Τι κατέθεσε ο Στέφανος Χίος για τον δράστη – Η αντίδραση της συζύγου του όταν άκουσε πυροβολισμούς

Κατάθεση «κλειδί» για τις έρευνες των αστυνομικών γύρω από την απόπειρα δολοφονίας του, έδωσε την Τρίτη ο δημοσιογράφος και εκδότης, Στέφανος Χίος.

Η κίνησή του να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του αφού είχε δεχτεί σφαίρες από τον κουκουλοφόρο, αποδείχτηκε σωτήρια για τον δημοσιογράφο που μεταφέρθηκε τελικά εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας επισκέφθηκαν τον Στέφανο Χίο στο νοσοκομείο για δεύτερη μέρα, καθώς την Δευτέρα ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να μιλήσει. Ο δημοσιογράφος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ο ίδιος απέδωσε τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του σε άτομα που ήθελαν «να τον κάνουν να σταματήσει δημοσιεύματα που τους ενοχλούσαν», όπως είπε ο ίδιος. Την έρευνα παρακολουθεί και η Αντιτρομοκρατική η οποία θα λάβει δράση εάν υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την απόπειρα δολοφονίας.

Πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου;
Από την έως τώρα έρευνα, έχει προκύψει ότι ο δράστης είχε στόχο να σκοτώσει τον δημοσιογράφο με ένα 9mm όπλο, οι σφαίρες του οποίου τον πέτυχαν ξυστά κοντά στην καρωτίδα ενώ η δεύτερη καρφώθηκε στο στήθος του, κοντά στα πλευρά. Στα ενδεχόμενα σενάρια, επικρατεί αυτό που θέλει πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου για τον εκδότη της εφημερίδας.

Στο πλευρό του η σύζυγός του
Η σύζυγός του δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του στο ΚΑΤ και παρακολουθεί με αγωνία την κατάσταση της υγείας τους. Η ίδια, μιλώντας στους αστυνομικούς ανέφερε ότι βρισκόταν στα σπίτι όταν ξαφνικά άκουσε φασαρία και διαπληκτισμό. Η σύζυγός του μόλις αντιλήφθηκε τον πυροβολισμό, έτρεξε έξω από το σπίτι όμως ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Σε κατάσταση σοκ συνειδητοποιήσε ότι το θύμα της επίθεσης ήταν ο σύζυγό της, τον οποίο αντίκρισε αιμόφυρτο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications