Τουλάχιστον οι μισοί Έλληνες πιστεύουν πως ο Covid-19 αποτελεί ανθρώπινο κατασκεύασμα

Όλο και περισσότεροι γίνονται σκεπτικοί σχετικά με την προέλευση του νέου κορωνοϊού, ο οποίος οδήγησε ολόκληρο τον πλανήτη σε ένα καταστροφικό lockdown πριν από μερικούς μήνες,πάρα την μαζική προπαγάνδα και την λογοκρισία

Με τις πληγές από την πανδημία στην οικονομία να είναι τρομακτικές, η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν συμμερίζεται τις απόψεις οργανισμών , όπως είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας , πως ο κορωνοϊός ξεκίνησε από τη φύση.

Αντιθέτως δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ξεκίνησε από εργαστήριο με συγκεκριμένους σκοπούς και όχι αναγκαστικά από ανθρώπινο λάθος.

Έτσι σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse:

Το 30% απαντά ότι είναι ανθρώπινο δημιούργημα με κάποιο σκοπό (πχ πείραμα), το 37% ότι δημιουργήθηκε τυχαία στη φύση, το 23% ότι είναι ανθρώπινο δημιούργημα κατά λάθος (πχ ατύχημα σε εργαστήριο), ενώ δεν ξέρω/δεν απαντώ απάντησε το 11% των ερωτηθέντων.

Περίπου 5 στους 10 ερωτηθέντες δήλωσαν πως πίσω από τον κορωνοϊό «κρύβονται» φαρμακευτικές εταιρείες , μεγαλοεπενδυτές ή ακόμη και ορισμένα κράτη.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως το 33% των ερωτηθέντων απάντησε πως η πανδημία χρησιμοποιείται επίτηδες για να επιβληθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των ανθρώπων.

Μαζί με όλα τα αλλα θυμήθηκαν να βγάλουν και αυτό fake μετά απο 2 χρονιά, ακυρώνοντας τους αρχαίους (το να μιλάνε ελληνόφωνοι για γένος που δεν ανήκουν ειναι σαν βάζεις ζουλου να σου μιλήσουν για την καταγωγή των ευρωπαϊκού γένους ), και για να πάνε την απήχηση στο 0 στο facebook :

Υπενθυμίζεται ότι οι ίδιοι διδάσκουν από τα σχολεια fake history ότι οι άνθρωποι προέρχονται από πιθήκους, που εκτός ότι δεν συμβαδίζει το DNA για να γίνει αυτό από δηθεν "τυχαίες μεταλλάξεις" σε χρόνο ξεπερνάει την ηλικία της Γης, χωρίς πτυχία γενετιστή αυτά, όπως χωρίς πτυχία "γενετιστή" ξέρεις αυτά που θα έπρεπε να ήξεραν οι "ειδικοί" που λένε ηλιθιότητες όπως τους δίδαξαν , ο λόγος που έβγαλαν το άνωθεν fake news ειναι πολύ χειρότερος από όσο νομιζουν κάποιοι και άφορα το σήμερα,(άλλος ένας λόγος που έχουν μανία την σελίδα και γενικά όσοι δεν λένε τις ηλιθιότητες τους), αλλα δεν θα επεκταθούμε στο θέμα γιατί θα ενοχληθούν πολλοί που πιστεύουν τις ηλιθιότητες των "ειδικών" , για την ιστορία: πολλοί ελληνόφωνοι δεν έχουν καν ευρωπαϊκή καταγωγή κάτι που ειναι εμφανές και στο χαρακτήρα τους..Το ότι τους έχετε συνηθίσει δεν σημαίνει ότι ανήκουν σε ευρωπαϊκό γένος ..

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ma και βεβαια το COD19 κατασκεβαστικε Στα Λαβ του Σόρος, οπωσκαιτοAIDS, οπως καιηΕμβολα, και το ΣΙΚΑ!, ΠαντωσοGaites Αγωρασε τηε Πατέντα. Αλλα ο FAUCI το έστειλε στην Κίνα με πολλα χρηματα.Καμμια αμφιβολια, δεν πέφτει απο τα δένδρα, οπως λέγανε στους Αφρικανούς γιατο ΑIDS, OTAN o Καθηγητης GALLOW TO εφεύρε μετα απο 15 χρονια εργασίας και το πήγανε στην Αφρική, διοτι αυτος ηταν ο σκοπος τους. Καπου 80 Εκατομοιρια θύματα, ηταν το αποτελεσμα τωνδυστηχισμενωνανθρωπων.Σιγουρα το CON19 το οποίο ειναι εα απλο Συνάχι, αποκλείετε να εχει αποτελεσμα. Αλλα θα μας φοβερίσουν οσω μπορουν, για α κάνουμε το εμβόλιο για CON19, το ΟΠΟΙΟΝ θα μας σκοτώσει, αλλα οχι βεβαια το ΣΥΝΑΧΙ,ΤΑ ΕΜΒΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.Ξυπνήστε, πριν ειναι αργά.Στην Αμερικη εχουν ηδη ετοιμάσει νόμο, ο Στρατος θα μας εμβωλιασει, και αρχίσαν στην Florida της Αμερικη, η οποια ειναι H STATE OPOU οι ηλικιωμένοι ζουν. Οπως βλεπετε και ο ΖΤραμπ οπως οι Σιωνιστες τον Παρακολουθουσαν γιαμ30 χρονια, και τελικα τον εκαναν Πρεδρο. Οπως τον ηλιθιο Οβαμα, τον μηδαμηνον ΖBush, Kai Βεβαια το παλιαρι της φακής Κλιντον. Ζ.Βεπετε σε οτι γραφω το κεφάλαιο Ζ, αυτο λεει σε αυτον που με παρακολουθεί για δεκάδες χρονια τωρα, ποια ειμαι για να κανει ιδιαίτερε ποσοχη.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications