Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Νέες αποκαλύψεις για τον δράστη – Οι γονείς τον έχουν αποκηρύξει

Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τον 45χρονο δράστη. Κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο που το έκανε.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τον 45χρονο δράστη, που επιτέθηκε με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης, τραυματίζοντας σοβαρά τρεις ανθρώπους, εκ των οποίων ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας μίλησε για τα όσα βιώνουν. «Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, η μητέρα και ο πατέρας του δράστη όπως και τα αδέρφια του βρίσκονται στο ίδιο σκοτάδι που βρίσκεται και η υπόλοιπη Κοζάνη. Τα αίτια που οδήγησαν αυτόν τον άνθρωπο σε αυτό το απίστευτο ανοσιούργημα είναι ακατανόητα. Δεν γνωρίζει κανείς ποιο είναι το κίνητρό του, τι όπλισε το χέρι του», ανέφερε ο κ. Βρίκος.

«Ο συγκεκριμένος διήγαγε ένα βίο μάλλον ήρεμο, ζούσε μόνος του, είχε κάποιες ιδιαιτερότητες στις επιλογές της ζωής του, αλλά δεν είχε καταγραφεί ποτέ κάποιο συμβάν επιθετικότητας. Δεν είχε απασχολήσει τις αρχές πέρα από ένα συμβάν το 2017. Τίποτα δεν προϊδέαζε κανέναν ότι στα 45 του χρόνια θα έφτανε σε αυτό το σημείο», εξήγησε ο ίδιος.

«Τα αδέρφια του χτες το απόγευμα προσπάθησαν να τον επισκεφτούν στα κρατητήρια για να τον ρωτήσουν τι έχει συμβεί. Ο ίδιος δεν ήθελε να μιλήσει, και μέχρι τώρα δεν υπάρχει η παραμικρή επικοινωνία. Οι γονείς τον έχουν αποκηρύξει. Νιώθουν ντροπή για το συμβάν. Είναι άνθρωποι ηλικιωμένοι και ζουν ένα δράμα για αυτό και σήμερα δημοσιεύτηκε αυτή η ανακοίνωση συμπαράστασης στα θύματα», περιέγραψε ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Θα έλεγε κανείς πως ο 45χρονος δεν προσπαθούσε να βρει δουλειά. Ζούσε μια καθημερινότητα σε ένα κτήμα, χωρίς καμία πολυτέλεια, χωρίς καμία ανάγκη. Με ένα χαρτζιλίκι από τους γονείς του, με 100 ευρώ περνούσε το μήνα, χωρίς ναρκωτικά, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, χωρίς απαιτήσεις, χωρίς να γίνεται καν φορολογική δήλωση από την πλευρά του, δεν είχε αλισβερίσι με την εφορία. Για αυτό το παζλ είναι δισεπίλυτο», τόνισε ο ίδιος.

«Δεν είχε δείξει κανένα σημάδι αποκλίνουσας συμπεριφοράς, ή ότι είχε ανάγκη από ψυχιατρική ή ψυχολογική υποστήριξη. Είναι ένας γρίφος. Όσο και αν έχουμε αναζητήσει και με τους γονείς του τα αίτια, τίποτα δεν έχει βρεθεί που να δικαιολογεί την κατάσταση», κατέληξε ο κ. Βρίκος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications