Γυναίκα ισχυρίζεται ότι είναι «Time Traveller» από το έτος 3780 και κάνει συγκλονιστικές δηλώσεις (vid)

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι προήλθε από το έτος 3780 σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο. Χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν τις δηλώσεις από την «Clara», η οποία ισχυρίζεται ότι είναι «ταξιδιώτης του χρόνου».

Στην αρχή του βίντεο, ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι για να πραγματοποιήσει τη συνέντευξη με την «Κλάρα» έπρεπε να συναντηθούν σε ένα «μυστικό μέρος».

Η «Κλάρα» επισημαίνει ότι, χάρη στην επιστήμη, είναι δυνατόν τα ταξίδια στο χρόνο, και έδειξε ένα αντικείμενο που θα είναι μέρος της ανθρώπινης ζωής .

Στη συνέντευξη, η γυναίκα λέει ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας της διαθέτουν τον εξοπλισμό και τη γνώση για να ταξιδέψουν στο χρόνο. Μεταξύ των πιο τρομερών αποκαλύψεων που λέει είναι ότι τα επόμενα χρόνια θα υποβληθούμε σε μεγάλες αλλαγές με τα ρομπότ, τα οποία θα προκαλέσουν πολέμους (?).

Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι έχει δει εκατοντάδες πτώματα και ερείπια ρομπότ από μάχες. Η γυναίκα εμφανίζει επίσης αντικείμενα κατά τη διάρκεια του βίντεο.

Δείτε το βίντεο από το ισπανικό ApexTV πατώντας μετάφραση υποτίτλων :

Το ίδιο λέει και ένας άλλος από το έτος 3300 :Προειδοποιεί για Αποκαλυπτικό Πόλεμο μεταξύ Ρομπότ και Ανθρώπων

Ένας μυστηριώδης άνδρας που ισχυρίζεται ότι ήταν από το έτος 3.300, προειδοποίησε για έναν αποκαλυπτικό πόλεμο μεταξύ ρομπότ και ανθρώπων. Επιπλέον, συμμετείχαν εξωγήινοι από άλλους γαλαξίες. Ισχυρίζεται ότι η μάχη μεταξύ ρομπότ και ανθρώπων ελέγχεται από έναν υπερυπολογιστή που προσπάθησε να σβήσει τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη. Σαν την ταινία "Ο Εξολοθρευτής"..Αυτός ο άντρας δίνει περισσότερες πληροφορίες για τον εαυτό του, ισχυριζόμενος ότι γεννήθηκε το 3.258 στην Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία. Στην ηλικία των 18 ετών μπήκε στον στρατό και έγινε στρατιωτικός .(Τα συμπεράσματα δικά σας).

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications