Απίστευτες ελληνικές ιστορίες: Γεωργιανός διαρρήκτης δηλώνει «πρόσφυγας» και αιτείται ασύλου!

Είναι πραγματικά απίστευτο, αλλά δυστυχώς αληθινό από την πλήρη διάλυση που επικρατεί στη χώρα από τα κύματα των αλλοδαπών που έχουν εισβάλει με κάθε τρόπο.

Πριν από δύο ημέρες δύο Γεωργιανοί διαρρήκτες είχαν έρθει αντιμέτωποι πρόσωπο με πρόσωπο με μια οικογένεια που ενώ επέστρεφε στο σπίτι της τους ανακάλυψε μέσα.

Το συμβάν είχε γίνει στη Νέα Σμύρνη. Η οικογένεια αντέδρασε ψύχραιμα και τους κλείδωσε μέσα και αυτοί αναγκάστηκαν και αυτοί για να μην συλληφθούν πήδηξαν από το μπαλκόνι. Έγιναν αντιλληπτοί όμως και ένας εξ αυτών συνελήφθη.

Στη συνέχεια όμως διαπιστώθηκε ότι ο Γεωργιανός είχε υποβάλει αίτημα ασύλου δηλώνοντας «πρόσφυγας»!
Είναι άγνωστο τι τύχη είχε το αίτημά του, αλλά είναι σίγουρο ότι οι Αρχές το εξέταζαν!
Έτσι λοιπόν ο Γεωργιανός «πρόσφυγας» και «αιτούντας» συνελήφθη σε διάρρηξη διαμερίσματος.
Θεωρείται δε απίθανο να απελαθεί από τη χώρα, ενώ ο ομοεθνής επίσης «πρόσφυγας» του αναζητείται.

Νέα Σμύρνη: Γύρισαν σπίτι και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες - Τους έσωσε η ψυχραιμία τους

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια οικογένεια στη Νέα Σμύρνη επιστρέφοντας στο διαμέρισμά της, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με δύο διαρρήκτες, αλλά μια κίνηση αποδείχθηκε σωτήρια.

Όλα έγιναν στην οδό Δαρδανελίων στη Νέα Σμύρνη με την οικογένεια να μην πιστεύει στα μάτια της με το θέαμα που αντίκρισε βλέποντας τους δυο ληστές μέσα στο σπίτι της. Διατήρησαν όμως την ψυχραιμία τους και κλείδωσαν τους διαρρήκτες μέσα στο διαμέρισμα, προκαλώντας τους πανικό.

Εκείνοι μην έχοντας άλλο τρόπο διαφυγής και στο ενδεχόμενο να συλληφθούν πήδηξαν από το μπαλκόνι. Έγιναν ωστόσο αντιληπτοί από έναν γείτονα που εκείνη την ώρα έβγαζε βόλτα τον σκύλο του και άρχισε να τους κυνηγάει.

Η οικογένεια είχε ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία τελικά κατάφερε να συλλάβει τον έναν διαρρήκτη, ενώ γίνονται προσπάθειες να συλληφθεί και ο δεύτερος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications