«Επιστήμονες» δημιούργησαν τυχαία υβρίδιο ψαριού, και δεν έχουν ιδέα για κάτι αλλα  υβρίδια(!)

Ένα υβρίδιο αμερικανικού πολύδοντα και ρωσικού οξύρυγχου, είδη που κινδυνεύουν με εξαφάνιση, δημιουργήθηκε τυχαία από "επιστήμονες" κατά τη διάρκεια έρευνας.

Το… ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια έρευνας του κατά πόσο είναι εφικτό αυτά τα δύο είδη που ελάχιστα εξελίχθηκαν από την αρχαιότητα, να αναπαραχθούν σε συνθήκες αιχμαλωσίας. Με μια διαδικασία που λέγεται γυνογένεση οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν κατά λάθος σπέρμα πολύδοντα για να γονιμοποιήσουν τα αβγά του οξύρυγχου.

Η γονιμοποίηση πέτυχε και όταν τα αβγά εκκολάφθηκαν, οι ερευνητές βρέθηκαν μπροστά σε δύο ελαφρώς διαφορετικές εκδοχές ενός νέου είδους ψαριού που το ονόμασαν «οξύδοντα» (από το οξύρυγχος και πολύδοντας). Οι ποσότητες μητρικού και πατρικού DNA καθόρισαν την κληρονομικότητα των στοιχείων από το κάθε είδος στους απογόνους που ήταν μίξη των 2.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό περιοδικό Genes (γονίδια) στη συντακτική ομάδα του οποίου είναι και ο επιστήμονας Ατίλα Μοζάρ από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Αλιείας και Ιχθυοτροφείων στην Ουγγαρία. «Ποτέ δεν είχαμε την πρόθεση να ασχοληθούμε με τη δημιουργία υβριδίων. Ήταν εντελώς τυχαίο αυτό που συνέβη», ανέφερε ο Μοζάρ στους New York Times.

----

Χωρίς να έχεις σπουδάσει γενετική, χωρίς αναλύσεις και όργανα αναγνωρίζεις κάτι αλλα "υβρίδια" μονο απο την μη φυσιολογική συμπεριφορά τους (!)

Μέχρι και ένας άσχετος από αυτά, από αυτούς τους τύπους της δεκαετίας του 80 όπως σε ταινίες της εποχής, που ξενυχτούσε μέχρι το πρωί, και μετα πήγαινε για δουλειά απευθείας, και μέχρι τα 40 φεύγα κυκλοφορούσε με μηχανή, το 1996 που δούλευες μαζί είχε πει κάτι που μετά από πολλά χρονιά κατάλαβες ότι είχε δίκαιο, ο τύπος προφανώς από μικρό κατάλαβε ότι δεν ειμαι σαν τα αλλα παιδιά και έλεγε τέτοια, ενώ δεν είχε καμιά σχέση με αυτά ούτε ηταν ιδιαίτερα ψαγμένος ...

Είχε πει λοιπόν οτι κατα την αρχαιότητα στην Γη γινόντουσαν Σόδομα και τα Γόμορρα από αιμομιξίες με εξωγήινους, έως πειράματα γενετικής από διάφορους εξωγήινους και γιαυτό προέκυπταν απο τέρατα έως ζώα που μιλούσαν, μίσος ζώο μίσος άνθρωπος, βλέπε Μινώταυρος μίσος άνθρωπος μίσος άλογο, και όλα αυτά τα βάφτισαν μύθους για να αποκρύψουν την ιστορία που ειναι εντελώς διαφορετική από αυτή που λένε στα σχολεία. Ενώ ακόμα και οι ίδιοι στα ιερά βιβλία γράφουν για δηθεν αγγέλους δηλαδή εξωγήινους που εκαναν παιδιά με τις κόρες των ανθρώπων! αλλα ο κολλημένος χριστιανός που να τα καταλάβει αυτά?

Για φαντάσου! αυτά τα έλεγε ένας απλός τύπος από αυτά τα αλάνια του 80 που δεν σου γέμισε και το μάτι ότι θα έλεγε τέτοια, άπλα παλιότερα σκεφτόντουσαν με κοινή στοιχειώδες λογική πολλοί και οχι όπως σήμερα δουλικά, ότι μάθουν και αυτό ειναι τέρμα, και καθε χρονο γίνονται όλο και χειρότεροι. Σαν ρομπότ λειτουργούν πολλοί εντελώς μηχανικά (γκοιμ), και με το ίντερνετ αντί να γίνουν καλύτεροι έχουν γίνει χειρότεροι με τις έγκυρες πήγες που διαβάζουν το lifo.gr και αλλες τέτοιου τύπου σελίδες ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα από εκεί να καταλάβουν την κατάντια του όχλου όσοι σκεπτόμενοι έχουν απομείνει, αυτά βλέπουν οι δυνάστες της ανθρωπότητας και κάνουν ότι γουστάρουν πλέον αφού οι περισσότεροι ειναι μάτσο πρόβατα, τα μισά να έκαναν το 80 από αυτά που κανουν σημερα θα είχε γίνει χαμός... .

Αν τα πει αυτά κάποιος σήμερα θα το περάσουν για τρελο και ότι λέει θεωρίες συνωμοσίας ουγκ! οι υποτιθέμενοι μορφωμένοι και σκεπτόμενοι, έτσι έμαθαν τους δούλους, ακριβώς έτσι λειτουργούν και οι φερόμενοι επιστήμονες ακριβώς όπως τους έμαθαν .. Και δεν βλέπουν ότι οι διασταυρώσεις διαφορετικών ειδών γίνεται και μπροστά στα μάτια τους! δηλαδή και στους ανθρώπους, εκείνοι οι κυνοκέφαλοι τι απέγιναν άραγε? μήπως ειναι αναμεσα μας με την μορφή ανθρώπων πλέον? επίσης οι φερόμενοι επιστήμονες δεν έχουν καμιά επίγνωση ότι πίσω απο το υλικό σώμα υπάρχει πνευματικό σώμα που επιδράει στην ύλη και δημιούργησε το πρότυπο αρχικό σώμα κατα εικόνα και κατα ομοίωση όπως λένε στα Γράφας! (κλεμμένο), δηλαδή ότι ο λεγόμενος θεός ειναι άνθρωπος(!) ο σκεπτόμενος θα σκεφτεί ποιοι θεοί/εξωγήινοι ειναι ανθρώπινης μορφής? αλλα αυτά ειναι για μύστες! το πρόβλημα ειναι αυτό στο κάτωθεν απλό γράφημα, από τα 4 πνεύματα μονο το ένα ειναι το πρότυπο ανθρωπινό αλλα όλοι ειναι "άνθρωποι" στο τέλος:

Kουίζ: Τα αλλα τρία τι ειναι? ειναι σε τοσο βάθη ύπνο οι μάζες πλέον δεν μπορουν να καταλάβουν τι γίνεται, ούτε τα αυτονόητα δεν καταλαβαινουν πόσο μάλλον τέτοια θέματα, ευτυχώς που εγκατέλειψες την βάρβαρη κοινωνίας τους, έτσι όπως την κατάντησαν προ 3-4 χρονιά και βρήκες την ψυχικήν γαλήνη και την διαύγεια για να καταλάβεις τι γίνεται και το "γνῶθι σαὐτόν" και οποιος λένε οι μυστικιστικές παραδόσεις πεθάνει χωρίς γνώση ειναι καταδικασμένος να ξανα γεννηθεί σε αυτό τον βάρβαρο κόσμο πικρά, και αυτό στο παρακάτω βίντεο δεν θα ειναι απίθανο να έχει γίνει στα αλήθεια με κάποια φυλή γκολεμ που έκανε επίθεση στην ανθρωπινή φυλη ρωμαϊκή αυτοκρατορία Μέγας Αλέξανδρος κτλ δεν έκτιζαν και κάστρα τυχαία, και μετά διασταυρώθηκαν, σωματικά μπορεί να ειναι άνθρωποι αλλα πνευματικά να ειναι γκολεμ και δεν ειναι μονο αυτοί, υπήρχε μια σκηνή στην ταινία Σταρ Τρεκ που κάποιος πάει σε ένα μπαρ και μέσα εκεί ηταν διαφορετικές ράτσες από όλο το γαλαξια με τα φυσικά σώματα τους σαν να μην τρέξει τίποτα, διαφορετικοί εξωγήινοι τέρατα ζωα που μιλούσαν άνθρωποι όλοι μαζί σαν μια αγαπημένη παρέα μασόνος ηταν ο σκηνοθέτης?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications