Τσακώνονται για δις που έδωσαν σε καθεστωτικά site  την ώρα που δίνουν εντολές για εξαφάνιση ανεξάρτητων σελίδων

Τσακώνονται για δις που έδωσαν σε καθεστωτικά site στα κανάλια τους....Απολογητικός και αμήχανος εμφανίστηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην τηλεόραση του OPEN, όταν ρωτήθηκε για το που πήγαν τα λεφτά της διαφημιστικής δαπάνης “Μένουμε Σπίτι”.

«Πήραμε μια δύσκολη, γρήγορη απόφαση να ενημερώσουμε τους πολίτες στην φάση που επιβάλλαμε τα περιοριστικά μέτρα το Μάρτιο. Ήταν κομβικό να έχουμε έγκαιρη ενημέρωση. Η έγκαιρη ενημέρωση έσωσε ζωές. 1232 ΜΜΕ συμμετείχαν στην καμπάνια. Δεν καταλαβαίνω πως υπάρχει ζήτημα εδώ ότι δίνουμε σε κάποιους μόνο αυτούς που επιθυμούμε»

«Δεν υπάρχει καμία πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την επιλογή των Μέσων που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης και οι καλές εφημερίδες που αναφέρετε συμμετείχαν».

«Αυτοί που δεν συμμετείχαν ήταν Μέσα που διακινούν fake news ή προκαλούν σύγχυση στο κοινό. Απάντησα σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι για παράδειγμα δεν μπορεί να συμμετέχει ένα μέσο στην καμπάνια που μιλά για «κορωδοϊό».

Και ποιοι ειναι αυτοί που διακινούν δήθεν fake news? όλες οι ανεξάρτητες σελίδες όπως είχαν βγάλει λίστα προ ετών στην ιντερνετική σπείρα τους Ελληνικά Hoaxes, (και όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι γεμάτες ψέμματα και προπαγάνδα στα πάντα ), μαντέψτε τι κοινό έχει με μια άλλη σελίδα facebook antifa εκτός ότι και οι δυο έχουν διαχείριση απο το Ηνωμένο Βασίλειο και τους ίδιους δηθεν άσχετους σχολιαστές (και troll με ψεύτικα προφίλ) να αλληλοϋποστηρίζονται, και με το Propaganda Officer στο London Antifascists :

Το οποίοι κάνει δημοσια υποκίνηση φυλετικού μίσους στο λευκό γένος,χωρίς να παραβιάζει τους κανόνες του facebook :

Προφανώς έδωσαν λεφτά και σε αυτήν την σπείρα για την ενημέρωση του "έξυπνου κοινού της" που θέλει ειδική σελίδα που θα του λέει τι ειναι αλήθεια και τι ψέμματα, αν και συνήθως ειναι αριστεροί κομμουνιστές που οποιος σχολιάσει τα αυτονόητα είτε τον χλευάζουν 5-6 μαζί είτε προσπαθούν να τον εξαπατήσουν και στα σχόλια, οι φερόμενοι ειδικοί των δήθεν fake news ειναι επίσης όλοι τους αριστεροί (άπλα δείτε τα προφίλ τους! αλλα τους συκοφάντησες που τους είπες αριστερούς πριν 4 χρονιά πολύ πριν κανουν την γκάφα να βαλουν ότι έχουν σχέση με ιδρύματα του Soros και ξυπνήσουν κάποιοι, άμα περιμένεις μαντάμ και μεσίε να βάλουν από μονοί τους από που έχουν χρηματοδότη για να καταλάβεις οτι ειναι άλλη μια καθεστωτική σελίδα άστο! μην μπαίνεις καθόλου στο ίντερνετ μην ψηφίζεις καν, και μην λες την δηθεν άποψη σου για τίποτα, γιατί θα λες τις ηλιθιότητες που σου έμαθαν σαν παπαγάλος, και είσαι επικίνδυνος/νη για τους άλλους, αν και ο στόχος έχει να βγάζει fake news ότι ενοχλεί και να κάνει πολεμο σε ανεξάρτητες σελίδες έβαλε "πως να πλένετε τα χεριά σας" λες και μιλάνε σε παιδιά 5 χρονών, όπως ειναι τα μυαλά όσων διαβάζουν αυτή την "ανεξάρτητη σελίδα", και δεν ειναι από το σινάφι τους που αλληλοϋποστηρίζονται και έτσι βλέπεις 500 - 1000 like σε ότι βάζουν και δεκάδες σχόλια και σελίδες που εχουν 5 φόρες περισσοτερους "fun" με το ζόρι έχουν 50 like σε κάθε post,ούτε αυτο κανει εντύπωση σε κανέναν, βλεπε πχ μια άλλη "έγκυρη και ανεξάρτητη" πηγή τους γεμάτη ιστορικά ψέμματα γνωστή ως ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με 700.000 like, δεν μιλάμε καν για ανεξάρτητες σελίδες που έχουν ελάχιστη απήχηση στο facebook και συνεπώς ελάχιστοι βλέπουν τα Post άρα και ελάχιστα like σε κάθε post, αν έχεις και εναν ηλίθιο λαό τα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα ,αφού διαβάζει δεκάδες έγκυρες πήγες τους, που επι χρονιά παίρνουν χιλιαδες ευρώ για να κάνουν προπαγάνδα, και νομίζει ότι ειναι ανεξάρτητες.

Τυχαία ηταν σε αριστερές σελίδες πριν ο "αρχισυντάκτης" τους, επίσης τυχαία δεν συμπαθεί τον Τραμπ:

Kαι εδώ τα αποτελέσματα με απευθείας εντολές στο facebook βγάζοντας fake news ακόμη και τις δηλώσεις του Βενιζέλου που πρότεινε το μικροτσίπ του Μπιλ Γκέιτς στο open, και πολλά αλλα ενοχλητικά post ως συνήθως που χαρακτηρίζουν ως fake news με "αποδειξεις" από αλλες δίκες τους πήγες, και εν ανάγκη διαστρευλώνοντας τα γεγονότα με δόλο και πάντα με μαρξιστικές ασυναρτησίες, με μονο στόχο να βλάψουν τις ελάχιστες ανεξάρτητες πήγες που ούτως η άλλος επι χρονιά εχουν ελάχιστη απήχηση στο facebook σε σχέση με τις δίκες τους που έχουν τεράστια απήχηση :

Έκτος από το facebook εντολές δίνουν και στην google για να μην βγαίνουν ψηλά στην αναζήτηση ανεξάρτητες σελίδες και επίσης να μην έχουν κέρδη ώστε να κλείσουν εντελώς . Αυτοί ειναι Δημοκράτες που βγάζουν οι Νεοέλληνες 40 χρονιά τώρα ...Η αλήθεια ειναι ότι πριν το ίντερνετ δεν ήξερες ότι μεγαλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού στην Ελλάδα ειναι εντελώς ηλίθιοι, κάτι που ειναι εμφανές με το τι σελίδες διαβαζουν ως έγκυρες και σοβαρές πήγες στο internet, και οι περισσότερες που ειναι στην πρώτη θέση ειναι γεμάτες με άναρχο-κομμουνιστές που δηλώνουν ανορθόγραφοι και ιστορικοί,( τους πιο εμφανίσιμους τους έχουν για την τηλεόραση) .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications