Η NASA παρακολουθεί ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο κοντά στον Ήλιο  (vid)

Οι ερευνητές μοιράζονται με ενθουσιασμό ένα βίντεο από τη NASA που σχετίζονται με ένα τεράστιο διαστημικό σκάφος, ένα πραγματικό "μαύρο τρίγωνο" που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπάρχει μια ισχυρή πεποίθηση ότι η Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος, παρατηρεί εδώ και χρόνια την παρουσία του τεράστιου διαστημικού σκάφους στο μέγεθος της Γης σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο.

Το βίντεο της NASA, όπου το τεράστιο UFO είναι ορατό, πρωτοεμφανίστηκε το 2019 και μετά στις 13 Μαρτίου του 2020 και ξάνα την 1η Ιουνίου του 2020. Αυτές οι εικόνες προέρχονται από τον διαστημικό ανιχνευτή STEREO (STEREO-A EUVI-A) στο helioviewer.org

Το τεράστιο αντικείμενο είναι ακόμα εκεί. Μερικοί προσπαθούν να πουν ότι δεν είναι UFO η εξωγήινο διαστημόπλοιο, αλλά ένα σκοτεινό σημείο στον Ήλιο. Το UFO κινείται λίγο προς τα αριστερά και μερικές φορές προς τα δεξιά. Επομένως, κινείται και δεν παραμένει ακίνητο. Είναι σαφές ότι το UFO βρίσκεται σε χαμηλή τροχιά γύρω από το αστέρι. Ίσως ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που για άγνωστο λόγο ειναι εκεί, ίσως ειναι ένα Stargate, μια πύλη όπου έρχονται και φεύγουν UFO από άλλα συστήματα αστεριών.

"Ο Ήλιος λειτουργεί ως ενεργοποιητής των διαστημικών και διαστατικών γεφυρών, μια πόρτα πρόσβασης (σκουληκότρυπα), πιθανώς να εμφανίζεται σχεδόν μία φορά την εβδομάδα, η οποία είναι μια μαύρη τρύπα (σκουληκότρυπα) στον Ήλιο μας. Οι εξωγήινοι πολιτισμοί που θέλουν πρόσβαση στον το ηλιακό μας σύστημα ίσως χρησιμοποιούν μαύρες τρύπες στο μέγεθος της Γης, ίσως δημιουργούν μια STARGATE στον ήλιο μας ". είπε ο θεωρητικός φυσικός Nassim Haramein.

"Το λεγόμενο UFO σε σχήμα τριγώνου πιστεύεται ότι βρίσκεται εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μια περίοδο κατά την οποία η διαστημική υπηρεσία της NASA προσπάθησε να κρύψει την παρουσία του". Ο Waring πρόσθεσε: "Ξανά κοίταξα μετά απο εννέα μήνες και είναι ακόμα εκεί. Ίσως ήταν πάντα εκεί και η NASA ήλπιζε ότι κανείς δεν θα παρατηρούσε ένα διαστημικό σκάφος στο μεγέθους Γης σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο μας.

Πώς μπορεί αυτό το UFO να είναι τόσο κοντά στον Ήλιο χωρίς να καταστραφεί; Είμαι πεπεισμένος ότι είναι ένα είδος εξωγήινου σκάφους. Ίσως είναι ένα είδος εξωγήινου διαστημικού σταθμού. Που η NASA και η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα ήθελαν να μας ενημερώσουν, αλλά το παρακολουθούν."

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications