Λύθηκε και το τελευταίο “μυστήριο” από την «τυχαια» ανακάλυψη

Όταν θέλεις, υπάρχει και δρόμος. Αρκεί να πεις θέλω και μπορείς να το κάνεις. Δεν υπάρχει δεν μπορώ για τον άνθρωπο, ο άνθρωπος κρύβει πάρα πολλές δυνάμεις. «Όπου υπάρχει θέλω, υπάρχει Δρόμος», όπως λέει ο Ηράκλειτος: «Εάν μη έλπηται, ανέλπιστον ουκ εξευρήσει, ανεξερεύνητον εόν και άπορον ...».

Tα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα από όσο φαίνονται.... Ευτυχώς που έχουν μάθει στον όχλο ότι "μορφωμένος" και "έξυπνος" ειναι αυτός που έχει πτυχία, και σε ηλικία 17 χρόνων μάθαινες πτυχιούχους ηλίθιους αυτά που υποθέτεται είχαν σπουδάσει..!

Το μυστήριο αυτό προβλημάτιζε επι χρονιά, το γιατί οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν πως δουλεύουν ακόμη και άπλα πράγματα και λειτουργούν μηχανικά με βάση τι έμαθαν απο τους προηγούμενους, η από σχόλες ενώ ειναι ανίκανοι να επινοήσουν καλύτερους τρόπους να γίνει μια δουλειά πχ ενώ ύπαρχε καλύτερος τρόπος, που ειναι ανίκανοι να σκεφτούν από φύση τους, και δεν ειναι εφευρετικά άτομα..

Τελικά έτσι ειναι παντού οι περισσότεροι και οχι μονο σε κάποια συγκρινόμενη δουλειά, δηλαδή κάνουν δεδομένα ότι τους μάθεις, και έχουν περιορισμένη αντίληψη οχι μονο για το τι γίνεται μπροστά τους αλλα και για τον ίδιο τον κόσμο που τους περιβάλει γιαυτό βλεπεις ηλίθιους με πτυχία που δεν καταλαβαίνουν πως βιδώνει μια βίδα αν δεν το σπουδάσουν πρώτα η το δουν από άλλους...

Το μυστήριο λύθηκε εν μέρη μόλις το 2013, και στην συνεχεία επιβεβαιώθηκε και με το ίντερνετ. Όταν άπλα έκανες μικρή ερευνά από τι άτομα ειναι οι μεγαλύτερες εφευρέσεις ιστορικά..Πολλά που παρατήρησες στο ίντερνετ εξηγούν πολλά ένα εξ αυτών ειναι ότι όλοι οι δογματικοί με τα γνωστά κόμματα ειναι δογματικοί και σε πολλά αλλα πχ σε ποδόσφαιρο, που είχες απέχθεια από μικρό, μόλις πρόσφατα επιβεβαίωσες την υποψία που είχες για τον λόγο που ειναι έτσι πολλοί εκ γενετής.

Είναι τόσο έξυπνοι πολλοί που διαβαζουν έγκυρες πήγες επι χρονιά που εκτός τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους, οι φερόμενοι αρθρογράφοι σε αυτές εκτός από αριστεροι κομμουνιστες συνήθως και μασόνοι μερικοί εξ αυτών, έτσι μια μικρη σπείρα καθοδηγεί ορδές ηλίθιων,που στην συνεχεία αυτές οι ορδες ηλίθιων παρασύρουν τους πάντες.

Πας κάπου σε μια υπηρεσία συγκεκριμένα,και ανάμεσα σε 4 γυναικες εκ των οποίων οι 3 ήσαν αμφίβολου ράτσας και οι 2 εξ αυτών κακομούτσουνες δηλαδή είχαν αρνητική αύρα και έβγαζαν κάτι το κακό, υπήρχε και μια ευρωπαϊκού γένους,για επιβεβαίωση ότι ηταν ευρωπαϊκού γένους ψυχή και σώματι, της πέταξες διάφορα μυστικιστικά που θα αφυπνίσουν για το ποια ειναι,και που αν έχει αγνή ψυχή θα δείξει ενδιαφέρον να μάθει, πράγματι! ειναι σαν αυτό που λένε ότι είπαν στους αρχαίους ότι έχετε ξεχάσει ποιοι ειστε, αν κάνεις το ίδιο σε μη ευρωπαϊκού γένους, η σε υλιστικά πνεύματα η θα σε κοιτάνε λες και είσαι εξωγήινος η στην χειρότερη θα θεωρήσουν τρελό. Αυτή λοιπόν λόγο ότι στο κύκλο της δεν έχει ομοίους της ειναι καταδικασμένη να πεθάνει στην άγνοια οπως πολλοι άλλοι και άλλες και με δονούμενο οτι οι Νεοέλληνες αμφίβολου ρατσας ειναι πολύ περισσότεροι στην Ελλάδα . Ακόμη και στο ίντερνετ να ψάξει εξαφάνισαν όλες τις ανεξάρτητες πήγες, μονο σε καθεστωτικές θα μπει αφού αυτές βγαίνουν στην αναζήτηση, είτε σε νεοελλήνων .

Ένα τελευταίο “μυστήριο” που έψαχνε απάντηση αφού βρέθηκαν πολλές απαντήσεις τα τελευταία 5 χρονιά,(εσύ Νεοέλληνα τι έμαθες αυτά τα 5 χρονιά διαβάζοντας έγκυρες πήγες?), ειναι γιατί κάποιοι να γεννιούνται σε αυτή την κόλαση στην Γη, και αναμεσα σε βάρβαρους, ενώ αν είχες την επιλογή που θα γεννηθείς η Ελλάδα θα ηταν η τελευταία σου επιλογή, διότι και λόγο τουρκοκρατιας έχει πληθώρα βάρβαρων και υλιστών που ρίχνουν το επίπεδο και πάνε την κοινωνία στο πάτο.

Δεν έχεις διαβάσει βιβλία τι έλεγαν οι αρχαίοι γιατί τα έχουν διαστρεβλώσει πολλά εξ αυτών, ούτε τι λένε διάφοροι Νεοέλληνες που τα βλέπουν όλα Έλληνο-κεντρικά , άντε να πεις τώρα στον κάθε ουγκανο Νεοέλληνα και στην θεία σου την Ευτέρπη,που ότι ξέρει ειναι από τα μασονικά σχολεία και τις δεκάδες έγκυρες πήγες τους που διαστρεβλώνουν τα πάντα, ότι μια ευρωπαϊκού γένους Γερμανίδα -Ιταλίδα κτλ ειναι ίδιο γένος με μια ευρωπαϊκού γένους Ελληνίδα(!) και πως το πρόβλημα ειναι συγκεκριμένες ράτσες σε κάθε χώρα και οχι οι χώρες μεταξύ τους, αυτές οι ράτσες σπέρνουν διχόνοια και εκφυλίζουν τα πάντα, και τι έλεγαν επι χρονιά? "η Γερμανία επιβάλει μετρά στην Ελλάδα" οχι οι ίδιοι που δουλεύουν για την παγκόσμια μασονία! και αν ρωτήσεις 100 Νεοέλληνες που πιστεύουν την άνωθεν ηλιθιότητα: και την Γερμανία ποιοι την έκαναν ισλαμπαρατ? δεν θα ξερουν να απαντήσουν, όποτε από τέτοιους Νεοέλληνες δεν περιμένεις φως, ακόμη και αν παριστάνουν τους ειδικούς και ηταν καθηγητές σε πανεπιστήμια, αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται όποτε απάντηση στο μυστήριο δεν θα μπορούσαν να δώσουν, μεταξύ άλλων έχουν καπηλευτεί τι έλεγαν οι αρχαίοι και παριστάνουν τους φιλόσοφους και τους μορφωμένους .

Οι υποψίες βγήκαν αληθινές και περιγράφονται σε ένα βιντεο 5 χρόνων με 1000 προβολές μονο! (αν ηταν καμια χαζομάρα θα είχε 1 εκατομμύριο προβολές) που άπλα λέει για την αρχαία γνώση και την σοφία που εξαφάνισαν απο την Ευρώπη, και αυτές οι γνώσεις εχουν μείνει στο Θιβέτ, και που ανακάλυψες πρόσφατα, που εξηγεί τον λόγο γιατί γέμισε ο τόπος αγρίμια και ηλίθιους, δηλαδή για τους κύκλους της ζωής και πως πέφτουν σε ζωώδες κατάσταση αντί να ανεβαίνουν και ξανα γεννιούνται, και αλλα πολλά που ειναι μονο για μύστες και ανώτερους πνευματικά ανθρώπους απο την γέννηση τους, και οχι επειδή έχουν τίτλους, δεν το βάζουμε καν εδώ γιατί θα το εξαφανίσουν από το youdupe, εκτός ότι αυτά για τους πολλούς ειναι θεωρίες συνωμοσίας! επίσης για να καταλάβει και το βιντεο κάποιος πρέπει να ξέρει αλλα πρώτα, δεν αρχίζεις από την αρχαία γνώση διαβάζοντας βιβλία για να το παίζεις έξυπνος,αλλα η πραγματικότητα και η παρατήρηση του τι γίνεται, σε οδηγεί στην αρχαία γνώση, και άπλα επαληθεύεις αυτά που έλεγαν οι αρχαίοι.

Μεταξύ άλλων περιγράφονται πως όσοι μένουν στην άγνοια και εκφυλίζονται ειναι καταδικασμένοι να ξανα γεννιούνται σε αυτόν τον πλανήτη φυλακή, γιαυτό κατάργησαν από τον χριστιανισμό ότι ξανα γεννιέσαι. Εδώ φαίνεται πόσο μεγάλο κακό κάνει η άγνοια οχι μονο σε αυτή την ζωή σας, αλλα και στις επόμενες γνωστό και ως κάρμα, και το 80% διαβάζει έγκυρες πήγες και δεν ξέρει οχι μονο για αυτά, αλλα ούτε τα αυτονόητα και όλοι ολα τα ξέρουν λέγοντας ηλιθιότητες κανένας δεν λεει δεν ξέρω . Κατά τα αλλα όλοι παριστάνουν τους απόγονους των αρχαίων φιλοσόφων και το πιο σοβαρό θέμα που τους απασχολεί ειναι το ποδόσφαιρο, αν τους μίλησες δε για τέτοια θέματα: ουγκ ! τι θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές ?ουγκ! ... Σαν τις ελληνόφωνες σημιτικές ράτσες που τους ξέρετε ως αριστερούς συνήθως και δήθεν "ιδεολογία".Και επειδή έχετε άγνοια και τα βλέπετε όλα κομματικά ενώ δεν ειναι: έχουν άλλη προέλευση και δημιουργό, αυτό οπως το καταλαβαίνει κάνεις, και δεν βρέθηκε κανένας εφευρέτης της ράτσας τους ιστορικά,που σημαίνει ότι δεν επικράτησαν λόγο ότι ειναι έξυπνοι και ευφυής, εξάλλου η αρετή και η ευφυή πάνε πακέτο, αλλα λόγο ότι ειναι όλα τα αντίθετα, δηλαδή ύπουλοι και μοχθηροί γιαυτό και λένε ψέμματα στα πάντα χωρίς τύψεις και ένοχες. Ζουν ανάμεσα σας και εκφυλίζουν τα πάντα..

Post A Comment:

2 comments

Apolon88είπε...

Καλησπέρα.Επισκέπτομαι το site σου χρόνια τώρα και συμφωνώ στα περισσότερα απο αυτά που λές.Θα ήθελα αν μπορείς με κάποιο τρόπο να μου στείλεις είτε λινκ είτε τίτλους βιβλίων,γενικά οτιδήποτε απο τα ακόμη ποιο ψαγμένα.Γιατί και γω την ψάχνω καιρό αλλα η γνώση ποτέ δεν τελειώνει και μου λείπουν ακόμη πολλα.Ιδιάιτερα θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τον εχθρό.Ξέρω αρκετά αλλά λείπουν οι λεπτομέρειες.Ευχαριστώ.

ATOMείπε...


Ίρις, το Παράθυρο της Ψυχής. Άρχισε από αυτη την ταινία για να μπεις στο πνεύμα τι γίνεται, θα την βρεις με ελληνικούς υποτίτλους on line .
Περισσότερα μη δημοσιά,αποστολή μηνύματος πάνω αριστερά για να διαπιστωθεί και ότι δεν είσαι ελληνόφωνος της γνωστής ράτσας κάλου κακού και θελεις πήγες για τις εξαφανίσετε και αυτές η λινκ βιντεο για να τα κατεβάστε ο μεσαίωνας του σκοταδισμού ειναι ήδη εδώ και ειναι και ιντερνετικός στείλε μήνυμα σε περίπτωση που ανήκεις ξεκάθαρα σε ευρωπαϊκό γένος η δεν έχεις στο σοι σου ιουδαϊκό αίμα δηλαδή κομμουνιστες αριστερούς κτλ με Haplogroups E1b1b1b2a E-M123 και E-M34 Ευχαριστώ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications