιδων :

Τι εστί καθημερινή? σελιδα που γράφει υπέρ Οβριών και για κακούς ναζι, σήμα κατατεθέν! δεν χρειάζεται να γράψεις κάτι άλλο, εξάλλου γιαυτό κάνουν πόλεμο, 10 χρονιά βλεπεις κόμματα που ανήκουν στους ίδιους να παριστάνουν τους εχθρούς και βάζουν τους κατωτέρους δογματικούς ηλίθιους να τσακώνονται μεταξύ τους για δήθεν διαφορετικά κόμματα, σελίδα μαρξιστών κατηγορούσε την Νέα Δημοκρατία όταν ηταν να βγάλουν το ΣΥΡΙΖΑ και μετα κατηγορούσε το ΣΥΡΙΖΑ όταν ηταν να βγάλουν την Νέα Δημοκρατία ακριβώς το ίδιο έκανε ένας συμμορίτης, ο αρχισυντάκτης έγκυρης πηγής..

Εδώ άλλος ένας συμμορίτης που παρίστανε τον πατριώτη μπορεί και τον κακό φασίστα, με ελληνικές σημαίες προφανώς κάπου στο σύνταγμα ενώ ειναι αριστερός συμμορίτης και δούρειος ίππος που έγραφε μακάρι να έρθουν πριν τις εκλογές σε ποστ για μεταναστες:

Ενδεικτικά σελίδες facebook που ειναι FUN αριστερό troll με ψεύτικο προφίλ πιθανόν την γνωστής ράτσας, και έγραφε για ναζι φασίστες : Λέσχη Bilderberg , Radio Arvila Fans,Protothema , Niki Kerameus , Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis ,Ελληνικά Hoaxes, George Soros Fans , Νίκος Χαρδαλιάς, Kyriakos Mitsotakis , Vassilis Kikilias, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Μένουμε Σπίτι,Μένουμε Ασφαλείς,Τσιόδρας Hools,Bill Gates ,I Love Sotiris Tsiodras , Ηλίας Μόσιαλος news247.gr,GULAG TOURS ,Ο Θεός (μαρξιστική με εικόνα τον Μαρξ).. Οι δηθεν εχθροί υποστηρίζουν τους ίδιους εκτός οτι λενε τα ίδια όταν δεν παριστάνουν τους εχθρούς.... Όποιος βρει τι διάφορα έχουν οι αριστεροι με τους Νεοδημοκράτες κερδίζει ένα γλειφιτζούρι

Από το 2010-2012 έχουν ίντερνετ και δεν βλέπουν τίποτα οι μάζες! ο λόγος? το 60% στην Ελλάδα δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος και ειναι μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης σε συνδυασμό ότι ειναι και δογματικές ράτσες και προσκολλούν σε κόμματα που ανήκουν στους ίδιους εφόρου ζωής και παρασύρουν και τους υπολοίπους, το δίκαιο για αυτούς ειναι με βάση τα συμφέροντα τους αφού και και υλιστές και κανουν τούμπες για μερικά ευρώ, ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν γίνεται να ψηφίζει τους ίδιους δογματικά, οποιος ειναι φυσιολογικός άνθρωπος για να καταλάβει πως λειτουργούν οι μάζες δογματικά μπορεί να τσεκάρει τους λεγόμενους αναρχικούς που ειναι δυο φόρες χειρότεροι από τους άλλους και μοιάζουν σαν αγέλη λύκων των εκλεκτών, γιατί αυτοί γράφουν τα κείμενα σε αναρχικές σελίδες και τους καθοδηγούν με σημιτικές ασυναρτησίες και ηλιθιότητες, ορδές γκοιμ με νοημοσύνη σκύλου που νομιζουν ότι ειναι άνθρωποι μετατρέπονται σε αδίσταχτους χρήσιμους ηλίθιους, αλλα οι μάζες τους έχουν συνηθίσει γιατί μαζί με αυτούς μεγάλωσαν και τους θεωρούν φυσιολογικούς ανθρώπους ενώ συμπεριφέρονται σαν σχιζοφρενείς και φυσικά ο λόγος που τα βαζουν να τσιρίζουν για ρατσιστές και φασίστες ειναι πολύ χειρότερος απο όσο νομιζουν οι μάζες. Το γεγονός ότι ειναι ιουδαϊκές εγκληματικές οργανώσεις τύπου τζιχαντιστές που δρουν ανενόχλητοι και στο ίντερνετ δεν το σχολιάζεις καν...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications