Κωνσταντοπούλου για Μάτι: «Απόπειρα συγκάλυψης που ήταν συντεταγμένη και σε ανώτατο επίπεδο»

«Οι αποκαλύψεις είναι πράγματι συγκλονιστικές, γιατί μπορεί ο κάθε πολίτης να αντιληφθεί πόσο ανυπεράσπιστος από τους αρμόδιους και εγκαταλελειμμένος υπήρξε την κρίσιμη περίοδο» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για το ηχητικό ντοκουμέντο για τη φωτιά στο Μάτι, κάνοντας λόγο για «απόπειρα συγκάλυψης η οποία ήταν συντεταγμένη και σε ανώτατο επίπεδο».

Μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «με απασχολεί πάρα πολύ ότι οι πολίτες αυτής της χώρας όχι μόνο εγκαταλείφθηκαν, αλλά περιφρονήθηκε η ζωή τους» και σημείωσε πως η ίδια κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στις 6 Αυγούστου του 2018, «στην οποία μιλούσαμε εξαρχής για το έγκλημα, το οποίο είναι κακούργημα» όπως τόνισε.

Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «συνέντευξη τύπου-παρωδία» το βράδυ της 23ης Ιουλίου του 2018, παρουσία του τότε Πρωθυπουργού, υπουργών και των επικεφαλής του Σώματος, προσθέτοντας πως «εκείνη την ώρα που υπήρχαν άνθρωποι που χαροπάλευαν, οι αρμόδιοι εκείνη την ώρα στήνανε συνεντεύξεις τύπου μπροστά στις κάμερες, για να δείχνουν ότι κάνουν ότι μπορούν».

Γνωστοποίησε ακόμα πως «προσθέσαμε στοιχεία τον Οκτώβριο με ντοκουμέντα και με βίντεο» στην μηνυτήρια αναφορά και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «μετά και από αυτές τις αποκαλύψεις είναι ότι θα υπάρχει προσεκτικότερη μελέτη της δικογραφίας», ενώ πρόσθεσε πως «οι απειλές προς τον εμπειρογνώμονα είναι κατάχρηση εξουσίας».

«Αυτά είναι η Αριστερά; Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσημο της κυβέρνησης τότε;» διερωτήθηκε η κ. Κωνσταντοπούλου και έκανε λόγο για «παρεμβάσεις εξόφθαλμες» στη δικαιοσύνη και ερωτηθείσα αν θα αναλάβει πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα,«θα καταθέσουμε τις επόμενες ημέρες ενόψει του ανακριτή», γνωστοποίησε, εκτιμώντας πως υπάρχουν ενδείξεις για «ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο», αλλά και «κατάχρηση εξουσίας και συγκάλυψης».

Σε κάθε περίπτωση, «πρέπει να σας πω ότι ήταν πραγματικά σοκαριστικό αυτό που άκουσα και οπωσδήποτε χρήζει διερεύνησης» κατέληξε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Στο μεταξύ :

Ένα πράγμα που έμαθες από μικρο ειναι ότι όλοι οι μοχθηροί ασχολούνται με πράγματα που έχουν σχέση για να διώξουν την ευθύνη από αυτούς σε άλλους όμοιος και το χλευάζουν.. Οι Νεοέλληνες τον ύπνο του δίκαιου, και το θεωρίες συνωμοσίας τους κάθεται λουκούμι, εκμεταλλευόμενοι βεβαία την ηλιθιότητα που επικρατεί, ορδες γκοιμ να αναπαράγουν λέξεις ταμπέλες που δεν σημαίνουν τίποτα αλλα υποτιμούν ένα γεγονός η μια πληροφορία όμοιος ειναι και το ναζι φασιστές ρατσιστές Συνομωσιολόγοι κτλ,(που τυχαια όλες έχουν την ίδια πηγή και τις λένε συμμορίτες αρχικά ) τι θα πει θεωρίες συνωμοσίας? με βάση την ηλίθια λογική των γκοιμ :

Κάποιος πήγε και σκότωσε κάποιον αλλα οι άλλοι που τον είδαν, δεν τον είδαν και ειναι θεωρίες συνωμοσίας συνεπώς αφού ειναι θεωρίες συνωμοσίας αθώος ο κατηγορούμενος... Πείτε και εσείς στην αστυνομία ότι ειναι θεωρίες συνωμοσίας οτι τρεχάτε με μεγαλύτερή ταχύτητα απο το όριο να δούμε θα σας αθωώσουν?? ερχόμαστε πάλι στο γεγονός ότι ο όχλος στην πλειοψηφία του λειτουργεί στην κυριολεξία ως πρόβατο μονο με τον λόγο, ο ίδιος ο τρόπος που σκέφτεται και λειτουργεί ειναι εντελώς ηλίθιος , να γιατί τους μαζεύουν σε έγκυρες πήγες, και κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες, τους χαλάς το προγραμματισμό του όχλου, και γιαυτό άλλαξαν την γλωσσά στα σχολειά τα τελευταία 100 χρονιά .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications