21.000.000 ευρώ για να στεγαστούν οι «αιτούντες άσυλο»

Μπορεί η επιδημία του κορωνοϊού και τα περιοριστικά μέτρα στην οικονομία να έπληξαν την πλειονότητα των εργαζομένων, μπορεί ο τουρισμός να βυθίζεται και τα περισσότερα ξενοδοχεία και καταστήματα να μην έχουν ανοίξει και οι εργαζόμενοι σε αναστολή να ζουν με 534 ευρώ, αλλά η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη την πολυπολιτισμική πολιτική της.

έρχονται με το έτσι θέλω στην χώρα μας. Το πρόγραμμα θα έχει την κωδική ονομασία «ESTIA II» και θα κοστίσει 20.852.887,81 ευρώ, με αυτό θα παράσχουν στους μετανάστες» σίτιση, στέγαση και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες, δεν αναφέρουν όμως ποιες είναι αυτές.

Οι φορείς που θα αναλάβουν την υλοποίηση του προγράμματος θα υπογράψουν σύμβαση με το υπουργείο και θα είναι υπεύθυνοι εκτός από την στέγαση και για άλλες συνοδευτικές υπηρεσίες. Ανάμεσα στους φορείς θα είναι και Παραρτήματα Διεθνών Οργανώσεων, ξένες ΜΚΟ και αναγνωρισμένοι, όπως μας λένε, φορείς αλλά με ειδική νομοθετική ρύθμιση, αυτό λέει πολλά. Η συνολική δαπάνη του προγράμματος θα βαρύνει στο 100% το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και θα δοθεί από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, το ποσόν θα δοθεί τμηματικά.

Ψίχουλα και αβεβαιότητα για τους Έλληνες, παροχές, διευκολύνσεις και χρήματα για τους «μετανάστες». Πέραν του οικονομικού αναφύεται το πρόβλημα ότι με αυτήν την αντιμετώπιση από μέρους ενθαρρύνονται όλο και περισσότεροι «μετανάστες» να κατακλύσουν την χώρα μας. Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός τους….

elkosmos.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications