Η στιγμή που η 35χρονη ρίχνει βιτριόλι και τρέχει προς το ταξί - Καρέ-καρέ οι κινήσεις της

Στη δημοσιότητα βγήκε νέο βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, που οδήγησε στον εντοπισμό τη φερόμενης ως δράστιδας για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Στο βίντεο, το οποίο έχει καταγραφεί απο κάμερα ασφαλείας εμφανίζεται η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης, να τρέχει λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση φορώντας περούκα και καπαρντίνα και στη συνέχεια να προσεγγίζει το ταξί που είχε καλέσει για να απομακρυνθεί από την περιοχή, όπου βρίσκεται το γραφείο της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση, στην Καλλιθέα.

Το κλειστό κύκλωμα, μάλιστα, έχει καταγράψει την ίδια γυναίκα, μία μέρα πριν, στις 19 Μαΐου, στο ίδιο σημείο που προφανώς πήγε είτε για να κατασκοπεύσει τον χώρο είτε για να πραγματοποιήσει την επίθεση, κάτι που όμως δεν έγινε εκείνη την ημέρα.

Το βίντεο παρουσίασε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.​ Πώς έφτασε η Αστυνομία στη σύλληψη της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι

Μια σειρά από λάθη της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, το πρωί της 20ής Μαΐου στην Καλλιθέα, αξιοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, για να φτάσουν στην ταυτοποίησή της.

Αρχικά, κάμερα ασφαλείας της περιοχής όπου έγινε η επίθεση στη λεωφόρο Θησέως, την είχε καταγράψει την ώρα που έφευγε από το σημείο και έτσι οι αστυνομικοί που διερευνούσαν την υπόθεση γνώριζαν τον σωματότυπό της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications