Έδωσαν κρατικό χρήμα για το «Μένουμε Σπίτι» σε site που… δεν υπάρχει

Απανωτές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με το κρατικό χρήμα που έδωσε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε 1.232 ΜΜΕ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» , καθώς ημέρα με την ημέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το Μέγαρο Μαξίμου τα χρήματα αυτά.

Εάν φάνταζε ως σκανδαλώδης η χρηματοδότηση ιστοσελίδων που δεν είχαν ανανεωθεί εδώ και χρόνια, δεν υπάρχει λέξη που να χαρακτηρίζει τη χρηματοδότηση site που… δεν υπάρχει. Κυριολεκτικά δεν υπάρχει.

Ο λόγος για τον ιστότοπο megatv.com.gr, ο οποίος, μπορεί να βρίσκεται στη λίστα των sites που πήραν «ζεστό» κρατικό χρήμα, δεν βρίσκεται όμως πουθενά στο διαδίκτυο.

Παρά τις αποκαλύψεις, τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Στέλιος Πέτσας ακόμη δεν έχουν δώσει απαντήσεις για την «αμαρτωλή» ιστορία και τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκαν τα ΜΜΕ της επίμαχης λίστας.

Το θέμα, μάλιστα, ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας, με τη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» να «καρφώνει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «έχει επίσης γίνει ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποιεί την κατάσταση έκτακτης ανάγκης ως πρόσχημα για να αδιαφανείς και αμφισβητήσιμες χρηματοδοτήσεις».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications