Γυναίκα μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη

Τον υφυπουργό "Πολιτικής Προστασίας" , Νίκο Χαρδαλιά έβαλε στο «στόχαστρο» γνωστή Θεσσαλονικιά που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει επιτεθεί λεκτικά σε αστυνομικούς για το θέμα του κορωνοϊού.

Η Θεσσαλονικιά, Ι. Κ., εντόπισε τον κ. Χαρδαλιά, ενώ εκείνος βρισκόταν σε εστιατόριο στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γευματίζοντας μαζί με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου και την κόρη του.

Η γυναίκα τον πλησίασε λέγοντας του πως είναι «φοβερός» και ότι «έσωσε την χώρα», και του ζήτησε να βγάλει μαζί του μια φωτογραφία. Ωστόσο, όταν ο κ. Χαρδαλιάς δέχθηκε, εκείνη χωρίς δεύτερη κουβέντα πήρε ένα ποτήρι γεμάτο νερό από το τραπέζι και το... έριξε πάνω του.

Αμέσως παρενέβησαν οι άνδρες της ασφάλειας του κ. Καράογλου, καθώς ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε χωρίς την αστυνομική του φρουρά και την προσήγαγαν ενώ κατάσχεσαν και το κινητό της φίλης της που τραβούσε βίντεο εκείνη τη στιγμή.

Η γυναίκα έχει εργαστεί παλαιότερα σε διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ έχει κάνει εκπομπές και σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.Τον τελευταίο καιρό και σύμφωνα πάντα με το thestival.gr, έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με διάφορα περιστατικά, στα οποία η ίδια βιντεοσκοπεί τον εαυτό της ενώ επιτίθεται σε αστυνομικούς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications