Όταν οι χρήσιμοι ηλίθιοι και αδίσταχτοι ταυτόχρονα «Δημοσιογράφοι» πέφτουν οι ίδιοι στην παγίδα τους

Ένα απο τα πρώτα πράγματα που παρατήρησες με το ίντερνετ ειναι ότι λεγόμενοι αριστεροι κομμουνιστές δεν ειναι άπλα ηλίθιοι αλλα άκρως αδίσταχτοι και μοχθηροί, μπορείτε επίσης να τους δείτε να σχολιάζουν παντού ηλιθιότητες προσπαθώντας να εξαπατήσουν τους πάντες και κάνουν αυτό ακριβώς που λέει στην εικόνα. Φαντάσου τώρα αυτούς στην κοινωνία....

Και τώρα ξυπνά γιατί ειναι στην κοινωνία, γιαυτό έχει αυτά τα χάλια, μεταξύ άλλων οι 9 στους 10 που ειναι εγκληματικά στοιχειά ειναι και αριστεροί κομμουνιστές, γιαυτό έχουν και νομούς να τους βγάζουν έξω, τι γίνεται όταν αυτοί ειναι σε θέσεις κλειδιά και σε "έγκυρες πήγες"? σε θέσεις κλειδιά βλέπετε τι γίνεται 40 χρονιά τώρα.

Οι έγκυρες πήγες τους ειναι γεμάτες από τέτοιους, μπείτε για παράδειγμα στους “Αρθρογράφους” του lifo.gr κόψτε φάτσες και βγάλτε συμπεράσματα, με εξαίρεση κάτι γυναίκες που τις έχουν κάνει σαν τα σημιτικά μούτρα τους, όλοι τους εμφανίζονται ως "αρθρογράφοι" κανένας δεν έχει δουλέψει πότε του, η μονή τους δουλειά προφανώς ειναι να γράφουν προπαγάνδες και βιβλία, είτε ειναι απευθείας πρόεδροι σε εταιρίες, αφού δεν πιάνουν τα χεριά τους σε τίποτα. Εδώ έχουμε την περίπτωση συμμορίτη που πήγε να χλευάσει το κόμμα Κασιδιάρη και τον μπλόκαρε το facebook αυτοματοποιημένα όπως κάνει σε όλους αν βάλουν κάτι με τον Κασιδιάρη, δημοκρατικά πάντα, ούτε προπαγανδες δεν μπορούν να κάνουν οι κομμουνιστες με τα αυτοματοποιημένα bot του facebook και ωρύονται για λογοκρισία του facebook που κάνει εδω και χρονιά σε ανεξάρτητες πήγες άλλα δεν το έκαναν θέμα! αφού δεν είπε ότι ειναι "ναζιστικό" το facebook πάλι καλα :

Η λογοκρισία του Facebook ξαναχτύπησε: Μπλόκαραν τον λογαριασμό του Άρη Χατζηστεφάνου!! από το sputniknews.gr που βάζει μαρξιστικές προπαγάνδες συχνά πυκνά, ενώ υποτίθεται ειναι ρωσικό site και η Ρωσία δεν έχει μαρξισμό άρα τι συμβαίνει? άπλα έχουν μπει και εκεί συμμορίτες! που κόπτονται για την "λογοκρισία του facebook" σε συνάδελφο τους και οχι σε ανεξάρτητες πήγες! και γράφουν τα εξής:

Ο ελεγκτικός μηχανισμός του Facebook «κατέβασε» -για 24 ώρες- το προφίλ του Άρη Χατζηστεφάνου, έπειτα από ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Το προφίλ του Άρη Χατζηστεφάνου στο Facebook «κατέβασαν» -για 24 ώρες- οι ελεγκτικές αρχές του δημοφιλούς social media, σε ακόμη ένα περιστατικό λογοκρισίας.

«Σήμερα το απόγευμα (σ.σ. Τρίτη) πληροφορήθηκα ότι το Facebook μπλόκαρε για 24 ώρες τον προσωπικό μου λογαριασμό για μια σατιρική φωτογραφία που δημοσίευσα σχετικά με το νέο κόμμα του υπόδικου, ναζιστή Ηλία Κασιδιάρη» γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος. Κατά τον ίδιο, πρόκειται για τη φωτογραφία του νεόκοπου κόμματος «Έλληνες Για την Πατρίδα», το οποίο σε αρκετές ιστοσελίδες παρουσιάστηκε ως «Έλληνες Γ.Τ.Π.».

​Ο κ. Χατζηστεφάνου, στις 4 Ιουνίου, δημοσίευσε ένα κείμενο στην προσωπική του ιστοσελίδα, με τον τίτλο «Ένα μικρό πείραμα ΓΤΠ Καβάλα». Στη συνέχεια, ανήρτησε το επίμαχο άρθρο και στο Facebook, με αποτέλεσμα ο ελεγκτικός μηχανισμός του δημοφιλούς social media να «μπλοκάρει» το προφίλ του.

«Οι ελεγκτές του Facebook στην Ελλάδα, που ενοχλήθηκαν προφανώς από την ανάρτηση, με προειδοποιούν ότι αν υπάρξει και άλλο σχετικό περιστατικό, οι ποινές θα είναι σκληρότερες» κατήγγειλε, μεταξύ άλλων.
Και πρόσθεσε: «Δεν δεχόμαστε ούτε νουθεσίες ούτε απειλές από ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο δεν είχε το θάρρος να μπλοκάρει τα ρατσιστικά και επικίνδυνα μηνύματα του Τραμπ, όπως έκανε ακόμη και το Twitter».
Διαβεβαίωσε δε ότι «δεν πρόκειται να μας πτοήσουν οι ιδεολογικές και πολιτικές επιλογές των ελεγκτών του Facebook. θα είμαστε πάντα αντιφασίστες και αντιναζί».
Διαβάστε ΕΔΩ την καταγγελία του κ. Χατζηστεφάνου.

------------------------

Βάζοντας και λίνκ στο προφανώς μαρξιστικό info-war.gr, ούτε ενα όνομα δεν μπορούν να βρουν βάλουν και έβαλαν ίδιο όνομα με μια σέλιδα του Άλεξ Τζόουνς? η το έβαλαν δόλια για να νομιζουν οι κοιμισμένοι ότι μπαίνουν σε σελίδα του Άλεξ Τζόουνς?

Υπόδικου και ναζιστή! υπόδικος και φτιάχνει κόμμα? όσο για το ναζιστή ευτυχώς που ο όχλος έχει φάει τέτοια προπαγάνδα επι χρονιά από δεκάδες έγκυρες πήγες τους, σχολεια ταινίες και βιβλία που δεν εχει ιδέα από αληθινή ιστορία αν και ειναι μόλις 80 χρονιά πριν,πιο συγκεκριμένα ξέρουν τα ακριβώς αντίθετα, μέχρι Νεοέλληνες σε ψευδό-πατριωτικές σελίδες αναπαράγουν μαρξιστικές ιστορικές προπαγανδες, δεν ξέρουν καν ότι οι κομμουνιστές εκτός ότι έσφαζαν όσους άνηκαν στο ευρωπαϊκό λευκό γένος επιλεκτικά (οι αληθινοί απόγονοι αρχαίων) ως ναζι φασίστες, έκαναν και παιδομάζωμα παιδιών αντιστοίχου γένους στην Ελλάδα, ούτε ποιοι στα αλήθεια ειναι οι ρατσιστές και σε ποιους , τα ρατσιστικά και επικίνδυνα μηνύματα του Τραμπ που τα είδε?.

«Δεν πρόκειται να μας πτοήσουν οι ιδεολογικές και πολιτικές επιλογές των ελεγκτών του Facebook. θα είμαστε πάντα αντιφασίστες και αντιναζί» συγνώμη αυτός ο σχιζοφρενής ειναι "δημοσιογράφος" και μάλιστα "γνωστός"? η άναρχο-κομμουνιστής? πατάς να δεις ποιος ειναι αυτός ο "γνωστός δημοσιογράφος" αφού έχεις να δεις τηλεόραση 10 χρονιά, περιμένοντας να δεις καμιά σημιτική φάτσα , και πράγματι με ποια ιδιότητα ακριβώς αυτός σχιζοφρενής εμφανίζεται στα κανάλια? και αν πιάσεις εναν απο δαύτους και τους κανεις ανεξάρτητες υγειονομικές εξετάσεις θα βγουν αλλα στην επιφάνεια, έχει χάρη που ο όχλος δεν έχει ιδέα σε ποιους ηταν ρατσιστές και γιατί οι "κακοί ναζι",και νομίζουν ότι αυτοί που έτη μπροστά σε όλα ηταν άπλα ρατσιστές χωρίς λόγο και αίτια και το λεγόμενο παγκοσμιο οργανισμό υγείας δεν το ίδρυσαν τυχαία το 1946, η που τους είχαν μαζέψει στα ξερονήσια στην Ελλάδα? γιατί ηταν άπλα αριστεροί (!) αυτό νομίζουν εκατομμύρια κοιμισμένοι(!) το ότι κάνουν σαν ψυχοπαθείς και συμπεριφερονται περίεργα και μη φυσιολογικά δεν το βλέπουν .

Τα παράπονα του σε αυτόν τον όμοιο του (τυχαία που συμφωνούν και οι δυο κατα του Τραμπ) και "αρχισυντάκτη" των "ανεξάρτητων ELLINIKA HOAXES"με ορδες άναρχο-κομμουνιστών σχολιαστών, ανεξάρτητων όπως λένε ψευδώς, και παριστάνει τον καμπόσο με καθοπρεπισμους, και που συνεργάζεται με το facebook για να εξαφανίσει ανεξάρτητες πήγες,fake news βγάζουν ότι ενοχλεί , εδώ αποκαλεί αδίσταχτο τον Ντόναλντ Τραμπ σε ντοκιμαντέρ που έφτιαξαν κατα του στο netflix :

Έχεις στείλει στοιχειά για αυτήν την ιντερνετική σπείρα ELLINIKA HOAXES μαζί με την αδελφή σελιδα της με παρόμοιο όνομα με τους ίδιους δηθεν άσχετους σχολιαστές άναρχο-κομμουνιστών antifa , που δίνουν εντολές στο facebook google για εξαφάνιση ανεξάρτητων σελίδων εδώ και χρονιά πριν το κανουν καν επίσημα με πρόφαση δήθεν fake news στα ELLINIKA HOAXES , στην φερόμενη ελληνική αστυνομία και δεν έχει απαντήσει, ο δε δήθεν απόστρατος με στρατιωτικού τύπου ταυτότητα (οπως αποκαλύφθηκε σε αγωγή της "Ένωση Ελλήνων Φυσικών") που εμφανίζουν δήθεν ως ιδρυτή των ELLINIKA HOAXES και που συκοφαντούσε μόνιμος την σελιδα μας προ ετών, μονο απόστρατος δεν ειναι για άλλο λόγο έχει στρατιωτικού τύπου ταυτότητα, που συνήθως έχουν πράκτορες .

Και εδώ επίσης άλλος άναρχο-κομμουνιστης όταν δεν γράφει παντού για φασίστες ναζι, έχει πάρει σβάρνα όλα τα μαγαζιά που έχει πάει και γράφει αρνητικά σχόλια ετσι ειναι οι περισσότερου απο το σινάφι τους :

Επίσης λένε ύβρις μόνιμος εκτός αν μιλάνε δημοσια που παριστάνουν τους ευγενικούς, ειναι μαυριδερά τριχωτά αγρίμια συνήθως και υλιστές με οτι κακό συνεπάγεται αυτό , τις γυναίκες τις βλέπουν ως αντικείμενα όπως οι συγγενικές ράτσες τους τύπου άραβες κτλ, και τις εξαπατούν με ευκολία λόγο ότι ειναι μοχθηροί, αυτό ειναι το προφίλ των λεγόμενων κομμουνιστών συνήθως, ζουν αναμεσα σας εδώ και χρονιά και θεωρούνται "Έλληνες" δηθεν ως απόγονοι αρχαίων ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications