Μήνυση κατά της «κοκκινομάλλας»  καταθέτει ο πρώην σύζυγός της

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται ότι άρπαξε τη μικρή στις 11 Ιουνίου έξω από το σχολείο της, δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση, για ψευδείς ισχυρισμούς, εναντίον της κοκκινομάλλας, μετά τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε. Σύμφωνα με δηλώσεις του θα κάνει το παν για να προστατέψει την κόρη τους.

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω», δήλωσε στο MEGA ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης.

Όπως λέει, ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη. «Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της».

Μετά τους ισχυρισμούς της είναι σίγουρος ότι στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη κρύβεται κάτι πιο μεγάλο. «Πιστεύω ότι πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει».

Σάλο έχει προκαλέσει στο μεταξύ, η ενέργεια του συνηγόρου της 33χρονης κατηγορουμένης για απαγωγή και βιασμό, να αγοράσει δώρο – τσάντα στη 10χρονη Μαρκέλλα, ως κίνηση καλής θέλησης.Μια κίνηση αθώα και συμβολική, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος, η οποία ωστόσο προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στον οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Νουλέζας έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook, ότι αγόρασε μία σχολική τσάντα και δύο παιδικά βιβλία, δηλώνοντας ευσυγκίνητος.«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μ….! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία,δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η δημοσίευση αυτή προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων.
Μάλιστα και ο αδερφός της ανήλικης παρενέβη στην ανάρτηση γράφοντας τα εξής: «»Κύριε» Νουλεζα δεν χρειαζόμαστε την τσάντα σας ούτε το δήθεν ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο Facebook δικηγόρος πράμα! Μπορείτε να την δώσετε στις ανιψιές σας ή στην κόρη της δράστριας! Εκεί θα πιάσει τόπο. Γιατί εμείς δεν θελουμε καμία επαφή ούτε με εσάς ούτε με κανέναν άλλον από τον κύκλο π έχετε διαμορφώσει!

Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο! Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ και δείξτε σεβασμό!».

Οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται στον υπολογιστή και τα κινητά της 33χρονης. Αυτό που προσπαθούν σε αυτό το στάδιο οι αρχές είναι να ανακτήσουν αρχεία από τον φορητό υπολογιστή και τα κινητά της. Σε περίπτωση που το κάνουν μάλιστα δεν αποκλείεται να αρχίσει να ξετυλίγεται ένα νέο κουβάρι στην υπόθεση της απαγωγής που ίσως οδηγήσει στην αποκάλυψη κυκλώματος παιδόφιλων.

Από την άλλη πλευρά παιδοψυχολόγοι και αστυνομικοί συναντούν συχνά την 10χρονη και προσπαθούν να την κάνουν να θυμηθεί όσα έζησε τις ώρες της απαγωγής και κράτησής της.
Εκτός από τον υπολογιστή της, οι αρχές διαπιστώνουν πως υπάρχουν και κενά στην απολογία της 33χρονης, η οποία έφθασε στο σημείο να πει ότι το κορίτσι την αποκαλούσε «θεία» και ότι την έβλεπε ως «δεύτερη μαμά».
Η «κοκκινομάλλα» έχει μεταφερθεί στις φυλακές Ελαιώνα, όπου βρίσκεται σε απομόνωση και δεν προαυλίζεται με άλλες κρατούμενες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications