Χανιά: Συνταξιούχος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, αφού πρώτα πυροβόλησε τη σύζυγό του εν μέσω καβγά

Σε μια κλωστή κρέμεται η ζωή ζευγαριού από το Πασακάκι Χανίων που «πρωταγωνίστησε» σε αιματηρό περιστατικό.

Ο 60χρονος, γνωστός, συνταξιούχος γιατρός και η 55χρονη εν διαστάσει σύζυγός του νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Χανίων, ο πρώτος με τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο και η δεύτερη με τραύματα στην κοιλιά, επίσης από πυροβολισμό.

Όπως έγινε γνωστό, ο γιατρός πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στο Πασακάκι και καβγάδισαν άγρια, με τις φωνές να σηκώνουν στο πόδι τη γειτονιά. Λίγα λεπτά αργότερα, ο γιατρός φέρεται ότι πυροβόλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο πατέρας της 55χρονης, ο οποίος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Μάλιστα, ειδοποίησε και τον 16χρονο εγγονό του, ο οποίος ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο σπίτι.

Επιτόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους δύο τραυματίες και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων. Ο 60χρονος εισήχθη εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η 55χρονη χειρουργήθηκε. Όπως είπε στο cretapost ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Μπέας, «η κατάσταση του 60χρονου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και είναι σε καταστολή στην Εντατική».

Τραγική φιγούρα
Η οικογενειακή τραγωδία έχει ταράξει την τοπική κοινωνία των Χανίων, ενώ τραγική φιγούρα είναι ο 16χρονος γιος του ζευγαριού. Οι Αρχές παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και γείτονες για να διαπιστώσουν τους λόγους που οδήγησαν τον συνταξιούχο γιατρό σε αυτήν την πράξη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications